Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis 29 tema

QUOTE(Ninin @ 2009 04 29, 14:11)
Man viršuje erdvės norisi  ax.gif

Šypsniukas
user posted image
doh.gif kur tas ryškumas kaip pas Sea smile.gif (niekaip neduoda ramybės  lotuliukas.gif ) Visą rytą pražaidžiau, ir šnipštas...

an atrodo, kad berniukas turetu daugiau i sviesa pasisukti, na, as per fotika ziuredama matau, kada akytes skaidrios buna, apsviesta graziai dienos sviesa veidukas, tada fotkinu. fotiko tau pavydziu, stenkis ir gausis mirksiukas.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 04 29, 21:15)
Reikia vel pradet fotografuot,o tai isigijau objektyva, viska graziai susipakavau ir kazko laukiu blush2.gif

turbut keliones jau lauki biggrin.gif

as net tingiu foto is fotiko traukt doh.gif zinau, kad gali but vienas neblogas kadras, bet pumpuot i kompa nesinori, kad nenusivilciau lotuliukas.gif ir ta spiginanti saule baigia uzknist doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 04 29, 18:44)

Lamella, pritariu Sansaros nuomonei, kad senesni modeliai gali sukelti sunkumu. Nezinau, ar tie patys principai galioja veidrodziams ir muilinems, bet bent jau muilineje mane erzina ilgas irasymo i kortele laikas, ilgas blykstes krovimas, truksta kadru fotografuojant serijomis ir pan.

drinks_cheers.gif labai jau letai viskas vyksta.Cia turbut visos muilines tokios blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 29, 14:07)
an atrodo, kad berniukas turetu daugiau i sviesa pasisukti, na, as per fotika ziuredama matau, kada akytes skaidrios buna, apsviesta graziai dienos sviesa veidukas, tada fotkinu. fotiko tau pavydziu, stenkis ir gausis mirksiukas.gif
turbut keliones jau lauki biggrin.gif

as net tingiu foto is fotiko traukt doh.gif zinau, kad gali but vienas neblogas kadras, bet pumpuot i kompa nesinori, kad nenusivilciau lotuliukas.gif ir ta spiginanti saule baigia uzknist doh.gif  schmoll.gif

laukiu keliones labai wub.gif
Puke, buna ir man,kad tingiu nuotraukas susikelt, arba jei keleta susikeliu,kitas korteleje palikus pamirstu istrinti ir tik pradejus vel fotografuoti prisimenu doh.gif

Atsakyti
dar karta bandau su ND blush2.gif

user posted image

user posted image

Gal galite, kuri parasyti koki puslapiuka is kur galima actionu (veikianciu) parsisiusti arba atsiusti i emaila??? blush2.gif prasau jau antra kartuka, niekas nereguoja blush2.gif
Atsakyti
Zunkeli pasirink is cia.Kai kas sake,kad visokiu kirminu gali pasigauti .As siunciuosi,lyg ir nieko
Actionai
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 29, 22:15)

Lamella, nesigundyk senukais, i jaunesnius,naujesnius dairykis biggrin.gif

QUOTE(žmogiukas @ 2009 04 29, 22:46)
aš net grįžau pažiūrėt apie kokius senukus Lamella kalbėjo  lotuliukas.gif nes tikrai maniau praleidau postą apie kažkokius vyrus  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Zunkeli,manau nelabai. Geriausias variantas dirbtiniam Auto variante mirksiukas.gif
Atsakyti
kur visos dingot blink.gif biggrin.gif

vakar nuplekinau, bet minusus pati matau doh.gif saule seselius sudare, stulpo seselis skersai, nerysku tongue.gif bet man patiko kompozicija, reiks pakartot biggrin.gif

Mano gatve
user posted image
Atsakyti
Aha, Puke - su kokybe tai nelabai... bet pakartot butinai turi thumbup.gif

man reik Jusu patarimo - j/b ar spalvota geriau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 30 balandžio 2009 - 10:22
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 30, 10:10)
Aha, Puke - su kokybe tai nelabai... bet pakartot butinai turi  thumbup.gif

man reik Jusu patarimo - j/b ar spalvota geriau smile.gif

man jb geriau, o jei spalvota, tai kazka su splavos daryt gal reikt, truputi violetinio-melsvo atspalvio oda 4u.gif
Atsakyti
Peperoni, rakursas mano akimis reikalauja j/b smile.gif spalvota pernelyg buitiskai atrodo g.gif
Atsakyti
ok - aciu 4u.gif as turbut irgi labiau prie j/b linkstu smile.gif
Atsakyti