Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis 29 tema

nestuke! tai gal ir auto lotuliukas.gif man matos puzelis, tik nlb aiskiai... bet man fainai
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 29, 10:27)
As nematau isdegimu smile.gif klostes matos visos net kur pati balciausia smile.gif tai matyt ner...

g.gif reiskia mano pc per sviesiai rodo... g.gif nu idomiai cia... ax.gif reiks tada pasireguliuot man ji kazkaip... g.gif nes baigiu uzsiparint su tom j/b doh.gif unsure.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 29, 10:29)
as irgi isdegimu cia nematau, bet jau orchidejos grozis  bigsmile.gif  o cia auto ar nestuke? jei nestuke tai nelabai matosi  biggrin.gif

Neauto biggrin.gif Bet Nestukas ax.gif toks va maziukas pilvukas pas ta nestuka... ax.gif net man pavydu biggrin.gif siaip cia tas pats nestukas kaip anoj... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 29 balandžio 2009 - 09:35
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 29, 09:34)

Neauto biggrin.gif Bet Nestukas  ax.gif  toks va maziukas pilvukas pas ta nestuka...  ax.gif  net man pavydu biggrin.gif siaip cia tas pats nestukas kaip anoj...  ax.gif

bet anoj foto tai neatrodo labai mazas pilvukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 29, 10:45)
bet anoj foto tai neatrodo labai mazas pilvukas  biggrin.gif

tai cia jau 9-as menuo biggrin.gif as kai lyginu su savo, tai............ doh.gif
cia dar drabuzis ir sviesa maskuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 29, 08:24)
Klausykit - antra diena nervinuos del isdegimu... ir nebesuprantu, ar cia tik mano pc juos rodo (nes kiti sako, kad nemato) , ar jie is tikro yra  g.gif  ir jei yra - tai ar jie labai cia blasko?  g.gif 

As isdegimu nematau. Man labiau ta orchideja nelabai vietoj. Nelabai aisku ar ja, ar nestuke parodyti norejai g.gif
Atsakyti
Peperoni, man labai patiko ši foto, ir visai čia tinka toks šviesumas wub.gif

Sakykit o čia ar labai trūksta erdvės g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 04 29, 10:51)
As isdegimu nematau. Man labiau ta orchideja nelabai vietoj. Nelabai aisku ar ja, ar nestuke parodyti norejai g.gif

hihihi.gif orchideja uzmaskavau pilvuka biggrin.gif man paciai tas siek tiek kliuva, bet taip va jau gavos... ax.gif

QUOTE(Armana @ 2009 04 29, 10:51)
Peperoni, man labai patiko ši foto, ir visai čia tinka toks šviesumas  wub.gif

Sakykit o čia ar labai trūksta erdvės  g.gif

Aciu Armana - pirstukams siek tiek truksta... ax.gif bet siaip laabai neblogai smile.gif

Bet tai klausyk - tu ta savo sese ten gerai pakankinai hihihi.gif

dabar dar pamaciau, kad horizontas svyra - siek tiek zemyn galva...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 29 balandžio 2009 - 10:00
Peperoni man labai grazus toks orchidejos derinyss.. ir klostes lyg ir matosi 9todel sakyciau, kad ner isdegimu), bet va riba kur baigiasi suknele ir pasideda tiesiog sviesa nematau blush2.gif ..gal ir mano tiesiog per siveisiai rodo..
Armana man noretusi daugiau erdves ir as taip apt pastebejau pasvirima wink.gif, J/B labai patiko smile.gif
Atsakyti
labai istrigo Sea sypsena, ir Paperoni sita jb foto, labai dailios foto bigsmile.gif biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vugi @ 2009 04 29, 11:33)
Peperoni man labai grazus toks orchidejos derinyss.. ir klostes lyg ir matosi 9todel sakyciau, kad ner isdegimu), bet va riba kur baigiasi suknele ir pasideda tiesiog sviesa nematau blush2.gif ..gal ir mano tiesiog per siveisiai rodo..

Aciu smile.gif o as savo sviesiajame matau ta riba... g.gif zdz... idomiai cia su tais monitoriais... g.gif

QUOTE(JulieTa @ 2009 04 29, 11:35)
labai istrigo Sea sypsena, ir Paperoni sita jb foto, labai dailios foto  bigsmile.gif  biggrin.gif  mirksiukas.gif

Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 04 29, 10:51)

Sakykit o čia ar labai trūksta erdvės  g.gif

horizontas kliuva, siek tiek noretusi kojai vietos, bet siaip tai man lb patinka, as pamenu mazesne is neturejimo ka veikt panasiai isdarinedavau kai nebenusededavau ant kedes lotuliukas.gif lb faina nuotrauka, patinka wub.gif
Atsakyti
spanguole idomios thumbup.gif
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 29, 09:24)
Klausykit - antra diena nervinuos del isdegimu... ir nebesuprantu, ar cia tik mano pc juos rodo (nes kiti sako, kad nemato) , ar jie is tikro yra  g.gif  ir jei yra - tai ar jie labai cia blasko?  g.gif 

ant mano moniko tai viska slabai balta -nesimato po viena puse to rubo ir fono ribos -susilieja viskas..o dle izdegimu tai nzn -man kai balta balta -tai visiskai nebezinau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti