Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis 29 tema

QUOTE(Ninin @ 2009 04 28, 10:40)
tiesiog KAIP toki ryskuma isgauni  blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

paprasau vaiku,kad visai nejudetu koki 30s,pasiimu stova ir fotografuoju biggrin.gif
O jei rimtai, perpratau sviesa daug maz 4u.gif
Atsakyti
Ka manot apie sita?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(so-fun @ 2009 04 28, 17:33)
Nu kaip cia  rolleyes.gif

Aha, ar tikrai balta lapa fotografuoji? ir tikrai ta nuokrauka custom WB pasirenki? g.gif

Sea_, aha, del kadravimo klausiu smile.gif
Zitlali, va ir as apie tai - spalvotoj trikdziu per daug wink.gif
Atsakyti
A.M. siaip viskas lb patinka, tik erzina, kad ne mergina pirmame plane, o ranka... kazkaip kadruociau kitaip 4u.gif nors visi tie zeruciai ir pan patinka, gaila kirpt.. perfotografuociau jei imanoma smile.gif Dar zinai.. jauciu silpnybe portretam, tai man labai liux atrodo veidas rankos iremintas, pritraukciau arti ir iskirpciau butent portretini veida su ranka, palikdama i desine vietos zvilgsniui rolleyes.gif bet is lb arti... man lb grazu jauciu butu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 28 balandžio 2009 - 19:10
wyshnia, man jb labiau visvien patinka wub.gif
Sea, nu kaip taip ryškiai pavyksta wub.gif
AM, man kitokios merginos pozos norėtusi, bet tie žėručiai tai labai faini smile.gif

Kritikai ax.gif
user posted image
Atsakyti
Lamella man patinka wub.gif gal tik mano akim ziurint apacios per daug.. gal... nzn
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 28 balandžio 2009 - 19:26
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 28, 17:40)
So-fun ,o tu fotografuodama custom, nusifotografuoji balta popieriaus lapa toje aplinkoje taip?

QUOTE(wyshnia @ 2009 04 28, 17:53)
Aha, ar tikrai balta lapa fotografuoji? ir tikrai ta nuokrauka custom WB pasirenki? g.gif

nu gi jo taip ir darau doh.gif nusifotkinu balta lapa toj aplinkoj ir tada ta meski. O ka dar per daug geltonas g.gif
Atsakyti
QUOTE(so-fun @ 2009 04 28, 20:23)
nu gi jo taip ir darau  doh.gif nusifotkinu balta lapa toj aplinkoj ir tada ta meski. O ka dar per daug geltonas  g.gif

koks tavo fotikas?
Atsakyti
QUOTE(so-fun @ 2009 04 28, 18:23)
nu gi jo taip ir darau  doh.gif nusifotkinu balta lapa toj aplinkoj ir tada ta meski. O ka dar per daug geltonas  g.gif

O ar pasirenki ta nufotografuota balta lapa, kaip custom WB nuotrauka?
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 28, 18:25)
koks tavo fotikas?

Nikon D60

QUOTE(wyshnia @ 2009 04 28, 18:27)
O ar pasirenki ta nufotografuota balta lapa, kaip custom WB nuotrauka?

jo pasirenku
nu reiks dar bandyt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo so-fun: 28 balandžio 2009 - 19:31
QUOTE(A.M @ 2009 04 28, 17:52)
Ka manot apie sita? 

O ka tu pats manai? ax.gif

QUOTE(lamella @ 2009 04 28, 18:10)

g.gif Gal bandyt prie kitokio apsvietimo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 04 28, 20:31)
g.gif Gal bandyt prie kitokio apsvietimo? g.gif

Kokio kitokio, saulė lauke tik šviečia, ar norėjai pasakyti, kad kitu kampu reikėjo fotografuot...? blush2.gif

Zitlali 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 28 balandžio 2009 - 19:36