Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis 29 tema

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 26, 21:13)

kokiu ryskiu bruozu lelius bigsmile.gif viskas gerai, tik apsvietimo per daug man ax.gif

QUOTE(žmogiukas @ 2009 04 26, 21:29)
miškais ateina ruduo...

kazkaip pavadinimas nelabai tinkamas mano nuomone. ir tu vyru per daug.man kazkaip noretusi kad ju isvis nebutu, nes sviesa tai labai grazi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 26, 21:39)
kokiu ryskiu bruozu lelius  bigsmile.gif viskas gerai, tik apsvietimo per daug man  ax.gif

g.gif sakai... hmm... nu einu dar pazaisiu su action'ais smile.gif originali ji nera tokia sviesi smile.gif
Atsakyti
Zitlali, reikėėėjo reikėėėjo, ale kaip drambliui pritūpt biggrin.gifD

o čia bandžiau saulę gaudyti:

saulės atspindžiai

user posted image
Atsakyti
zmogiuk o tu nestuke.gif ? bigsmile.gif reikejo vyra nosim i zeme iremt ir pareguliuot kampus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Grytutis @ 2009 04 26, 14:50)
Taigi, turiu problemėlę, reikia išsirinkti apratą smile.gif
Mąstau imt Pentax k10d arba Nikon D40 ( naudoti )  blush2.gif  gal dar turit kokių variantų? Ar naują imti (Kaina iki 1500 Lt. )? Kurį iš šitų patartumėt?
Fotografuojama dažniausiai kellionėse, panoraminės nuotraukos, portretai, naktinės nuotraukos 4u.gif

tik nikonas mirksiukas.gif

QUOTE(lamella @ 2009 04 26, 15:15)
Man pačiai labai patinka kaip vanduo žiba, bet tas betonas gavosi padegęs doh.gif  na žodžiu sakykit nuomonę savo biggrin.gif

user posted image

man zmones grudeti kazkokie g.gif momentas grazus, bet kokybes truksta...

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 26, 19:06)
Laba vakara...  visai apleidau fotografija - nors fotika nesiojuos su savim biggrin.gif ale oras baisiai geras... blush2.gif  tai meeegavomes... ax.gif

mane nervavo ta saule doh.gif visur pavesio ieskojau, nes norejau viena surezisuota kadra nufotkyt lotuliukas.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 26, 20:13)
Peledike visas fotoreportazas biggrin.gif man trecia ir ketvirta  ax.gif

Kritikai
user posted image

tik mano brush kazko neveikia, negaliu tu trupiniu nuo veido nuimt, ir nuklonuot neiseina, nesuprantu kazkas su mano shopu (arba mano ziniom kaip atstatyti parametrus  doh.gif )

man patinka kadravimas wub.gif pazaisk dar su ja wub.gif

gal ne nuo background sluoksnio imi tuos trupinius? as pvz atsidarau foto PS, apkerpu, jei reik tada nuklonuoju nereikalingus alykus, jeireik, tada jau su spalvom, kontrastu zaidziu... galiausiai sharpinimas.
Atsakyti
Zitlali, labai grazu, man viskas patinka toje foto wub.gif
Atsakyti
jolitana,fainai pagautas kadras smile.gif
Peledike,vau koks fotoreportazas thumbup.gif
Zitlali,vaikiukas wub.gif bet kazkaip per sviesu.Nu bet ir neseka tau.praitose temose gavai barti,kad tamsiam fone vaika fotkini,o va dabar prisikabinam,kad per sviesu doh.gif
zmogiuko misko foto labai graziai sviesa atorodo,***** galetu tiek daug zmoniu nebuti,nes dabar uzsotja.O saules atspindziai tai man akis spigina bigsmile.gif
lamella,grazi foto.Nu zinok ir as nesusikalbu su savo muiline.W/B grybus pjauna juodai,net vergti norisi.Nieko neveikiu tik nustatineju ir vis tiek nepataikau,uzkniso juodai. verysad.gif
Atsakyti

peledike
, fainai laika leidi thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 26, 20:13)

keista, bet man patinka wub.gif nors ir ryskumas nera idealus tongue.gif bet si syuki man ziuris...taip svelniai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 26 balandžio 2009 - 20:56
doh.gif Šiandien gaudžiau saulę... bet nu nemoku taip gražiai kaip jūs... nagi išduokite paslaptis, KAIP smile.gif

user posted image
Nelabai kas... tiesiog tai kas bent kažkas smile.gif

Vien žo, eilinį kartą fotokrizė smile.gif nieko nemoku, nieko nežinau, nieko nematau unsure.gif

Žmogiukas, trūksta kojų... na ir e žmonių būtų kitaip... daug geriau... O su vandeniu thumbup.gif Gal tik žemės mažiau reiktų g.gif
Zitlali, oh, jau tos akys wub.gif
Lamella, foto graži, bet gėlė sau, saulės spinduliai (KAIP jūs taip pagaunat) sau...
Peledike, patiko tavo serija. Vienos geresnės,kitos šiaip... Bet šiaip "veža"... Kokia diafragma, kokiu režimu fotkinai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 26 balandžio 2009 - 21:00
Turiu klausima nusimananciom apie objekyvus.Kite yra sitas Canon 17-85mm IS USM wideangle zoom lens with Image Stabiliser.Ka galite apie ji pasakyti?Nes pagal kaina tai visai padoriai atrodo. ax.gif Ir dar labai 50mm gundausi,bet cia jau atskiras pirkinys butu,savo malonumui.neturejo boba bedos,tai pradejo dometis fotografavimu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 04 26, 22:10)
Turiu klausima nusimananciom apie objekyvus.Kite yra sitas Canon 17-85mm IS USM wideangle zoom lens with Image Stabiliser.Ka galite apie ji pasakyti?

tarp fotografu, naudojusiu ji, isgirstum tokia nuomone, kad pagal savo kaina, jam truksta ryskumo ir tinkamas jis butu tik idealioms salygoms. tai tiek tik - nesipleciant smile.gif

bet tau jis gal atrodo labai net, tai cia tik tau sprest smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 04 26, 22:10)
Turiu klausima nusimananciom apie objekyvus.Kite yra sitas Canon 17-85mm IS USM wideangle zoom lens with Image Stabiliser.Ka galite apie ji pasakyti?Nes pagal kaina tai visai padoriai atrodo. ax.gif Ir dar labai 50mm gundausi,bet cia jau atskiras pirkinys butu,savo malonumui.neturejo boba bedos,tai pradejo dometis fotografavimu doh.gif

sakyciau geras dealas,jei toki kit'ini duoda bigsmile.gif
Atsakyti