Peppi, man paskutinė labai O pirmoje išdegimai man nemaišo, antroje tai biški nervina, kad galva išdegus
QUOTE(ediper @ 2009 04 27, 13:13)
( buna ,kad as ir su savo V nesusilkalbu ) siaip is tavo darbu tikrai to nepasakyciau !!
Nežinau, paskutinius kartus kai fotografavau, tai nei vieno normalaus kadro nesigavo Dabar dairaus veidrodinio ir reiks mokintis viską išnaujo
QUOTE(peppi @ 2009 04 27, 12:55)
į saulės temą įdėsiu kelias foto su modeliu, man čia išdegimai netrukdo, kaip tik tinka bet jūs iš šono gal kitaip pasakysite
man patiko trecia ir paskutine, fainiai pagauta ir saule, veido aspindziuose
QUOTE(lamella @ 2009 04 27, 12:17)
Nežinau, paskutinius kartus kai fotografavau, tai nei vieno normalaus kadro nesigavo Dabar dairaus veidrodinio ir reiks mokintis viską išnaujo
gal saule kalta? nes as ja kaltinu, kadangi nuo ryto iki vakarop spygina -ner net kada fotkint
QUOTE(peppi @ 2009 04 27, 11:55)
visgi man trecia pati paciausia, pirmose dvejose tie isdegimai labai krenta i akis.
gal gali pasakyti kokiais nustatymais fotografuota pirma, nes saule pakankamai ryski, o grubiu seseliu kaip ir nera
kai pasakete tai erdves man taip pat truksta parasparniui, reikes kada nors is naujo fotkinti, nes daabartines nuotraukos tokios ziuriiu suspaustos...
QUOTE(bonda @ 2009 04 27, 13:20)
gal saule kalta? nes as ja kaltinu, kadangi nuo ryto iki vakarop spygina -ner net kada fotkint
Gal ir saulė kalta, bet daugiausiai matyt fotografas (čia aš apie save)
ačiū už komentarus apie mano foto.
savaitgalį Tauragėje vyko 4X4 čempionato pirmasis etapas, buvom nulėkę pažiūrėti. kitą savaitgalį Zarasuose Bekelės Mėgėjų fiesta vyks, tikiuosi geriau seksis pafotografuoti, nes kol kas man su prognozavimu kada spausti mygtuką sunku o fotikas serijom fotografuoti nemoka
adrenalino tikrai netrūksta, nes nemoku prognozuoti į kurią pusę mašiną sumėtys ant purvo, kad spėčiau pasitraukti ir trosų visokių bijau, kad netrūktų ir galvos nenuneštų
Zitka, išraiškingos modeliuko akys patiko man kadravimas, spalvos.
lamella, gražiai leidžiasi spinduliukai į tulpę tik man asmeniškai tulpės apačios trūksta. arba jau kirpčiau beveik iki pat tos karūnėlės.
žmogiuk, trūksta ir man vyrų kojų
Ninin, aš savo seriją fotkinau diafragmos prioritetu. kadangi man befotografuojant keitėsi apšvietmo sąlygos, labai kaitaliojau aš tuos nustatymus. stengiaus kuo labiau priverti diafragmą, kad kuo didesnė ryškumo zona būtų, bet kartu ir išlaikymas kuo trumpesnis. žodžiu, bandžiau rasti kažkokį balansą, bet... kitą kartą tubūt bandysiu M režimu fotografuoti. blogiausia šitam reikale yra fokusas. nesusitvarkau su juo padoriai.
Tavo Darbuose momentas tai liuks tik ta pavėsinė iškart krito į akį
A.M, macro man vis gi norėtųsi didesnės ryškumo zonos. arba jei jau maža ryškumo zona, tada kad aplinkiniai žiedeliai labiau išplaukę būtų daba truputį makalas toks
Valetta, žėručiai tikrai faini bet smilgai aštrumo trūksta (o tą aštrumą Tu moki išgauti )
QUOTE(jolitana @ 2009 04 26, 20:20)
o kur cia taip pramogaujate?
savaitgalį Tauragėje vyko 4X4 čempionato pirmasis etapas, buvom nulėkę pažiūrėti. kitą savaitgalį Zarasuose Bekelės Mėgėjų fiesta vyks, tikiuosi geriau seksis pafotografuoti, nes kol kas man su prognozavimu kada spausti mygtuką sunku o fotikas serijom fotografuoti nemoka
QUOTE(Valetta @ 2009 04 27, 08:23)
peledike, fainai laika leidi adrenalino gavai
adrenalino tikrai netrūksta, nes nemoku prognozuoti į kurią pusę mašiną sumėtys ant purvo, kad spėčiau pasitraukti ir trosų visokių bijau, kad netrūktų ir galvos nenuneštų
Zitka, išraiškingos modeliuko akys patiko man kadravimas, spalvos.
lamella, gražiai leidžiasi spinduliukai į tulpę tik man asmeniškai tulpės apačios trūksta. arba jau kirpčiau beveik iki pat tos karūnėlės.
žmogiuk, trūksta ir man vyrų kojų
Ninin, aš savo seriją fotkinau diafragmos prioritetu. kadangi man befotografuojant keitėsi apšvietmo sąlygos, labai kaitaliojau aš tuos nustatymus. stengiaus kuo labiau priverti diafragmą, kad kuo didesnė ryškumo zona būtų, bet kartu ir išlaikymas kuo trumpesnis. žodžiu, bandžiau rasti kažkokį balansą, bet... kitą kartą tubūt bandysiu M režimu fotografuoti. blogiausia šitam reikale yra fokusas. nesusitvarkau su juo padoriai.
Tavo Darbuose momentas tai liuks tik ta pavėsinė iškart krito į akį
A.M, macro man vis gi norėtųsi didesnės ryškumo zonos. arba jei jau maža ryškumo zona, tada kad aplinkiniai žiedeliai labiau išplaukę būtų daba truputį makalas toks
Valetta, žėručiai tikrai faini bet smilgai aštrumo trūksta (o tą aštrumą Tu moki išgauti )
QUOTE(lamella @ 2009 04 27, 12:30)
Gal ir saulė kalta, bet daugiausiai matyt fotografas (čia aš apie save)
saule saule, tikrai saule del visko kalta
Įdomiai visai skaitau diskusijas apie objektyvus Pati tai net supratimo neturiu kokio norėsiu ir kuo tas vargšas kitinis blogas Žiemą tai aišku tamsus jis, bet dabar kai saulės pakanka - liuks
man irgi norėtusi konkrečios užduoties tik su vandeniu sunkoka - balų lauke nėr
tam ir darom tokius greitukus, kad be ilgų galvojimų išmokt pamatyt kadrą
trečia labai ir tie blikai gerai tinka. Man gerai susigroja ryški saulė ir tie elektros stulpai ir paskutiniai du portretai patink. Gražus modelis
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 27, 10:56)
oi, apsieikim be tu abstrakciju - sypsena, draugas, meile ir pan. - tai mane zudo - gal geriau daiktus kokius imkim - va vanduo tinka - vis kazkur isvaziuoji - tai vadens telkiniu visuomet yra pakelyje
man irgi norėtusi konkrečios užduoties tik su vandeniu sunkoka - balų lauke nėr
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 27, 11:32)
visvien greiciausiai nespesiu pagaut kadro as kazkaip nemoku per savaite taip greit apsifotkint pagal tema
tam ir darom tokius greitukus, kad be ilgų galvojimų išmokt pamatyt kadrą
QUOTE(peppi @ 2009 04 27, 12:55)
į saulės temą įdėsiu kelias foto su modeliu, man čia išdegimai netrukdo, kaip tik tinka
trečia labai ir tie blikai gerai tinka. Man gerai susigroja ryški saulė ir tie elektros stulpai ir paskutiniai du portretai patink. Gražus modelis