Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis 29 tema

lamella, tas fotikas 20D buvo gaminamas 2004.11 m.-2006.02 . todel, net ir gavusi viena is naujausiu egzemplioriu, jis butu minimum 3 metu senumo. o tas "mazai naudotas" nelabai jau ir turi reiksmes. tiesiog tokio senumo fotikas yra moraliai pasenes g.gif nesakau, kad jis neveiks ar veiks blogai, tiesiog ziauriai rizikuotum, galimi visokie nesuderinamumai su naujomis laikmenu kortelemis (as to nezinau, tiesiog speju), su nauja kompo programine iranga ir panasiu nepatogumu...
Atsakyti
Sveikos!
Nežinau ar kas mane čia prisimena, nespėju aš dalyvaut šitoj temoj, bet gal kas galės pagelbėt su vienu portrečiuku. Tiesiog, ar pakankamai geras ar nelabai? smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 04 29, 19:22)
lamella, tas fotikas 20D buvo gaminamas 2004.11 m.-2006.02 . todel, net ir gavusi viena is naujausiu egzemplioriu, jis butu minimum 3 metu senumo. o tas "mazai naudotas" nelabai jau ir turi reiksmes. tiesiog tokio senumo fotikas yra moraliai pasenes  g.gif nesakau, kad jis neveiks ar veiks blogai, tiesiog ziauriai rizikuotum, galimi visokie nesuderinamumai su naujomis laikmenu kortelemis (as to nezinau, tiesiog speju), su nauja kompo programine iranga ir panasiu nepatogumu...

ačiū 4u.gif
Jau pati susiradau kada jis gamintas doh.gif Ai nervija jau mane tie fotikai turbūt kojas pakratysiu kol jį nusipirksiu, nes reikia pigiai ir gerai, kad būtų,o taip niekad nebūna... blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2009 04 29, 19:23)
Sveikos!
Nežinau ar kas mane čia prisimena, nespėju aš dalyvaut šitoj temoj, bet gal kas galės pagelbėt su vienu portrečiuku. Tiesiog, ar pakankamai geras ar nelabai? smile.gif

Tin tin, man atrodo, kiek per daug perkontrastinai. Man per nosi tas persviestas ruozelis kliuna, ir kakta siek tiek. Pabandyk sumazinti kontrasta, gal geriau ziuresis.
Portretukas mielas. drinks_cheers.gif

As is to sielvarto, kad fotografuoti nesiseka, tai vel megzti pradejau... unsure.gif
Uzeinu paskaityti. Ale vis vien stengsiuosi neatitrukti nuo Jusu. 4u.gif

Lamella, pritariu Sansaros nuomonei, kad senesni modeliai gali sukelti sunkumu. Nezinau, ar tie patys principai galioja veidrodziams ir muilinems, bet bent jau muilineje mane erzina ilgas irasymo i kortele laikas, ilgas blykstes krovimas, truksta kadru fotografuojant serijomis ir pan.

Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2009 04 29, 18:23)
Sveikos!

man tai nelabai blush2.gif visas vaizdas krypsta i nosi, toks jausmas kad gal rakusas blogas pasirinktas blush2.gif
Atsakyti
linole ir Eres, dėkoju, bandysiu taisyt smile.gif
Atsakyti
ediper - man patiko
Atsakyti
QUOTE(A.M @ 2009 04 29, 01:22)
cia i sypsenos tema  smile.gif

biggrin.gif good.gif

Kur tu radai tokių artistų ?
Atsakyti
Dekoju uz komentarus 4u.gif

Reikia vel pradet fotografuot,o tai isigijau objektyva, viska graziai susipakavau ir kazko laukiu blush2.gif

Lamella, nesigundyk senukais, i jaunesnius,naujesnius dairykis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 29, 22:15)

Lamella, nesigundyk senukais, i jaunesnius,naujesnius dairykis biggrin.gif

gerai nuskambejo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 29, 13:18)

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 29, 22:18)

aš net grįžau pažiūrėt apie kokius senukus Lamella kalbėjo lotuliukas.gif nes tikrai maniau praleidau postą apie kažkokius vyrus biggrin.gif
Atsakyti