Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis 29 tema

QUOTE(raige @ 2009 04 29, 12:51)
Peperoni, ne monitorius yra rodiklis ieškant išdegimų, o nuotraukos histograma. Pažiūrėk ir pamatysi kaip yra (aš pažiūrėjau  biggrin.gif )

Pagalvojau... Ar visada reikia reiškinį (šiuo atveju nėštumą) fotkint daugiau mažiau tiesmukai? Nesimato pilvuko... Aš nekomentuosiu plačiau tos foto, bet iš jos aš jaučiu, kad ta moteris nėščia. Gal kartais verta pabandyt nufotografuot būseną...

Ziurejau.. ax.gif Na kiek as spejau ismokt jas skaityt, blush2.gif - tai ten tik mazulytis plotelis isdeges turetu but... g.gif ale tas monitorius cia susuko man galva... blush2.gif

QUOTE(inc @ 2009 04 29, 12:56)
Peperoni, liuks ta tavo nestuke wink.gif

Aciu Inc bigsmile.gif

QUOTE(Eres @ 2009 04 29, 13:07)
o as tipo neskolinga  lotuliukas.gif jei labai reik mane pamatyt, galiu idet save, bet vyro fotografuota biggrin.gif

ups, pamirsau blush2.gif znk mes cia tokios ikyrios cioces hihihi.gif mums vyro fotografuota netinka biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 04 29, 12:17)
Lietuviškai apie histogramas: http://www.efoto.lt/...ukos_histograma

Jei dar bus neaišku, tada pakalbėsim  biggrin.gif

Dekui raige dideliausias 4u.gif Kaip tik kelias dienas vis galvoju,kad reikia info apie tai pasisieskoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 04 29, 12:15)
Tai as kai isnagrinejau tai ir draugyste baigesi. verysad.gif Kol neisgaudziau kas ir kur tai labai geras buvo. doh.gif O dabar kruva minusu doh.gif
Papildyta:

O nesiziurejai kiek kainuoja tokie padeveti?

as nebesuprantu tai nikonas ar panasonicas nebepatinka? Panasonicas turi savo bedu? Bet kodel tau Nikonas tas nepatinka del filmavimo?
Atsakyti
QUOTE(Eres @ 2009 04 29, 12:21)
as nebesuprantu tai nikonas ar panasonicas nebepatinka? Panasonicas turi savo bedu? Bet kodel tau Nikonas tas nepatinka del filmavimo?

As turiu muiline Panasonica.Pradejau jieskotis veidrodinio aparato.Renkuosi tarp Nikono ir Canono.
Paklausk cia temoje apie filmuojanti veidrodini ir isgirsi nuomone. mirksiukas.gif Aisku technologijos keiciasi,bet uz tokia kaina nerasi dvieju super geru dalyku viename. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 04 29, 12:26)
As turiu muiline Panasonica.Pradejau jieskotis veidrodinio aparato.Renkuosi tarp Nikono ir Canono.
Paklausk cia temoje apie filmuojanti veidrodini ir isgirsi nuomone. mirksiukas.gif Aisku technologijos keiciasi,bet uz tokia kaina nerasi dvieju super geru dalyku viename. ax.gif

na nea, man ir nereikia kad butu super filmavimas, jis noriu kad butu kaip priedas kazkoks prie fotografavimo. Patys neturim filmavimo kameros, ir nezadam jos pirkti, nei dabar nei veliau. Todel ir noriu su filmavimo funkcija. Kelioniu jokiu nezadam filmuoti, noris vaiko pirmus zodzius, zingsnius ir panasiai tik uzsifiksuot. Panasonicas mano ner visai muiline ir irgi filmuoja, kokybe neblizga, bet net ziurint per tv jos man pakanka. Man reikia kad butu geras pats fotikas fotografavimui ir tas nikon90 lyg atrodo toks yra unsure.gif

cia norejau paklaust? Ar cia irgi skaitosi nerysku?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eres: 29 balandžio 2009 - 12:36
raige, aciu wub.gif kaip ir daejo jau man mirksiukas.gif gal dar ne iki galo suvirskinta, bet apvirskinta biggrin.gif

eres, na man tai nerysku ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 29 balandžio 2009 - 12:38
QUOTE(bonda @ 2009 04 29, 12:36)
raige, aciu wub.gif kaip ir daejo jau man mirksiukas.gif gal dar ne iki galo suvirskinta, bet apvirskinta biggrin.gif

eres, na man tai nerysku ax.gif

ta ir norejau suzinot. Vakar isbandziau visaip, diafragma visokia, islaikymas visoks, iso keiciau, nu zodziu visaip, o rezultas visur toks pat lotuliukas.gif Mintis buvo ar cia del to kad pries saule gal taip, bet kogero dar vistiek kazka netaip dariau
Atsakyti
QUOTE(Eres @ 2009 04 29, 12:47)
ta ir norejau suzinot. Vakar isbandziau visaip, diafragma visokia, islaikymas visoks, iso keiciau, nu zodziu visaip, o rezultas visur toks pat  lotuliukas.gif  Mintis buvo ar cia del to kad pries saule gal taip, bet kogero dar vistiek kazka netaip dariau

Ta prasme toks pats?jei keiti islaikymus,F,ISO tai tikrai negali buti tas pats vaizdas.Ar norjai pasakyti,kad ryskumo kuris tave tenkintu taip ir neisgavai? :hmBeje kaip prie aukstesnio ISO,labai triuksmas matosi? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 29 balandžio 2009 - 12:53
QUOTE(inesaS @ 2009 04 29, 12:52)
Ta prasme toks pats?jei keiti islaikymus,F,ISO  tai tikrai negali buti tas pats vaizdas.Ar norjai pasakyti,kad ryskumo kuris tave tenkintu taip ir neisgavai? g.gif

ryskumo ryskumo biggrin.gif visokie sudukai tik isejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eres @ 2009 04 29, 12:47)
ta ir norejau suzinot. Vakar isbandziau visaip, diafragma visokia, islaikymas visoks, iso keiciau, nu zodziu visaip, o rezultas visur toks pat  lotuliukas.gif  Mintis buvo ar cia del to kad pries saule gal taip, bet kogero dar vistiek kazka netaip dariau

tai rankos gal dreba ax.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 29, 12:55)
tai rankos gal dreba  ax.gif  tongue.gif

drinks_cheers.gif Juk jau pakalnkamai suteme.O kaip su ISO?Labai triuksmas prie aukstesnio matosi?
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 29, 12:55)
tai rankos gal dreba  ax.gif  tongue.gif

oi tos tai drebalines, bet cia jau padetas jis buvo, ne rankose ir su timeriu, nes kur rankose laikiau, gal geriau jau net nerodysiu biggrin.gif
Atsakyti