Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis 29 tema

QUOTE(Pukė @ 2009 04 26, 21:53)
gal ne nuo background sluoksnio imi tuos trupinius? as pvz atsidarau foto PS, apkerpu, jei reik tada nuklonuoju nereikalingus alykus, jeireik, tada jau su spalvom, kontrastu zaidziu... galiausiai sharpinimas.

na, kad nuo ten atrodo g.gif na, eisiu dar pabandysiu..

QUOTE(Sea_ @ 2009 04 26, 21:54)
Zitlali, labai grazu, man viskas patinka toje foto

aciu 4u.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 04 26, 21:56)
Nu bet ir neseka tau.praitose temose gavai barti,kad tamsiam fone vaika fotkini,o va dabar prisikabinam,kad per sviesu :

lotuliukas.gif ner gyvenimo jomajo doh.gif

QUOTE(bonda @ 2009 04 26, 21:56)
keista, bet man patinka

bigsmile.gif aciu

QUOTE(inesaS @ 2009 04 26, 22:10)
neturejo boba bedos,tai pradejo dometis fotografavimu doh.gif

jaja biggrin.gif ir atrodo kartais nu viskas, nemoku, negaliu, nenoriu.. praeina pora dienu ir suki ratus aplink fotika, galiausiai neiskenti ir vel sedi rakineji ji is visu pusiu ph34r.gif tikrai, kad prisivirem cool.gif

Ninin, tuojaus atkeliaus ta sviesioji zebo juosta 4u.gif

viskas.. atsijungiu... saldziu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 26, 21:14)
tarp fotografu, naudojusiu ji, isgirstum tokia nuomone, kad pagal savo kaina, jam truksta ryskumo ir tinkamas jis butu tik idealioms salygoms. tai tiek tik - nesipleciant smile.gif

bet tau jis gal atrodo labai net, tai cia tik tau sprest smile.gif

O uz tokia kaina,ka galeciau geresnio isigyti?Turbut nieko... verysad.gif
Man daug nereikia,tik koki peizaza nufotkinti ir dieda krepsini bezaidzianti.Pauksciuku nezadu fotografuoti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 26 balandžio 2009 - 21:21
QUOTE(inesaS @ 2009 04 26, 22:16)
O uz tokia kaina,ka galeciau geresnio isigyti?Turbut nieko... verysad.gif

nenusimink - visada yra iseitis smile.gif

tamron 17-50 mm f/2.8 tik be stabilizacijos bus ir pigesnis IR geresnis wink.gif
Atsakyti
Zitlali,lelius labai grazus,sviesumas thumbup.gif gal akyciu noretusi vienodo ryskumo g.gif

Lamellos,gelyte labai grazi ir tie spinduliukai ir mini vortatinklis wub.gif ir nesnekek,kad nebedesi foto !!! nono.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 26, 21:20)
nenusimink - visada yra iseitis smile.gif

tamron 17-50 mm f/2.8 tik be stabilizacijos bus ir pigesnis IR geresnis wink.gif

Noriu su stbilizatorium,labai sunkus 40 Canonas neislaikysiu,bent jau kol priprasiu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 04 26, 22:23)
Noriu su stbilizatorium,labai sunkus 40 Canonas neislaikysiu,bent jau kol priprasiu. blush2.gif

na nemanyk, kad ta stabilizacija jau kazkas tokio - susimazinsi islaikyma ir bus viskas ore wink.gif nes pasirinkimo apart tavo pamineto jau nelabai ir yra tada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 26, 21:26)
na nemanyk, kad ta stabilizacija jau kazkas tokio - susimazinsi islaikyma ir bus viskas ore wink.gif nes pasirinkimo apart tavo pamineto jau nelabai ir yra tada smile.gif

verysad.gif nelikimas doh.gif Aciu tau labai. 4u.gif Dabar zinok neatstosiu nuo taves blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 26, 21:50)
zmogiuk o tu  nestuke.gif

stipriai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 04 26, 22:32)
verysad.gif nelikimas doh.gif Aciu tau labai. 4u.gif Dabar zinok neatstosiu nuo taves blush2.gif

visada malonu pagelbet ir patart biggrin.gif o ir mano zinios tuo paciu pleciasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 04 26, 20:23)

smile.gif Man jis dabar jau toks lengvutis atrodo, jei su 50mm objektyvu ax.gif Su laiku ir tu iprasi mirksiukas.gif Tai ties kokiu objektyvu apsistojai? g.gif
Atsakyti
ax.gif Darbuose...

user posted image

Kaip jums (žinau, kad iš pažastų auga pavėsinė lotuliukas.gif ar labai jau ne į temą)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 26 balandžio 2009 - 21:57
QUOTE(wyshnia @ 2009 04 26, 21:44)
smile.gif Man jis dabar jau toks lengvutis atrodo, jei su 50mm objektyvu ax.gif Su laiku ir tu iprasi mirksiukas.gif Tai ties kokiu objektyvu apsistojai? g.gif

Nezinau zinok doh.gif Negaliu sau leisti ojektyvo kuris kainuoja daugiau uz fotoaparata doh.gif (o gaila).Pas mane norai kaip ir pas visus- peizazas,begiojantis diedas.Ir dar klausima turiu,o su 50mm tik portretus galima fotografuoti? blush2.gif
Atsakyti