Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis 29 tema

Ediper , Peperoni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(so-fun @ 2009 04 29, 12:26)
Sveikutes  smile.gif

Na tai Bondai, Ediper itikau, tai kaip supratau jau uzskaityti mano namu darbai  blush2.gif

Pas mane su nuotrauku komentavimu sunkiai bais, pati nieko nemoku, tai ka jau ten kritikuoti jus  rolleyes.gif Rodomo irgi nieko neturiu  doh.gif Bet stengsiuos daug skaityt ir nepabegt is jusu, o tai vel gausiu is naujo daryt namu darbus  doh.gif

na cia itikt tai nereikejo schmoll.gif biggrin.gif
ir siaip viska darom del saves mirksiukas.gif
prisijungimo duomenis issiunciau
komentuok,sakyk ka matai,tai dalis mokymosi... turbut jau pastebejai,kad l.daznai tas matymas skiriasi ir cia nieko nera blogo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 29, 10:35)
So-fun - pswd issiunciau 4u.gif  Primenu, kad jus su A.M mums dar skolingi savo autoportretus  biggrin.gif  tongue.gif

doh.gif sunku cia su jumis biggrin.gif Ikliuvau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 29, 12:35)
So-fun - pswd issiunciau 4u.gif  Primenu, kad jus su A.M mums dar skolingi savo autoportretus  biggrin.gif  tongue.gif

thumbup.gif thumbup.gif laukiam mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 29 balandžio 2009 - 11:38
QUOTE(ediper @ 2009 04 29, 10:37)
na cia itikt tai nereikejo  schmoll.gif  biggrin.gif
ir siaip viska darom del saves  mirksiukas.gif
prisijungimo duomenis issiunciau
komentuok,sakyk ka matai,tai dalis mokymosi... turbut jau pastebejai,kad l.daznai tas matymas skiriasi ir cia nieko nera blogo  4u.gif

na gal kaip nors issivaziuosiu, o tai dar labai naujoke jauciuosi smile.gif
Atsakyti
Gal galit pasakyti man durnai kuo jie skiriasi, aprašymai lyg ir vienodi...? g.gif doh.gif

http://www.senukai.l...st_tab=articles

http://www.senukai.l...ist_tab=actions

Peperoni, man Tavo nuotrauka lyg ir patinka, lyg ir kažkuo nepatinka, nežinau net... ax.gif
Atsakyti
Peperoni, ne monitorius yra rodiklis ieškant išdegimų, o nuotraukos histograma. Pažiūrėk ir pamatysi kaip yra (aš pažiūrėjau biggrin.gif )

Pagalvojau... Ar visada reikia reiškinį (šiuo atveju nėštumą) fotkint daugiau mažiau tiesmukai? Nesimato pilvuko... Aš nekomentuosiu plačiau tos foto, bet iš jos aš jaučiu, kad ta moteris nėščia. Gal kartais verta pabandyt nufotografuot būseną...
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 04 29, 11:51)
Peperoni, ne monitorius yra rodiklis ieškant išdegimų, o nuotraukos histograma. Pažiūrėk ir pamatysi kaip yra (aš pažiūrėjau  biggrin.gif )

tu man kvailai, senai draugei, papasakok, kaip ten rodo toj histogramoj isdege ar ne blush2.gif blush2.gif blush2.gif

o del busenos -gerai pasakei thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 29 balandžio 2009 - 11:54
QUOTE(Eres @ 2009 04 29, 11:25)
\

Pasiskolinau siandien Canon 400d, nu ir ka galiu pasakyt, nepatinka lotuliukas.gif Susidraugavau per metus su tuo savo panasonicu kaip reikiant pasirodo  smile.gif  Kogero zysiu vyrui smeginine toliau kol negausiu Nikon d90  biggrin.gif  tik dabar gerai butu irgi surast kur ji pasiskolint pabandyt biggrin.gif

O man nepatinka Nikon d90 uz tai,kad filmuoti su juo galima. As ziurejau d80 bet kadangi juos pakeite d90 tai labai reikia jieskoti. doh.gif Pavydziu tau draugystes su Panasonicu.Va as niekaip nesusidraugauju,kaip tik dabar esam juodai susuipyke,nuo velyku i rankas neimu,nezinau ar subegesiu jam atleisti,apgadintas atostogas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 04 29, 12:51)
Peperoni, ne monitorius yra rodiklis ieškant išdegimų, o nuotraukos histograma. Pažiūrėk ir pamatysi kaip yra (aš pažiūrėjau  biggrin.gif )

Pagalvojau... Ar visada reikia reiškinį (šiuo atveju nėštumą) fotkint daugiau mažiau tiesmukai? Nesimato pilvuko... Aš nekomentuosiu plačiau tos foto, bet iš jos aš jaučiu, kad ta moteris nėščia. Gal kartais verta pabandyt nufotografuot būseną...

O man didziausia problema tos histogramos sad.gif nei velnio as j unesuprantu..
Atsakyti
Peperoni, liuks ta tavo nestuke wink.gif
buvo kilus mintis , kad gal tas geles kotelio linkis g.b. kiek desiniau arba kristu i priesinga puse, bet siaip ciki sumanymas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 29, 11:41)
Gal galit pasakyti man durnai kuo jie skiriasi, aprašymai lyg ir vienodi...? g.gif  doh.gif

http://www.senukai.l...st_tab=articles

http://www.senukai.l...ist_tab=actions

Spalvom skiraisi,vienas juodos spalvos,kitas sidabrines ax.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti