Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis 29 tema

graziu galviniu portretuku pridejote thumbup.gif

Sea, sypsenu foto thumbup.gif silta, emocinga 4u.gif

QUOTE(A.M @ 2009 04 29, 00:22)
cia i sypsenos tema  smile.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
patinka man gatves fotografija rolleyes.gif
Atsakyti
Laba ryta, buvau daug prirasius, prispaminus lotuliukas.gif bet kompas uzluzo tai ir nebesakysiu.
Nebezinau bet kazkuri klauset is kur per ebay pirkau g.gif Tai is sio pardavejo
My Webpage suzavejo pardavimo skaicius biggrin.gif
Atsakyti
As taip pagalvojau, kad Lamellos paskutines foto ir Armanos (portretukai) galetu but geresnes... t.y. zinant ka jos sugeba 4u.gif Tikriausiai per daug sau leidziu taip kalbet, bet tikiuosi neisizeis... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 29 balandžio 2009 - 08:45
Labas rytas ax.gif

Oho kiek šypsenų pridėjot. Labai patiko C-girl ir A.M. šypsenos wub.gif

Zitali, kam gi ištrynei ką prirašei nono.gif Aš sutinku su tavim, kad galėtų būti ir geriau. Ko gero taip nebus, kad darbai bus tik geresni ir geresni, pasitaikys ir prastų ir vidutiniškų ir labai gerų darbų. Dabar būnu pas mamą, tai turiu bent du naujus modeliukus, ir nemoku išnaudoti jų doh.gif Bet aš stengiuosi tongue.gif Ir nelabai turiu laiko dabar sėdėti prie nuotaukų, o pasėdėti prie jų reikia (oi kaip reikia).
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 04 29, 09:46)
Labas rytas  ax.gif

Oho kiek šypsenų pridėjot. Labai patiko C-girl ir  A.M. šypsenos  wub.gif

Zitali, kam gi ištrynei ką prirašei nono.gif Aš sutinku su tavim, kad galėtų būti ir geriau. Ko gero taip nebus, kad darbai bus tik geresni ir geresni, pasitaikys ir prastų ir vidutiniškų ir labai gerų darbų. Dabar būnu pas mamą, tai turiu bent du naujus modeliukus, ir nemoku išnaudoti jų doh.gif Bet aš stengiuosi  tongue.gif Ir nelabai turiu laiko dabar sėdėti prie nuotaukų, o pasėdėti prie jų reikia (oi kaip reikia).

istryniau nes ta pati pagalvojau , kad pas mane irgi pilna visokiu darbu po geriau ivertintu ax.gif juolab ir ne man pasakot kaip kas turetu but smile.gif matyt pas visus bangom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 29 balandžio 2009 - 08:59
Laba ryta 4u.gif
A.M. sypsena visom sypsena ir juoka sukele thumbup.gif

labai graziu portretuku pridejot rolleyes.gif
Vakar tryniau daaaug nuotrauku ir pamaciau, kad tik gelyciu, augaliuku pilna o portretu ar zmoniu l.mazai, sunku, tai vengiu, bet reikia mokytis, nes pagalvojau koks tikslas kaupti simtus augaliuku foto doh.gif isliekamosios vertes beveik 0 unsure.gif
Ir tokia svajone turiu, kad jei maziu daznai fotografuosiu pripras ir nekreips demesio tongue.gif bet sunku su juo doh.gif kol sutvarkai aplinka issiterlioja, kol perrengi vel betvarke ir pan. blush2.gif ir rankos i fotoaparata doh.gif

Eres, idomia nuoroda idejai bigsmile.gif reiks issisaugot ax.gif Su SB tariuosi, kad kai teises islaikysiu pirksim fotika, vakar parodziau mazdaug kainas hihihi.gif bet nedaeina jam kam man to reikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 28, 23:36)
4u.gif  biggrin.gif
Cia i sypsenu tema smile.gif

Oj sita gerule... thumbup.gif wub.gif

QUOTE(A.M @ 2009 04 29, 01:22)
cia i sypsenos tema  smile.gif

lotuliukas.gif jeeeginis vyruks biggrin.gif
Atsakyti
Toks geras oras lauke, o jūs tiek priplepat, nespėju niekaip perskaityti doh.gif .
Pavėluotai pasirodau su savo saule

Pelkės spindesys
user posted image

user posted image

Ar tokios puse velnio ar nieko gero? g.gif

c-girl portretukas wub.gif ,
Zitlali leliukas wub.gif ir dar daug gražių nuotraukyčių mačiau thumbup.gif .

Off topic,
noriu nusipirkti filtrus, bet supratimo apie juos mažai turiu, o tuo labiau su e-bay doh.gif blush2.gif , gal kuri galėtų pagelbėti? Nusižiūrėjau šituos iš eres nuorodos čia. Kažin ar gaučiau iki gegužės 16? o kaip su pvm?
Atsakyti
Linksmai gyvenat lotuliukas.gif A.M. nuotrauka tikrai dienai pralinksmint biggrin.gif

Isakysiu ir as savo pamastymus apie foto ir paaiskinimus prie ju, cia manau isties individualus dalykai, buna, kad dedi nuotrauka tam kad pats zmogus kurtu istorija joje, buna kad sukuri istorija ir butent ja daliniesi, ir tuomet, kad papildomu interpretaciju nebutu pateiki ir paaiskinima ka norejai parodyti smile.gif. :4u

P.S. labas rytas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vugi: 29 balandžio 2009 - 09:07
Klausykit - antra diena nervinuos del isdegimu... ir nebesuprantu, ar cia tik mano pc juos rodo (nes kiti sako, kad nemato) , ar jie is tikro yra g.gif ir jei yra - tai ar jie labai cia blasko? g.gif

user posted image

Spanguole - man ta su medziais visai patinka... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 29 balandžio 2009 - 09:26
As nematau isdegimu smile.gif klostes matos visos net kur pati balciausia smile.gif tai matyt ner...
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 04 29, 08:59)

labai graziu portretuku pridejot  rolleyes.gif
Vakar tryniau daaaug nuotrauku ir pamaciau, kad tik gelyciu, augaliuku pilna o portretu ar zmoniu l.mazai, sunku, tai vengiu, bet reikia mokytis, nes pagalvojau koks tikslas kaupti simtus augaliuku foto  doh.gif isliekamosios vertes beveik 0  unsure.gif

gelyte, augaliuka nufotografuoti taip pat nelengva. cia mokomes fotografuoti ne tik portretus mirksiukas.gif 4u.gif

Europos parke nemokamas iejimas, naudokites proga vilnietes.

Beje, meeta organizuojam ar ne? Kaunietes jau seniai meetinasi bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 29, 09:24)
Klausykit - antra diena nervinuos del isdegimu... ir nebesuprantu, ar cia tik mano pc juos rodo (nes kiti sako, kad nemato) , ar jie is tikro yra  g.gif  ir jei yra - tai ar jie labai cia blasko?  g.gif 

as irgi isdegimu cia nematau, bet jau orchidejos grozis bigsmile.gif o cia auto ar nestuke? jei nestuke tai nelabai matosi biggrin.gif
Atsakyti