Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis 29 tema

antrasis turi apsauga ant obj (as kadangi pirma ziuriu i paveiksliuka ne i aprasyma... doh.gif biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 29 balandžio 2009 - 12:04
QUOTE(inesaS @ 2009 04 29, 12:57)
Spalvom skiraisi,vienas juodos spalvos,kitas sidabrines ax.gif        lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Tai tą ir aš įžvelgiau lotuliukas.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 29, 13:02)
antrasis turi apsauga ant obj

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 29, 12:02)
antrasis turi apsauga ant obj

Ir tik del tokio suduko kuris ebay kokius 20 litu kainuoja sitokia kaina uzsilenkti.Nu gerai,blenda nesudukas,bet kaina kai ojojoj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 04 29, 13:04)
Ir tik del tokio suduko kuris ebay kokius 20 litu kainuoja sitokia kaina uzsilenkti.Nu gerai,blenda nesudukas,bet kaina kai ojojoj doh.gif

klausykit, o jus man galit blondinei papasakot, kokie buna filtrai g.gif kokiu tipu, ar kitaip, kokiam rezultatui gauti g.gif
Atsakyti

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 29, 11:35)
So-fun - pswd issiunciau 4u.gif  Primenu, kad jus su A.M mums dar skolingi savo autoportretus  biggrin.gif  tongue.gif

o as tipo neskolinga lotuliukas.gif jei labai reik mane pamatyt, galiu idet save, bet vyro fotografuota biggrin.gif
QUOTE(inesaS @ 2009 04 29, 11:53)
O man nepatinka Nikon d90 uz tai,kad  filmuoti su juo galima. As ziurejau d80 bet kadangi juos pakeite d90 tai labai reikia jieskoti. doh.gif Pavydziu tau draugystes su Panasonicu.Va as niekaip nesusidraugauju,kaip tik dabar esam juodai susuipyke,nuo velyku i rankas neimu,nezinau ar subegesiu jam atleisti,apgadintas atostogas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o kodel nepatinka kad fotografuoja unsure.gif As su tuo savo panasonicu nedraugavau labai ilgai, bet dabar po biski mes tampam draugais, gal todel kad isnagrinejau ji labai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 29, 12:06)
klausykit, o jus man galit blondinei papasakot, kokie buna filtrai  g.gif kokiu tipu, ar kitaip, kokiam rezultatui gauti  g.gif

Filtrai
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 29, 13:02)
antrasis turi apsauga ant obj (as kadangi pirma ziuriu i paveiksliuka ne i aprasyma...  doh.gif  biggrin.gif )

Tai ta apsauga tas kur ant objektyvo užsisuka toks? blush2.gif

noriu savo fotika parduot, bet nežinau kiek jis vertas, jaučiu nieko doh.gif Tai va žiūriu į tuos du fotikus ir nesuprantu dėl ko ta kaina taip skiriasi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eres @ 2009 04 29, 12:07)

o kodel nepatinka kad fotografuoja unsure.gif  As su tuo savo panasonicu nedraugavau labai ilgai, bet dabar po biski mes tampam draugais, gal todel kad isnagrinejau ji labai  biggrin.gif

Tai as kai isnagrinejau tai ir draugyste baigesi. verysad.gif Kol neisgaudziau kas ir kur tai labai geras buvo. doh.gif O dabar kruva minusu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(lamella @ 2009 04 29, 12:12)
Tai ta apsauga tas kur ant objektyvo užsisuka toks? blush2.gif

noriu savo fotika parduot, bet nežinau kiek jis vertas, jaučiu nieko doh.gif Tai va žiūriu į tuos du fotikus ir nesuprantu dėl ko ta kaina taip skiriasi... g.gif

O nesiziurejai kiek kainuoja tokie padeveti?
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 04 29, 13:11)

aciu 4u.gif

lamella aha ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 29 balandžio 2009 - 12:18
Lietuviškai apie histogramas: http://www.efoto.lt/...ukos_histograma

Jei dar bus neaišku, tada pakalbėsim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 04 29, 13:15)
O nesiziurejai kiek kainuoja tokie padeveti?

žiūrėjau, bet tokių nelabai yra, o jei randu kokį skelbimą tai prieš kokius metus įdėtas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 04 29, 13:17)
Lietuviškai apie histogramas: http://www.efoto.lt/...ukos_histograma

Jei dar bus neaišku, tada pakalbėsim  biggrin.gif

4u.gif Aciu, reikes bandyti skaityti smile.gif
Atsakyti