kaip neidom niekas nepasisako kaip sekasi irkluoti.. as tai bandau va vel 3cia diena inti..tai pirma dina sumyniau 200kcal ryte ir 400po pietu, anksi grizau is darbo tai galejau save lepinti mynimu kol vyras grizo..vakar 400kcal..siandien kol kas 200kcal pries darba..bet isprakaituoju tai juodai..aciu dievui atostogos ne uz kalnu, vyras dirbs tai galesiu atsiduot sportui..tikiuosi pagrazejusiu koju ..suplonejusiu ranku..ior dailesnio pilvuko, nes situacija ir baisi..
QUOTE(Raska24 @ 2009 07 17, 08:34)
kaip neidom niekas nepasisako kaip sekasi irkluoti.. as tai bandau va vel 3cia diena inti..tai pirma dina sumyniau 200kcal ryte ir 400po pietu, anksi grizau is darbo tai galejau save lepinti mynimu kol vyras grizo..vakar 400kcal..siandien kol kas 200kcal pries darba..bet isprakaituoju tai juodai..aciu dievui atostogos ne uz kalnu, vyras dirbs tai galesiu atsiduot sportui..tikiuosi pagrazejusiu koju ..suplonejusiu ranku..ior dailesnio pilvuko, nes situacija ir baisi..
oho, ar ne per daznai.... paskui greitai atsibos

QUOTE(Saga @ 2009 07 17, 10:32)
o sitaip irgi gali buti, bet kol yr azartas tai varau...

Tema yra, o pasisakanciu nei vienos...ech kaip neidomu.butu fainiai pabendrauti isgirsti nuomoniu...tai va vis dar sportuoji, jau net savaite:)))tai 200, tai 300..tai 600..
QUOTE(Raska24 @ 2009 07 23, 08:28)
Tema yra, o pasisakanciu nei vienos...ech kaip neidomu.butu fainiai pabendrauti isgirsti nuomoniu...tai va vis dar sportuoji, jau net savaite:)))tai 200, tai 300..tai 600..
Kiek sveri? Parasyk po to kiek numesi.

Grįžau ir aš prie savo elipsiuko...Dabar kiekvieną dieną, išskyrus savaitgalį, minu 30min/300kcal ir dar po to 10 min šokinėju su šokdyne.. Nu man liuks tokia sporto dozė.
nu as katik nulipus nuo elipsiuko savo, myniau 25min, sudeginau 500 kaloriju, nulipau, net kojos drebejo
nu super paprakaitavau
ir dabar visada sportuosiu vakare, nes po treniruotes lengviau nieko nevalgyti
kaip jum sekasi mynti

kaip jum sekasi mynti

sveikutes,
laaabai reikejo man jo,sakiau sportuosiu,minsiu,iszyziau vyro
praejo 2 men.tupi kampe dulkem apauges
nebeprisiverciu
laaabai reikejo man jo,sakiau sportuosiu,minsiu,iszyziau vyro

praejo 2 men.tupi kampe dulkem apauges

nebeprisiverciu

QUOTE(gloss @ 2009 07 23, 18:01)
nu as katik nulipus nuo elipsiuko savo, myniau 25min, sudeginau 500 kaloriju, nulipau, net kojos drebejo
nu super paprakaitavau
kaip jum sekasi mynti

kaip jum sekasi mynti

as visada vakare sportoju, nes ryte dar neatibudus bunu, labai jau sunku.... ir siaip sia saviate tik du kartus elipsini myniau, nu siandien bus trecias, kai oras geras stengiuosi tikra dvirati minti gryname ore, galvoju ziema kai nebus is ko rinktis tada jau vel intensyviau elipsiuka griebsiu....
QUOTE(gloss @ 2009 07 23, 19:01)
nu super paprakaitavau
kaip jum sekasi mynti

kaip jum sekasi mynti

Kokiu greičiu mini? Gal biški per stipriai ir tikiuosi ne prieš miegą?
QUOTE(hipoteka @ 2009 07 24, 17:10)
Kokiu greičiu mini? Gal biški per stipriai ir tikiuosi ne prieš miegą?
~21km/h, nea as i vakara uzmigdau vaika vakariniam miegeliui tada
as minu ziuredama koki filma, apie 40 min bent kas antra diena.. siaip elipse labai gerai, juda visas kunas, netraumuojami sanariai ir t.t., man patinka
buvo tarpas, kai nusibodo, tai ant jo "ragu" kabojo salikai ir kepures
dabar vel eina i trasa