Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis 29 tema

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 28, 10:48)
aisku.. tai as tik nuomone savo pasakiau, daznai mano nuomone nesutampa su kitu, tai nekreipk demesio biggrin.gif grazus sunelis  wub.gif

Aciu, o del nuomones, kreipsiu tongue.gif Kuo daugiau nesutampanciu nuomoniu, tuo idomiau, svarbu diskutuot be kraujo 4u.gif Is tiesu, jei galvosim apie komercine fotografija, dauguma manau ten akis tvarko, nekalbant apie oda, ypac suaugusiu. Tas ner blogai, na grazus zmones nori buti, arba sakykim grazesni. Del tos priezasties noreciau moket retusuot. Nesu as viskai pries korekcijas schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
Wyshnia, labai graži nuotrauka wub.gif
Puke, man pirma labiau mirksiukas.gif

Nu dedu ir aš vieną tokią nuotrauką, bet nieko įdomaus, tiesiog kaimynas buvo atėjas į svečius tai ta proga ir pafotkinau biggrin.gif

user posted image

Jaučiu fokusas į bliuzoną...? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 28 balandžio 2009 - 11:58
QUOTE(wyshnia @ 2009 04 28, 12:55)
Aciu, o del nuomones, kreipsiu tongue.gif Kuo daugiau nesutampanciu nuomoniu, tuo idomiau, svarbu diskutuot be kraujo 4u.gif Is tiesu, jei galvosim apie komercine fotografija, dauguma manau ten akis tvarko, nekalbant apie oda, ypac suaugusiu. Tas ner blogai, na grazus zmones nori buti, arba sakykim grazesni. Del tos priezasties noreciau moket retusuot. Nesu as viskai pries korekcijas schmoll.gif  4u.gif

biggrin.gif as kai turiu amzinu bedu su oda - tai save ojojoj kaip noris pagrazint visada lotuliukas.gif blush2.gif

Peppi - jau sypsena kokia.... wub.gif ale pasvilinai dangu gerokai... ax.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 04 28, 11:54)
na ir aš dedu šypseną smile.gif

ir dangus, ir zeme isdeginti unsure.gif ir... negi nerandat geresnes vietos nei garaziukai fotkintis blush2.gif tongue.gif arba fona patvarkyt riektu biggrin.gif

QUOTE(lamella @ 2009 04 28, 11:57)

Nu dedu ir aš vieną tokią nuotrauką, bet nieko įdomaus, tiesiog kaimynas buvo atėjas į svečius tai ta proga ir pafotkinau biggrin.gif

isisgandes tas kaimynas tongue.gif ir fokusas kazkur nusokes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 28, 12:57)
Jaučiu fokusas į bliuzoną...? g.gif

Panašu, kad taip.
Aš dar tą viršuje šviesų daiktą nukirpčiau
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 04 28, 12:54)
moteris atrodo kaip koks broileris,

kaip prajuokinai hihihi.gif

QUOTE(wyshnia @ 2009 04 28, 12:55)
Is tiesu, jei galvosim apie komercine fotografija, dauguma manau ten akis tvarko, nekalbant apie oda, ypac suaugusiu.

Zinoma smile.gif niekam nera idomu ziureti i spuogus,nuserpetojusia oda, rauksles (cia ne apie senyvus zmones kalbu), paakius ar pan smile.gif reklamines foto tuo ir vilioja, kad zmones jose yra tobuli (na, cia taip jei skambiai snekant, tarkim ne tokie koks tu buni ryte veidrodyje tongue.gif niekam neidomu ziureti i toki pati kaip jis smile.gif ). Kazi ar kas pirktu labiau preke, jei jos reklamai butu panaudota netvarkyta nuotrauka smile.gif daznai apie tokias pasakom-nu ir nevykus biggrin.gif o deja, tobulu zmoniu su tobula oda ir pan yra vienetai, kad nufotografavus prie ryskaus apsvietimo ir nieko nekeitus butu thumbup.gif ax.gif va tikrai zinau kur nenaudoja shopo tai tose vadinamose Tikrose Meninese Foto (kaip issireiske vienas kudrietis komentare biggrin.gif ) pvz cia biggrin.gif http://www.photograp...aukos/file_1311
Papildyta:
QUOTE(lamella @ 2009 04 28, 12:57)

man patinka kadras, bet noretusi fokuso i akis ar bent veida 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 28 balandžio 2009 - 12:07
QUOTE(lamella @ 2009 04 28, 11:57)

išsigandęs kaimynas biggrin.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 28, 11:58)
biggrin.gif  as kai turiu amzinu bedu su oda - tai save ojojoj kaip noris pagrazint visada lotuliukas.gif  blush2.gif

Peppi - jau sypsena kokia....  wub.gif  ale pasvilinai dangu gerokai... ax.gif  unsure.gif

tas tai jo...negi paliksi spuogelį kokį...
šypsena natūrali o fotkinta vidurdienį tad... biggrin.gif

QUOTE(bonda @ 2009 04 28, 12:02)
ir... negi nerandat geresnes vietos nei garaziukai fotkintis blush2.gif  tongue.gif arba fona patvarkyt riektu biggrin.gif

nu nieko sau biggrin.gif
specialiai ėjom į garažus...kiek galima tuose gėlių laukuose fotkintis biggrin.gif o garažų juk neliks su laiku tokių...va ir bus istorinė nuotrauka biggrin.gif
juokaunu smile.gif šiaip galima traktuoti kaip gatvinę, garažinę nuotrauką, į grožį netaikau čia, gal tik į linksmumą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 28, 12:06)
va tikrai zinau kur nenaudoja shopo tai tose vadinamose Tikrose Meninese Foto (kaip issireiske vienas kudrietis komentare biggrin.gif ) pvz cia biggrin.gif http://www.photograp...aukos/file_1311

siandien mano tokia durna nuotaika, o dra foto tokias deda doh.gif doh.gif man tai kosmaras, o ne foto (ne del ryskumo, cia miaanas- viskas ok), nu bet foto doh.gif doh.gif gerai, kad is tu krutu niekas nevarva tiesiai i ta bliuda doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Nu negaliu kokia faina snd Bonda lotuliukas.gif

Lamella - nu blinciki - gali zyyymiai geriau..... nono.gif: tongue.gif

Jooo tas vidurdienis tai sh... su bruknem... unsure.gif arba veidai juodi, arba dangus issviles... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 28 balandžio 2009 - 12:12
QUOTE(bonda @ 2009 04 28, 13:09)
siandien mano tokia durna nuotaika, o dra foto tokias deda doh.gif  doh.gif man tai kosmaras, o ne foto (ne del ryskumo, cia miaanas- viskas ok), nu bet foto doh.gif  doh.gif  gerai, kad is tu krutu niekas nevarva tiesiai i ta bliuda doh.gif  doh.gif  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif oj vos nenusiverciau nuo kedes lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 04 28, 12:08)

nu nieko sau biggrin.gif
specialiai ėjom į garažus...kiek galima tuose gėlių laukuose fotkintis biggrin.gif o garažų juk neliks su laiku tokių...va ir bus istorinė nuotrauka biggrin.gif
juokaunu smile.gif šiaip galima traktuoti kaip gatvinę, garažinę nuotrauką, į grožį netaikau čia, gal tik į linksmumą smile.gif

viskas gi ok biggrin.gif as siandien ziauri -bet ispejau tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
siaip dabar tokia mada su tuo gerai pablurintu fonu portretinese ir tiek mirksiukas.gif o cia sast ir nebluras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir dar garaziukai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 28, 12:06)

oi jėginis kadriukas biggrin.gif komedinė bytavūcha lotuliukas.gif
Atsakyti