Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis 29 tema

Peppi, man paskutinė labai wub.gif O pirmoje išdegimai man nemaišo, antroje tai biški nervina, kad galva išdegus ax.gif
Atsakyti
Peppi, man paskutine patinka 4u.gif pirmos spalvos patinka rolleyes.gif 4-toje emocija patinka bet per pilkas j/b, antra ir trecia man nelimpa smile.gif antroje tie pasisiause plaukai merginos ir nudeges kaktos kampas, jei jau nudege tai noretusi gal silueto daugiau nudegusio viso, ne tik kaktos gabaliuko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 27 balandžio 2009 - 12:17
QUOTE(ediper @ 2009 04 27, 13:13)
( buna ,kad as ir su savo V nesusilkalbu  biggrin.gif ) siaip is tavo darbu tikrai to nepasakyciau  schmoll.gif !!

Nežinau, paskutinius kartus kai fotografavau, tai nei vieno normalaus kadro nesigavo doh.gif Dabar dairaus veidrodinio ir reiks mokintis viską išnaujo rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 04 27, 12:55)
į saulės temą įdėsiu kelias foto su modeliu, man čia išdegimai netrukdo, kaip tik tinka bet jūs iš šono gal kitaip pasakysite unsure.gif
user posted image

man patiko trecia ir paskutine, fainiai pagauta ir saule, veido aspindziuose 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 27, 12:17)
Nežinau, paskutinius kartus kai fotografavau, tai nei vieno normalaus kadro nesigavo doh.gif Dabar dairaus veidrodinio ir reiks mokintis viską išnaujo rolleyes.gif  biggrin.gif

gal saule kalta? ax.gif nes as ja kaltinu, kadangi nuo ryto iki vakarop spygina -ner net kada fotkint tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 04 27, 11:55)

visgi man trecia pati paciausia, pirmose dvejose tie isdegimai labai krenta i akis.
gal gali pasakyti kokiais nustatymais fotografuota pirma, nes saule pakankamai ryski, o grubiu seseliu kaip ir nera g.gif
Atsakyti
kai pasakete tai erdves man taip pat truksta parasparniui, reikes kada nors is naujo fotkinti, nes daabartines nuotraukos tokios ziuriiu suspaustos...
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 27, 13:20)
gal saule kalta? ax.gif nes as ja kaltinu, kadangi nuo ryto iki vakarop spygina -ner net kada fotkint tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Gal ir saulė kalta, bet daugiausiai matyt fotografas (čia aš apie save) lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ačiū už komentarus apie mano foto.

QUOTE(jolitana @ 2009 04 26, 20:20)
  o kur cia taip pramogaujate?

savaitgalį Tauragėje vyko 4X4 čempionato pirmasis etapas, buvom nulėkę pažiūrėti. kitą savaitgalį Zarasuose Bekelės Mėgėjų fiesta vyks, tikiuosi geriau seksis pafotografuoti, nes kol kas man su prognozavimu kada spausti mygtuką sunku doh.gif o fotikas serijom fotografuoti nemoka verysad.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 04 27, 08:23)
peledike, fainai laika leidi thumbup.gif  adrenalino gavai  bigsmile.gif

adrenalino tikrai netrūksta, nes nemoku prognozuoti į kurią pusę mašiną sumėtys ant purvo, kad spėčiau pasitraukti doh.gif ir trosų visokių bijau, kad netrūktų ir galvos nenuneštų biggrin.gif

Zitka, išraiškingos modeliuko akys wub.gif patiko man kadravimas, spalvos.

lamella, gražiai leidžiasi spinduliukai į tulpę thumbup.gif tik man asmeniškai tulpės apačios trūksta. arba jau kirpčiau beveik iki pat tos karūnėlės.

žmogiuk,
trūksta ir man vyrų kojų ax.gif

Ninin, aš savo seriją fotkinau diafragmos prioritetu. kadangi man befotografuojant keitėsi apšvietmo sąlygos, labai kaitaliojau aš tuos nustatymus. stengiaus kuo labiau priverti diafragmą, kad kuo didesnė ryškumo zona būtų, bet kartu ir išlaikymas kuo trumpesnis. žodžiu, bandžiau rasti kažkokį balansą, bet... doh.gif kitą kartą tubūt bandysiu M režimu fotografuoti. blogiausia šitam reikale yra fokusas. nesusitvarkau su juo padoriai.
Tavo Darbuose momentas tai liuks thumbup.gif tik ta pavėsinė iškart krito į akį ax.gif

A.M, macro man vis gi norėtųsi didesnės ryškumo zonos. arba jei jau maža ryškumo zona, tada kad aplinkiniai žiedeliai labiau išplaukę būtų ax.gif daba truputį makalas toks blush2.gif

Valetta, žėručiai tikrai faini wub.gif bet smilgai aštrumo trūksta (o tą aštrumą Tu moki išgauti mirksiukas.gif )

Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 27, 12:30)
Gal ir saulė kalta, bet daugiausiai matyt  fotografas (čia aš apie save)  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

saule saule, tikrai saule del visko kalta rolleyes.gif
Atsakyti
Peppi, man pirma ir trecia.. antra kazkaip nesiziuri... o J/B tai abi patiko

Atsakyti
Įdomiai visai skaitau diskusijas apie objektyvus thumbup.gif Pati tai net supratimo neturiu kokio norėsiu ir kuo tas vargšas kitinis blogas smile.gif Žiemą tai aišku tamsus jis, bet dabar kai saulės pakanka - liuks thumbup.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 04 27, 10:56)
oi, apsieikim be tu abstrakciju - sypsena, draugas, meile ir pan. - tai mane zudo  doh.gif - gal geriau daiktus kokius imkim - va vanduo tinka - vis kazkur isvaziuoji - tai vadens telkiniu visuomet yra pakelyje smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man irgi norėtusi konkrečios užduoties smile.gif tik su vandeniu sunkoka - balų lauke nėr g.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 27, 11:32)
visvien greiciausiai nespesiu pagaut kadro smile.gif as kazkaip nemoku per savaite taip greit apsifotkint pagal tema

tam ir darom tokius greitukus, kad be ilgų galvojimų išmokt pamatyt kadrą smile.gif

QUOTE(peppi @ 2009 04 27, 12:55)
į saulės temą įdėsiu kelias foto su modeliu, man čia išdegimai netrukdo, kaip tik tinka

trečia labai thumbup.gif ir tie blikai gerai tinka. Man gerai susigroja ryški saulė ir tie elektros stulpai thumbup.gif ir paskutiniai du portretai patink. Gražus modelis mirksiukas.gif

Atsakyti