Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis 29 tema

QUOTE(peppi @ 2009 04 28, 13:12)
oi jėginis kadriukas biggrin.gif komedinė bytavūcha lotuliukas.gif

Man tai kazkaip baisu i ja ziuret (ne del to, kad nepatinka ar pan.) ... nes toks jausmas, kad jinai tuoj tuos savo papycius nusitarkuos su ta tarka.... doh.gif lotuliukas.gif nu ir toliau ka mano vaizduote piesia - nebepasakosiu.... hihihi.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 28, 13:10)

Lamella - nu blinciki - gali zyyymiai geriau..... nono.gif: tongue.gif

O gal ir negaliu biggrin.gif
Viskas susinervijau tas fokusas nušoksta nuo galvų nuo akių į bliuzonus visokius lotuliukas.gif
Ačiū už kritiką 4u.gif

(susipykau su savo muiline negrįžtamai matyt, nu nei vieno kadro normalaus nepavyksta pagauti doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 28, 12:09)
gerai, kad is tu krutu niekas nevarva tiesiai i ta bliuda[/color] doh.gif  doh.gif  doh.gif

lotuliukas.gif nu duodat, nu duodat... doh.gif
dar vyrai pasakytu, kad bobos ne pošlina...joms tik duok progą lotuliukas.gif

QUOTE(bonda @ 2009 04 28, 12:12)
o cia sast ir nebluras lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ir dar garaziukai lotuliukas.gif

taigi va matai, su mano universaliuoju objektyvu sunkiau tą foną išplauti unsure.gif
tuojau vėl man prasidės lomkės dėl naujo objektyvo... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 28, 12:14)
Man tai kazkaip baisu i ja ziuret (ne del to, kad nepatinka ar pan.) ... nes toks jausmas, kad jinai tuoj tuos savo papycius nusitarkuos su ta tarka....  doh.gif  lotuliukas.gif nu ir toliau ka mano vaizduote piesia - nebepasakosiu....  hihihi.gif  blush2.gif

o man kugelis kazkodel finale...tik nelabai apetitnas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 28, 13:02)
ir dangus, ir zeme isdeginti unsure.gif  ir... negi nerandat geresnes vietos nei garaziukai fotkintis blush2.gif  tongue.gif arba fona patvarkyt riektu biggrin.gif

O man labai patinka tie garažiukai bigsmile.gif
Atsakyti
Man irgi tie Garaziukai kazkaip nemaiso visiskai rolleyes.gif gaila tik to nelemto nedekingo apsvietimo... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 28 balandžio 2009 - 12:24
QUOTE(peppi @ 2009 04 28, 12:16)

taigi va matai, su mano universaliuoju objektyvu sunkiau tą foną išplauti unsure.gif
tuojau vėl man prasidės lomkės dėl naujo objektyvo... cool.gif

tai ka kalbet man ax.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 28, 11:02)
ir dangus, ir zeme isdeginti unsure.gif  ir... negi nerandat geresnes vietos nei garaziukai fotkintis blush2.gif  tongue.gif arba fona patvarkyt riektu biggrin.gif

Pikciurna biggrin.gif

Man aplinka labai liuks, gaila salygos nedekingos buvo biggrin.gif Bet zinant tai, gerai susitvarke peppi biggrin.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 28, 11:06)
va tikrai zinau kur nenaudoja shopo tai tose vadinamose Tikrose Meninese Foto (kaip issireiske vienas kudrietis komentare biggrin.gif ) pvz cia biggrin.gif http://www.photograp...aukos/file_1311

Nu jo, cia jau sarpas akis isbadytu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lamella @ 2009 04 28, 11:15)
O gal ir negaliu biggrin.gif
Viskas susinervijau tas fokusas nušoksta nuo galvų nuo akių į bliuzonus  visokius lotuliukas.gif
Ačiū už kritiką 4u.gif

(susipykau su savo muiline negrįžtamai matyt, nu nei vieno kadro normalaus nepavyksta pagauti doh.gif )

Nesinervink, manau ne tik muiline siuo taveju fokusa nusokdintu - beveik tikiu, kad ir mano veidrodinis. Siuo atveju gal diafragma privert reikejo, kad ryskumo laukas platesnis butu, arba kaimynui kepure nuimt, kad veidas ne sesely butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 28, 13:14)
Man tai kazkaip baisu i ja ziuret (ne del to, kad nepatinka ar pan.) ... nes toks jausmas, kad jinai tuoj tuos savo papycius nusitarkuos su ta tarka....

QUOTE(bonda @ 2009 04 28, 13:16)
o man kugelis kazkodel finale...tik nelabai apetitnas blush2.gif

QUOTE(wyshnia @ 2009 04 28, 13:21)
Nu jo, cia jau sarpas akis isbadytu  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif prisijuokiau...

Lamella otai kur tavo fotikas su kuriuo viska anksciau fotkinai g.gif praleidau... ar cia taviskis grybauja

Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 28, 11:09)
siandien mano tokia durna nuotaika, o dra foto tokias deda doh.gif  doh.gif man tai kosmaras, o ne foto (ne del ryskumo, cia miaanas- viskas ok), nu bet foto doh.gif  doh.gif  gerai, kad is tu krutu niekas nevarva tiesiai i ta bliuda doh.gif  doh.gif  doh.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
as galvojau busiu viena nepribrendusi iki tokio "meno"

QUOTE(lamella @ 2009 04 28, 11:15)

Man atrodo per daug ismokai ir muiline supyko tongue.gif
Atsakyti
Nu miargos jūs ir duodat lotuliukas.gif Prisijuokiau iš jūsų komentarų (autorius tikrausiai raudonuoja ) lotuliukas.gif

Ką manot apie šią nuotraukytę blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Armana man patinka 4u.gif tik as kadruociau kiek kitaip GAL, palikciau kairej daugiau vietos nei desineje ir siek tiek pakausiui dar duociau 'oro', vos daugiau, nes truputi jau spaudzia smile.gif nors nzn.. reiktu paziet kaip atrodytu g.gif

nors pagalvojau, kad gal ir ne, gal ir gerai taip, juk ji atsisukusi priekiu i desine rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 28 balandžio 2009 - 12:53