Tai pasirink lengvesni lygi ir mink leciau. Esminis principas pasirinkti toki lygi ir greiti, kuri galetum isminti ilgai.
QUOTE(alexxxia @ 2009 12 12, 21:26)
nu va, padariau perversma, istempiau savo treniruokli is koridariaus i kambaro pries telika
isdeginau siandien 200 kcal. aisku, su dideliais intervalais sportuoju. pvz.:uzsistatau 15 min ir minu, kol jau nepavezu, sustabdau ir po minutes vel stoju, stabdau, stoju. galu gale priprasiu ir ilgiau, gi tik 3 diena. aisku, gal taip ir nera pakankamai efektyvu, bet po truputi ir ilgiau minsiu. ko noret, sporto, mano kunas nemate jau daug metu, tad reikia pratinti 

o tu susikaupk ir bandyk persilauzti, na buna sunku, sunku o paskui atsiveria antras kvepavimas, svarbu nesustoti ir persilauzti..... beje po 10 min man trecius metus minant irgi sunku buna, o paskui kazkaip persilauzi ir iveiki visa laika...... ir dar is patirties jeigu per treniruote sustojau viena karta butinai stoju ir antra tada jau, na kaip as vadinu treniruote sugadinta........ nors pradzioje irgi stovinedavau kas 15 min, paskui tik atradima padriau kad istverus toliau bus lengviau.....
nu ir sumaliau cia

QUOTE(Saga @ 2009 12 13, 22:02)
o tu susikaupk ir bandyk persilauzti, na buna sunku, sunku o paskui atsiveria antras kvepavimas, svarbu nesustoti ir persilauzti..... beje po 10 min man trecius metus minant irgi sunku buna, o paskui kazkaip persilauzi ir iveiki visa laika...... ir dar is patirties jeigu per treniruote sustojau viena karta butinai stoju ir antra tada jau, na kaip as vadinu treniruote sugadinta........ nors pradzioje irgi stovinedavau kas 15 min, paskui tik atradima padriau kad istverus toliau bus lengviau.....
nu ir sumaliau cia
nu ir sumaliau cia

dekui uz patarimus.

QUOTE(alexxxia @ 2009 12 13, 12:26)
oi, as dar tik 4 diena kaip minu, tai man apskritai dar labai reikia lavinti minima i prieki, kai jau isminsiu bent 5 min negaudama pompos, as jausiuos jau kaip profe. as nesneku apie tai, kad visai nesuprantu, kaip cia visoms iseina net 40 min be pertraukos isminti
man cia labai labai dar neikandama ir dar labai labai ilgai bus neikandama 

O tai gal geriau lengvesnį lygį nusistatyti

QUOTE(viliuosi @ 2009 12 14, 00:05)
tai as 1 tik ir minu

ar cia tas elipsiniu treniruokliu klubas? minia siandien pirma diena, tik turiu klausima, kai nusistatau programa pagal pulsa fitles 1, kur metamas svoris ir puslas turi buti ten iki 106, nu man labai mazas. mano visda didenis, kap cia suprasti, gal kuri zinot?
mergaites, aciu jums visoms uz patarimus, padrasinimus ir palaikyma, siandien susiemiau, nusistaciau 1 lygi ir ismyniau, net sakyciau be vargo, 30 min
jauciau, kad galejau ir daugiau, bet nenoriu saves prievartaut
sedziu dabar raudona kaip burokelis, bet laiminga
o del to pulso matavimo, tai as tuo treniruoklio matuokliu nepasitikiu. geriau pridek pirsta ant kaklo ar ant riesio is pasiskaiciuok pati ta pulsa: per 15 sek kiek sutukses sirdute padaugink is 4

o del to pulso matavimo, tai as tuo treniruoklio matuokliu nepasitikiu. geriau pridek pirsta ant kaklo ar ant riesio is pasiskaiciuok pati ta pulsa: per 15 sek kiek sutukses sirdute padaugink is 4

QUOTE(alexxxia @ 2009 12 14, 15:06)
mergaites, aciu jums visoms uz patarimus, padrasinimus ir palaikyma, siandien susiemiau, nusistaciau 1 lygi ir ismyniau, net sakyciau be vargo, 30 min
jauciau, kad galejau ir daugiau, bet nenoriu saves prievartaut
sedziu dabar raudona kaip burokelis, bet laiminga

niu va sulaukei to antro kvepavimo

QUOTE(Moteriske @ 2009 12 08, 14:55)
Pagaliau ir pas mane stovi elipsinis treniruoklis, vakar jau buvo pirma treniruote 45 min
viskas butu puikiai, bet kaip as noriu valgyt...
gal nebus taip, kad besportuodama dar daugiau lasinuku priklaupsiu, nes pageres apetitas....

gal nebus taip, kad besportuodama dar daugiau lasinuku priklaupsiu, nes pageres apetitas....

as tai vandeni geriukai valgyt noriu
Pas mane jau metai laiko stovi elipsinis treniruoklis, MB gimtadienio proga iteike,nes as nuolat zysdavau,kad tikrai sportuosiu ir jis nebus naudojamas vietoj pakabos
nu is pradziu tikrai buvau labai uzsivedus, lipdavau ant jo net 2 kartus dienoj ir varydavau po valanda laiko, dar plius L-karnitina pagerdavau,kad riebaliukai greiciau degtu..nu ir rezultatas greitai pasimate
svoris nukrito iki 51kg ko gyvenime nera buve, maisto irgi labai neribodavau,taciau matyt kunas energijos daugiau isnaudodavo,tai kilogramai greitai krito...atsimenu kad labai dziaugiausi savo figuryte,taciau mano lelius paaugo ir to laiko vis maziau atsirasdavo,o dabr ir noras niekaip neatsiranda

Tai nelauk tu to noro, lipk ir viskas
Ziurek i ji kaip i vaistus: reikia ir vsio.

Raganiukste25,o kokios firmos L-karnitina gerdavote?
domiuosi,nes zinau,kad efektyvu ,galvoju pati pabandyti