Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis 29 tema

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 29, 14:23)
Zinau pora zmoniu kurie is kudros isejo ir darbus issitryne butent del to, kad neva tai patapo 'mamu' kudra... kad ne uz darbus balus skiria, o uz simpatijas  ax.gif neva akis uz aki ir t.t. biggrin.gif

o tai, kad ne tik mamos taip daro - pats klubas taip daro, tarpusavy deliojasi aukstus tuos balus... visur galioja "blato" arba "svogerio" principas... cia LT ir kitaip nebus...

is tikro, tarkim, kai reik zmogu is pelkes istraukt (be pagaliuku esanti) - tai man negaila, bet kai jau eina zmogus su 3 ar 4 pagaliais - tai stengiuos pabalsuot kiek imanoma objektyviau...

jei nepatinka - tiesiog nebalsuoju isvis... tik tiek, kad tie 4-pagaliukininkai ten kaip supratau mato netgi, kaip ir kas uz ka balsuoja... tai.... mazumele keistai viskas atrodo... g.gif \

zdz reziume visos sitos rasliavos, kad teisybes nebuvo ir nebus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 29 balandžio 2009 - 13:34
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 28, 18:55)
ziuriu ne mano vienos nikonas grybus pjauna smile.gif man tas pats buvo smile.gif

Mergaites, mano irgi Nikon D80, nu neisgaunu as tos baltos spalvos efekto doh.gif bandziau su tuo vaistu buteliuku, nu isviso s... gaunasi ax.gif kas dabar bus g.gif

Gal kuri galetumet atsiusti actionu Photoshopui??? pvz., ta lilac blue ar pan... buciau labai labai dekinga, man pastas zunkelis@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 04 29, 13:25)
Bet kazkam patinka kazkam nepatinka,juk normalu.Nesuprantu Armana kodel tu stebiesi,kad ji nemazia balu surinko g.gif

Aš suprantu, kad vieniems patinka vieni dalykai, kitiems kiti, bet mano manymu čia paprasčiausiai nekokybiškas kadras.
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 04 29, 14:47)
Aš suprantu, kad vieniems patinka vieni dalykai, kitiems kiti, bet mano manymu čia paprasčiausiai nekokybiškas kadras.

as znk kartais galvoju, kad yra tokiu budu protestuojanciu zmoniu... t.y. specialiai prideda daug penketuku, dar paraso koki geresni komentara - ir tada ziuri, kaip reaguos publika smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 29 balandžio 2009 - 13:52
as kai cia paskaitau jusu komentarus apie ta kudra, tai nikaip nesuprantu, ko ten einat ir dalyvaujat? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 29, 14:32)
galvojau apie leliuka kalba eina

lotuliukas.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 29, 14:33)
zdz reziume visos sitos rasliavos, kad teisybes nebuvo ir nebus biggrin.gif

lotuliukas.gif jo.. ner teisybes!

QUOTE(Armana @ 2009 04 29, 14:47)

drinks_cheers.gif

QUOTE(bonda @ 2009 04 29, 14:54)
as kai cia paskaitau jusu komentarus apie ta kudra, tai nikaip nesuprantu, ko ten einat ir dalyvaujat? g.gif  blush2.gif

as ten esu, nes norisi pasiziureti gerus (mano galva) darbus, sekti ju autorius, idomus komentarai apie mano nuotraukas (kritisku buna ir buna kitokiu nei cia, del to lb idomu, daugiau naudos) patinka ir siaip ideju pasigaudyti, pakomentuoti smile.gif na, man smagu smile.gif tik kartais sedi ir krapstai galva g.gif kai kokios nesamones nutinka. Bet yra ten daug tikrai geru darbu smile.gif yra i ka akis paganti ir is ko pasimokyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 29 balandžio 2009 - 14:05
QUOTE(Armana @ 2009 04 29, 14:17)

Man viršuje erdvės norisi ax.gif

Šypsniukas
user posted image
doh.gif kur tas ryškumas kaip pas Sea smile.gif (niekaip neduoda ramybės lotuliukas.gif ) Visą rytą pražaidžiau, ir šnipštas...

Meetai Vilniuje thumbup.gif Tai siūlikyt vietą ir dieną smile.gif kas norės gi ateis... (aš jau brendu garsiam šaukimui susitikti rolleyes.gif )

Tiesa, pas mane Nikon D80. Su wb vargau dienos šviesoje. Bet pakeitus lapą viskas susitvarkė. Tad reikšmės turi ir pats baltas lapas ar daiktas (beje kartais rekomenduoja pilką).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 29 balandžio 2009 - 14:30
QUOTE(raige @ 2009 04 29, 13:17)
Lietuviškai apie histogramas: http://www.efoto.lt/...ukos_histograma

Jei dar bus neaišku, tada pakalbėsim  biggrin.gif

4u.gif aciukas !!!

QUOTE(Armana @ 2009 04 29, 14:17)

thumbup.gif thumbup.gif momentas pagautas nerealus( na as kaip buldogu augintoja negaleciau nesigrozeti blush2.gif biggrin.gif ) kokybe aisku neblizga turbut,bet kartais tai nublanksta,kai siuzetas idomus rolleyes.gif

Atsakyti
nu as tai cia nematau nei siuzeto, nei momento... blush2.gif g.gif
Atsakyti
ką prisimenu perskaičiusi 10 lapų... Armana, foto liuks, man labai patiko, Peperoni mano kompas irgi nerodo ribos tarp nėštukės ir fono, viskas susilieję unsure.gif Ninin, gražus šypseniukas, tik kairė akytė lyg pasiliejusi?? g.gif

kitus pamiršau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 04 29, 14:27)
4u.gif aciukas !!!
thumbup.gif  thumbup.gif momentas pagautas nerealus( na as kaip buldogu augintoja negaleciau nesigrozeti  blush2.gif  biggrin.gif ) kokybe aisku neblizga turbut,bet kartais tai nublanksta,kai siuzetas idomus  rolleyes.gif

Vat ir as ta pati turejau omeni,kad kartais tokia nekokybiska foto gali labiau uzkabinti nei kokia nulaizyta, nuglostyta.Permeciau sios dienos Kudrines,tai aisku Peperoni man kazkas nerealaus wub.gif ir va sitas nenokybiskas reportazas. wub.gif
Atsakyti
o man tai ne, buna atrodo superinis kadras thumbup.gif , bet kokybe s -reiskias viskas yra gilus s... nors biski kokybes reik cool.gif man su vaiku daznai pasitaiko tokie atvejai lotuliukas.gif
Atsakyti