Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis 29 tema

QUOTE(bonda @ 2009 04 29, 11:45)
spanguole idomios thumbup.gif

ant mano moniko tai viska slabai balta -nesimato po viena puse to rubo ir fono ribos -susilieja viskas..o dle izdegimu tai nzn -man kai balta balta -tai visiskai nebezinau doh.gif  lotuliukas.gif

as tai labai gerai matau isdegimus siek tiek sonu pazvelgus i loptopo ekrana... tada buna akinanciai balti plemai - net nzn kaip pasakyt, kaip jie atrodo... tik vat del tos rubo susikirtimo su fonu linijos tai visai susibalamutijau, nes as ja puikiai matau... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 29 balandžio 2009 - 10:53
peperoni matos pas man smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 29 balandžio 2009 - 10:55
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 29, 09:24)
Klausykit - antra diena nervinuos del isdegimu... ir nebesuprantu, ar cia tik mano pc juos rodo (nes kiti sako, kad nemato) , ar jie is tikro yra  g.gif  ir jei yra - tai ar jie labai cia blasko?  g.gif 

user posted image

Kokia foto wub.gif wub.gif wub.gif Eina sau kaip grazu wub.gif nematau as jokiu idegimu bigsmile.gif
Atsakyti
So-fun , si kart thumbup.gif

QUOTE(A.M @ 2009 04 29, 01:22)
cia i sypsenos tema  smile.gif

user posted image

gerule bigsmile.gif matau airi turim smile.gif

Peperoni, man nestukes suknele irgi susilieja su fonu unsure.gif del geles... is pirmo zvilgsnio pasirode,kad ten sukneles rastas biggrin.gif po to pamaciau,kad ji islindusi is remu blush2.gif lotuliukas.gif niu tikrai ne prie ko ta gelyte man irgi schmoll.gif sorry blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 04 28, 21:50)
Pamačius tokias nuotraukas neviltis apima !!!

Mane taip pat drinks_cheers.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 29, 09:29)
As taip pagalvojau, kad Lamellos paskutines foto ir Armanos (portretukai) galetu but geresnes... t.y. zinant ka jos sugeba  4u.gif Tikriausiai per daug sau leidziu taip kalbet, bet tikiuosi neisizeis...  ax.gif

A tai tikrai neinsižeisiu mirksiukas.gif

QUOTE(Armana @ 2009 04 29, 09:46)

Zitali, kam gi ištrynei ką prirašei nono.gif Aš sutinku su tavim, kad galėtų būti ir geriau. Ko gero taip nebus, kad darbai bus tik geresni ir geresni, pasitaikys ir prastų ir vidutiniškų ir labai gerų darbų.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aciu visiems uz nuomones 4u.gif bigsmile.gif

dievuliau, kaip nesidirba man snd... unsure.gif vejai galvoj biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 29 balandžio 2009 - 11:08
QUOTE(ediper @ 2009 04 29, 11:00)

Peperoni, man nestukes suknele irgi susilieja su fonu  unsure.gif del geles... is pirmo zvilgsnio pasirode,kad ten sukneles rastas  biggrin.gif po to pamaciau,kad ji islindusi is remu  blush2.gif  lotuliukas.gif niu tikrai ne prie ko ta gelyte man irgi

Na štai kaip skoniai skiriasi lotuliukas.gif O man kaip tik grazu kad,kunas susilieja su fonu,ir ta gele taip graziai kaip raštas ir kaip ne wub.gif Mane tai žiauriai ši foto kabina. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 04 29, 12:11)
Na štai kaip skoniai skiriasi lotuliukas.gif O man kaip tik grazu kad,kunas susilieja su fonu,ir ta gele taip graziai kaip raštas ir kaip ne  wub.gif Mane tai žiauriai ši foto kabina. wub.gif

Kiek zmoniu, tiek nuomoniu... biggrin.gif
as pati, tai kol kas metaus... g.gif is esmes man patinka linkio atsikartojimas, ir tarsi ornamentas, is kito puses bandau suvokt, ar tai taip reiksminga sioje foto...
zdz truputi pasimetime dabar... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2009 04 29, 09:04)

Off topic,
noriu nusipirkti filtrus, bet supratimo apie juos mažai turiu, o tuo labiau su e-bay  doh.gif  blush2.gif , gal kuri galėtų pagelbėti?  Nusižiūrėjau šituos iš eres nuorodos čia.  Kažin ar gaučiau iki gegužės 16?  o kaip su pvm?

\

negausi iki 16 tikrai schmoll.gif pastai leti labai biggrin.gif del mokesciu dar nezinau, tai pasakysiu kaip bus kai gausiu, nes tik nuo tam tikros sumos apmokestinama, o pas mane ant ribos gaunas biggrin.gif

Pasiskolinau siandien Canon 400d, nu ir ka galiu pasakyt, nepatinka lotuliukas.gif Susidraugavau per metus su tuo savo panasonicu kaip reikiant pasirodo smile.gif Kogero zysiu vyrui smeginine toliau kol negausiu Nikon d90 biggrin.gif tik dabar gerai butu irgi surast kur ji pasiskolint pabandyt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Na tai Bondai, Ediper itikau, tai kaip supratau jau uzskaityti mano namu darbai blush2.gif

Pas mane su nuotrauku komentavimu sunkiai bais, pati nieko nemoku, tai ka jau ten kritikuoti jus rolleyes.gif Rodomo irgi nieko neturiu doh.gif Bet stengsiuos daug skaityt ir nepabegt is jusu, o tai vel gausiu is naujo daryt namu darbus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 04 29, 12:11)
Na štai kaip skoniai skiriasi lotuliukas.gif O man kaip tik grazu kad,kunas susilieja su fonu,ir ta gele taip graziai kaip raštas ir kaip ne  wub.gif Mane tai žiauriai ši foto kabina. wub.gif

biggrin.gif aha skiriasi smile.gif
is pirmo zvilgsnio man foto grazi irgi,bet is kitos puses tai nesuprantu jos,jei cia butu mano pilvukas,tai skusciausi,kad jo nesimato pakankamai(juk delto juos ir fotografuojam ax.gif ),o jei gele pagr.objektas,tai sakyciau,kad ta zmogaus figura ne prie ko blush2.gif
Atsakyti
So-fun - pswd issiunciau 4u.gif Primenu, kad jus su A.M mums dar skolingi savo autoportretus biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti