Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsinis treniruoklis

Tai pasirink lengvesni lygi ir mink leciau. Esminis principas pasirinkti toki lygi ir greiti, kuri galetum isminti ilgai.
Atsakyti
QUOTE(alexxxia @ 2009 12 12, 21:26)
nu va, padariau perversma, istempiau savo treniruokli is koridariaus i kambaro pries telika thumbup.gif isdeginau siandien 200 kcal. aisku, su dideliais intervalais sportuoju. pvz.:uzsistatau 15 min ir minu, kol jau nepavezu, sustabdau ir po minutes vel stoju, stabdau, stoju. galu gale priprasiu ir ilgiau, gi tik 3 diena. aisku, gal taip ir nera pakankamai efektyvu, bet po truputi ir ilgiau minsiu. ko noret, sporto, mano kunas nemate jau daug metu, tad reikia pratinti  ax.gif

o tu susikaupk ir bandyk persilauzti, na buna sunku, sunku o paskui atsiveria antras kvepavimas, svarbu nesustoti ir persilauzti..... beje po 10 min man trecius metus minant irgi sunku buna, o paskui kazkaip persilauzi ir iveiki visa laika...... ir dar is patirties jeigu per treniruote sustojau viena karta butinai stoju ir antra tada jau, na kaip as vadinu treniruote sugadinta........ nors pradzioje irgi stovinedavau kas 15 min, paskui tik atradima padriau kad istverus toliau bus lengviau.....

nu ir sumaliau cia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2009 12 13, 22:02)
o tu susikaupk ir bandyk persilauzti, na buna sunku, sunku o paskui atsiveria antras kvepavimas, svarbu nesustoti ir persilauzti..... beje po 10 min man trecius metus minant irgi sunku buna, o paskui kazkaip persilauzi ir iveiki visa laika...... ir dar is patirties jeigu per treniruote sustojau viena karta butinai stoju ir antra tada jau, na kaip as vadinu treniruote sugadinta........ nors pradzioje irgi stovinedavau kas 15 min, paskui tik atradima padriau kad istverus toliau bus lengviau.....

nu ir sumaliau cia  g.gif

dekui uz patarimus. 4u.gif matai, as is saves dar daug nelauziu, tik 4 diena, bet jei po poros savaiciu po kelias min vis dar stovinesiu, jau negerai. ilga laika nesu sportavus, nenoriu ir sirdziai soko padaryt smile.gif letai letai ir persilausiu, manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxxia @ 2009 12 13, 12:26)
oi, as dar tik 4 diena kaip minu, tai man apskritai dar labai reikia lavinti minima i prieki, kai jau isminsiu bent 5 min negaudama pompos, as jausiuos jau kaip profe. as nesneku apie tai, kad visai nesuprantu, kaip cia visoms iseina net 40 min be pertraukos isminti blink.gif man cia labai labai dar neikandama ir dar labai labai ilgai bus neikandama lotuliukas.gif

O tai gal geriau lengvesnį lygį nusistatyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2009 12 14, 00:05)
O tai gal geriau lengvesnį lygį nusistatyti  4u.gif

tai as 1 tik ir minu smile.gif
Atsakyti
ar cia tas elipsiniu treniruokliu klubas? minia siandien pirma diena, tik turiu klausima, kai nusistatau programa pagal pulsa fitles 1, kur metamas svoris ir puslas turi buti ten iki 106, nu man labai mazas. mano visda didenis, kap cia suprasti, gal kuri zinot?
Atsakyti
mergaites, aciu jums visoms uz patarimus, padrasinimus ir palaikyma, siandien susiemiau, nusistaciau 1 lygi ir ismyniau, net sakyciau be vargo, 30 min clap.gif jauciau, kad galejau ir daugiau, bet nenoriu saves prievartaut tongue.gif sedziu dabar raudona kaip burokelis, bet laiminga tongue.gif

o del to pulso matavimo, tai as tuo treniruoklio matuokliu nepasitikiu. geriau pridek pirsta ant kaklo ar ant riesio is pasiskaiciuok pati ta pulsa: per 15 sek kiek sutukses sirdute padaugink is 4 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxxia @ 2009 12 14, 15:06)
mergaites, aciu jums visoms uz patarimus, padrasinimus ir palaikyma, siandien susiemiau, nusistaciau 1 lygi ir ismyniau, net sakyciau be vargo, 30 min clap.gif jauciau, kad galejau ir daugiau, bet nenoriu saves prievartaut tongue.gif sedziu dabar raudona kaip burokelis, bet laiminga tongue.gif

o del to pulso matavimo, tai as tuo treniruoklio matuokliu nepasitikiu. geriau pridek pirsta ant kaklo ar ant riesio is pasiskaiciuok pati ta pulsa: per 15 sek kiek sutukses sirdute padaugink is 4 4u.gif

niu va sulaukei to antro kvepavimo wink.gif saunuole...... taip ir toliau, po keliu men bandyk koki 15 min. per viduri treniruotes apkrovas padidinti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Moteriske @ 2009 12 08, 14:55)
Pagaliau ir pas mane stovi elipsinis treniruoklis, vakar jau buvo pirma treniruote 45 min biggrin.gif  viskas butu puikiai, bet kaip as noriu valgyt... doh.gif
gal nebus taip, kad besportuodama dar daugiau lasinuku priklaupsiu, nes pageres apetitas.... g.gif

as tai vandeni geriukai valgyt noriu
Atsakyti
Pas mane jau metai laiko stovi elipsinis treniruoklis, MB gimtadienio proga iteike,nes as nuolat zysdavau,kad tikrai sportuosiu ir jis nebus naudojamas vietoj pakabos rolleyes.gif nu is pradziu tikrai buvau labai uzsivedus, lipdavau ant jo net 2 kartus dienoj ir varydavau po valanda laiko, dar plius L-karnitina pagerdavau,kad riebaliukai greiciau degtu..nu ir rezultatas greitai pasimate biggrin.gif svoris nukrito iki 51kg ko gyvenime nera buve, maisto irgi labai neribodavau,taciau matyt kunas energijos daugiau isnaudodavo,tai kilogramai greitai krito...atsimenu kad labai dziaugiausi savo figuryte,taciau mano lelius paaugo ir to laiko vis maziau atsirasdavo,o dabr ir noras niekaip neatsiranda doh.gif
Atsakyti
Tai nelauk tu to noro, lipk ir viskas smile.gif Ziurek i ji kaip i vaistus: reikia ir vsio.
Atsakyti
Raganiukste25,o kokios firmos L-karnitina gerdavote? blush2.gif domiuosi,nes zinau,kad efektyvu ,galvoju pati pabandyti blush2.gif
Atsakyti