QUOTE(Zitlali @ 2009 04 29, 10:27)
As nematau isdegimu klostes matos visos net kur pati balciausia tai matyt ner...
reiskia mano pc per sviesiai rodo... nu idomiai cia... reiks tada pasireguliuot man ji kazkaip... nes baigiu uzsiparint su tom j/b
QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 29, 10:29)
as irgi isdegimu cia nematau, bet jau orchidejos grozis o cia auto ar nestuke? jei nestuke tai nelabai matosi
Neauto Bet Nestukas toks va maziukas pilvukas pas ta nestuka... net man pavydu siaip cia tas pats nestukas kaip anoj...
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 29, 09:34)
Neauto Bet Nestukas toks va maziukas pilvukas pas ta nestuka... net man pavydu siaip cia tas pats nestukas kaip anoj...
bet anoj foto tai neatrodo labai mazas pilvukas
QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 29, 10:45)
bet anoj foto tai neatrodo labai mazas pilvukas
tai cia jau 9-as menuo as kai lyginu su savo, tai............
cia dar drabuzis ir sviesa maskuoja
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 29, 08:24)
Klausykit - antra diena nervinuos del isdegimu... ir nebesuprantu, ar cia tik mano pc juos rodo (nes kiti sako, kad nemato) , ar jie is tikro yra ir jei yra - tai ar jie labai cia blasko?
As isdegimu nematau. Man labiau ta orchideja nelabai vietoj. Nelabai aisku ar ja, ar nestuke parodyti norejai
Peperoni, man labai patiko ši foto, ir visai čia tinka toks šviesumas
Sakykit o čia ar labai trūksta erdvės
QUOTE(wyshnia @ 2009 04 29, 10:51)
As isdegimu nematau. Man labiau ta orchideja nelabai vietoj. Nelabai aisku ar ja, ar nestuke parodyti norejai
orchideja uzmaskavau pilvuka man paciai tas siek tiek kliuva, bet taip va jau gavos...
QUOTE(Armana @ 2009 04 29, 10:51)
Peperoni, man labai patiko ši foto, ir visai čia tinka toks šviesumas
Aciu Armana - pirstukams siek tiek truksta... bet siaip laabai neblogai
Bet tai klausyk - tu ta savo sese ten gerai pakankinai
dabar dar pamaciau, kad horizontas svyra - siek tiek zemyn galva...
Peperoni man labai grazus toks orchidejos derinyss.. ir klostes lyg ir matosi 9todel sakyciau, kad ner isdegimu), bet va riba kur baigiasi suknele ir pasideda tiesiog sviesa nematau ..gal ir mano tiesiog per siveisiai rodo..
Armana man noretusi daugiau erdves ir as taip apt pastebejau pasvirima , J/B labai patiko
Armana man noretusi daugiau erdves ir as taip apt pastebejau pasvirima , J/B labai patiko
labai istrigo Sea sypsena, ir Paperoni sita jb foto, labai dailios foto
QUOTE(vugi @ 2009 04 29, 11:33)
Peperoni man labai grazus toks orchidejos derinyss.. ir klostes lyg ir matosi 9todel sakyciau, kad ner isdegimu), bet va riba kur baigiasi suknele ir pasideda tiesiog sviesa nematau ..gal ir mano tiesiog per siveisiai rodo..
Aciu o as savo sviesiajame matau ta riba... zdz... idomiai cia su tais monitoriais...
QUOTE(JulieTa @ 2009 04 29, 11:35)
labai istrigo Sea sypsena, ir Paperoni sita jb foto, labai dailios foto
Aciu
QUOTE(Armana @ 2009 04 29, 10:51)
horizontas kliuva, siek tiek noretusi kojai vietos, bet siaip tai man lb patinka, as pamenu mazesne is neturejimo ka veikt panasiai isdarinedavau kai nebenusededavau ant kedes lb faina nuotrauka, patinka
spanguole idomios
ant mano moniko tai viska slabai balta -nesimato po viena puse to rubo ir fono ribos -susilieja viskas..o dle izdegimu tai nzn -man kai balta balta -tai visiskai nebezinau
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 29, 09:24)
Klausykit - antra diena nervinuos del isdegimu... ir nebesuprantu, ar cia tik mano pc juos rodo (nes kiti sako, kad nemato) , ar jie is tikro yra ir jei yra - tai ar jie labai cia blasko?
ant mano moniko tai viska slabai balta -nesimato po viena puse to rubo ir fono ribos -susilieja viskas..o dle izdegimu tai nzn -man kai balta balta -tai visiskai nebezinau