QUOTE(inesaS @ 2009 04 29, 12:57)
Spalvom skiraisi,vienas juodos spalvos,kitas sidabrines
Tai tą ir aš įžvelgiau
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 29, 13:02)
antrasis turi apsauga ant obj
ačiū
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 29, 12:02)
antrasis turi apsauga ant obj
Ir tik del tokio suduko kuris ebay kokius 20 litu kainuoja sitokia kaina uzsilenkti.Nu gerai,blenda nesudukas,bet kaina kai ojojoj
QUOTE(inesaS @ 2009 04 29, 13:04)
Ir tik del tokio suduko kuris ebay kokius 20 litu kainuoja sitokia kaina uzsilenkti.Nu gerai,blenda nesudukas,bet kaina kai ojojoj
klausykit, o jus man galit blondinei papasakot, kokie buna filtrai kokiu tipu, ar kitaip, kokiam rezultatui gauti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 29, 11:35)
So-fun - pswd issiunciau Primenu, kad jus su A.M mums dar skolingi savo autoportretus
o as tipo neskolinga jei labai reik mane pamatyt, galiu idet save, bet vyro fotografuota
QUOTE(inesaS @ 2009 04 29, 11:53)
O man nepatinka Nikon d90 uz tai,kad filmuoti su juo galima. As ziurejau d80 bet kadangi juos pakeite d90 tai labai reikia jieskoti. Pavydziu tau draugystes su Panasonicu.Va as niekaip nesusidraugauju,kaip tik dabar esam juodai susuipyke,nuo velyku i rankas neimu,nezinau ar subegesiu jam atleisti,apgadintas atostogas
o kodel nepatinka kad fotografuoja As su tuo savo panasonicu nedraugavau labai ilgai, bet dabar po biski mes tampam draugais, gal todel kad isnagrinejau ji labai
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 29, 12:06)
klausykit, o jus man galit blondinei papasakot, kokie buna filtrai kokiu tipu, ar kitaip, kokiam rezultatui gauti
Filtrai
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 29, 13:02)
antrasis turi apsauga ant obj (as kadangi pirma ziuriu i paveiksliuka ne i aprasyma... )
Tai ta apsauga tas kur ant objektyvo užsisuka toks?
noriu savo fotika parduot, bet nežinau kiek jis vertas, jaučiu nieko Tai va žiūriu į tuos du fotikus ir nesuprantu dėl ko ta kaina taip skiriasi...
QUOTE(Eres @ 2009 04 29, 12:07)
o kodel nepatinka kad fotografuoja As su tuo savo panasonicu nedraugavau labai ilgai, bet dabar po biski mes tampam draugais, gal todel kad isnagrinejau ji labai
Tai as kai isnagrinejau tai ir draugyste baigesi. Kol neisgaudziau kas ir kur tai labai geras buvo. O dabar kruva minusu
Papildyta:
QUOTE(lamella @ 2009 04 29, 12:12)
Tai ta apsauga tas kur ant objektyvo užsisuka toks?
noriu savo fotika parduot, bet nežinau kiek jis vertas, jaučiu nieko Tai va žiūriu į tuos du fotikus ir nesuprantu dėl ko ta kaina taip skiriasi...
O nesiziurejai kiek kainuoja tokie padeveti?
Lietuviškai apie histogramas: http://www.efoto.lt/...ukos_histograma
Jei dar bus neaišku, tada pakalbėsim
QUOTE(inesaS @ 2009 04 29, 13:15)
O nesiziurejai kiek kainuoja tokie padeveti?
žiūrėjau, bet tokių nelabai yra, o jei randu kokį skelbimą tai prieš kokius metus įdėtas...
QUOTE(raige @ 2009 04 29, 13:17)
Lietuviškai apie histogramas: http://www.efoto.lt/...ukos_histograma
Aciu, reikes bandyti skaityti