Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis 29 tema

QUOTE(inesaS @ 2009 04 26, 20:59)
Nezinau zinok doh.gif Negaliu sau leisti ojektyvo kuris kainuoja  daugiau uz fotoaparata doh.gif (o gaila).Pas mane norai kaip ir pas visus- peizazas,begiojantis diedas.Ir dar klausima turiu,o su 50mm tik portretus galima fotografuoti? blush2.gif

Ne, zinoma, kad ne, bet ka galima fotografuoti juo. Tik kadangi jis fiksuoto zindinio, o ir ant kropintos matricos bus mazadaud 75mm, tai labai nedaug apims - nedidelej patalpoj tai net zmogaus visu ugiu ''nepaimsi''. Peizazams tikrai reikia placiakampio 4u.gif Kaip ir begiojantiems diedams pagaut biggrin.gif Nebent sportine fotografija, tada jau televykai naudojami - 50' tukas irgi nelabai tiks g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 04 26, 22:05)
Ne, zinoma, kad ne, bet ka galima fotografuoti juo. Tik kadangi jis fiksuoto zindinio, o ir ant kropintos matricos bus mazadaud 75mm, tai labai nedaug apims - nedidelej patalpoj tai net zmogaus visu ugiu ''nepaimsi''. Peizazams tikrai reikia placiakampio 4u.gif Kaip ir begiojantiems diedams pagaut biggrin.gif Nebent sportine fotografija, tada jau televykai naudojami - 50' tukas irgi nelabai tiks g.gif  smile.gif

Aciu wyshnia uz info 4u.gif Nu kaip nors bendrom jiegom ka nors isirinksiu biggrin.gif
Atsakyti
Zitlali- man tavo nuotraukoj viskas super thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,

nespeju as su Jumis, dar visa savaitgali dirbau tai tik siandien radau proga perdaryti dirbtinio apsvietimo ND. Kaip supratau pries tai nesigavo del to, kad fotografavau diena su ijungta sviesa... Prasau patikrinkit ir ivertinkit ND, dedu vel visus ND, tikiuosi si karta bus be nuotykiu blush2.gif

1 ND
user posted image

2 ND
user posted image

3 ND
user posted image

4 ND
[img][/img]

5 ND
user posted image

user posted image

P.S. jeigu kas neitinka rezkit sviesiai tiesiai, jau pripratau, ND perdarinet biggrin.gif vis geriau nei dvejetas ir be galimybes pasitaisyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 26, 22:20)
tamron 17-50 mm f/2.8 tik be stabilizacijos bus ir pigesnis IR geresnis wink.gif
InesaS, as kai ieskojau sau objektyva, radau apie sita visai neblogus atsiliepimus mirksiukas.gif ir fotofabrike raso kad jis geriausis kazkokiu metu objektyvas(nors aisku tai gali buti marketingo triukas), bet itariu, kad tikrai neblogas variantas butu 4u.gif Dar geri kiek skaiciau tamron 28-70mm 2,8 ir aisku mano sigma biggrin.gif 24-70mm 2,8 (nors yra prie ko prikibti, bet vyras mano pvz to nepastebi biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O: 26 balandžio 2009 - 22:49
Nu jus sakykit, ka norit, bet as kazkoks vaiksciojantis nesusipratimas su tais ND doh.gif praejusi karta sitas formatas matesi, dabar vel darko puslapi g.gif Nieko as nezinau, jau supykau biggrin.gif arba uzskaitot arba dar nesugalvojau ka padarysiu lotuliukas.gif bet kazkka negero, nes as tikrai tai sugebu cool.gif
Atsakyti
InesaS, va cia galima pasiskaityti atsiliepimus apie objektyvus, payginti juos (butent Canonui) 4u.gif
Atsakyti
InesaS,as siulyciau, pirkt 50mm f1.8 Paskui kai suprasi kokio nori dar isigysi, o sitas visada bus idealus portretams, ypac aplinkoje su maziau sviesos. O jei ir sugalvotum ji parduoti, niekada nebus sudetinga, nes jis labai paklausus 4u.gif Ir siaip ipratus su juo galima viska fotografuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Peledike gera fotosesija thumbup.gif ir judėsys ryškiai pagautas thumbup.gif

Zitlali vaikiuikas nuostabus wub.gif nuotrauka puiki, man labai limpa tokia kadruotė thumbup.gif

žmogiukas - nu kaip gaila kojų verysad.gif o šviesos srautas tai gerulis thumbup.gif

Ninin nu žinok man pažiūrėjus iškart ta pavesinė užkliuvo doh.gif bet JB koks fainas thumbup.gif radai gal kokį stebuklingą būdą?

Zunkelis jei tas meškis realiai šiek tiek gelsvas - tada ok mirksiukas.gif Kiti NB be priekaištų mirksiukas.gif
Atsakyti
Cia i saules tema,nelabai kas isejo

user posted image

ir pabandziau macro

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 04 26, 22:20)
Zitlali,lelius labai grazus,sviesumas  gal akyciu noretusi vienodo ryskumo 

aha patarkysiu, aciu 4u.gif

QUOTE(žmogiukas @ 2009 04 26, 22:39)
stipriai 

geras biggrin.gif wub.gif na tikrai tada... nekomentuosiu foto, da pelem uzleisi blink.gif laikykis 4u.gif

QUOTE(Ninin @ 2009 04 26, 22:56)
ax.gif Darbuose...

man patinka bigsmile.gif

QUOTE(A.M @ 2009 04 26, 23:19)
Zitlali- man tavo nuotraukoj viskas super

QUOTE(Sadi @ 2009 04 27, 00:34)
Zitlali vaikiuikas nuostabus 

aciu 4u.gif

QUOTE(A.M @ 2009 04 27, 02:30)
ir pabandziau macro

man patinka bigsmile.gif tik gal noretusi aiskesnio fokuso, dabar man siek tiek pasiklydes g.gif lyg ir matau kur, bet noretusi daugiau aiskumo smile.gif bet siaip man lb patinka...
Atsakyti
QUOTE(A.M @ 2009 04 27, 01:30)

ir pabandziau macro

o man patinka mirksiukas.gif
Atsakyti