Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis 29 tema

QUOTE(Rasytce @ 2009 04 28, 10:48)
Puke, na kas tau siandien - visai netokios fotkes kaip kad priklausytu is taves  unsure.gif  pirmoj per daug rausvumo jau prikrauta, o antroj - taip, persarpinta  smile.gif

prasom pertaisyt  rolleyes.gif

man patinka pirmoj tas actionas, nenuimsiu biggrin.gif o antraja, aha, reik nesharpint doh.gif bet kompe puse bedos man ja rodo, ne tokia astria unsure.gif

eisiu su maze fotkiu uzsisakyt i fotopro, tikiuosi, galesiu ramiai ta padaryt lotuliukas.gif
Atsakyti
susigalvojau ir as ikelt nuotrauka kritikai, neseniai kalbeta tema smile.gif Portretas, vertikalus, kur vien galva g.gif

user posted image
Atsakyti
kur vien galva portretu, mano manymu, akys turi but super israiskingos, cia viskas ok smile.gif
Atsakyti
Wyshnia - susnervinau.... blush2.gif unsure.gif Nu kaip toki ryskuma padaryt? bigsmile.gif koks cia obj? jau toooks fainuolis tas Tavo sunutis, kad negaliu... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 04 28, 10:54)
susigalvojau ir as ikelt nuotrauka kritikai, neseniai kalbeta tema smile.gif Portretas, vertikalus, kur vien galva g.gif

o man idomu nikke cia istorija kokia matys ar ne? tongue.gif g.gif tongue.gif

man asmeniskai tas kreivumas kazkodel kliuna g.gif irgi galva kraipau ziuredama ax.gif o akys akys -ka su jom darei, kad toookios wub.gif man taip niekada nera gavesi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 28 balandžio 2009 - 10:57
o as dabar (is neturejimo ka veikti biggrin.gif ) pagalvojau,o gal nereik nieko ten tose 3,4 uzduoty papildyti g.gif juk mums sias uzduotis ,kai skyre (dabar neatsimenu ar Raige ar Dejavu),liepe daryt ir pacioms suprasti,kokia prasme ir esme blush2.gif ir siaip fotografija yra gan techninis,apgalvotas,prognazuotas na aisku ir momentinis dalykas g.gif taigi manau,kad toks uzduoties budas irgi savotiskas egzaminas ? g.gif blush2.gif
jauciu ir vel i pievas nusisnekejau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 04 28, 10:57)
o as dabar (is neturejimo ka veikti  biggrin.gif ) pagalvojau,o gal nereik nieko ten tose 3,4 uzduoty papildyti  g.gif juk mums sias uzduotis ,kai skyre (dabar neatsimenu ar Raige ar Dejavu),liepe daryt ir pacioms suprasti,kokia prasme ir esme  blush2.gif ir siaip fotografija yra gan techninis,apgalvotas,prognazuotas na aisku ir momentinis dalykas  g.gif taigi manau,kad toks uzduoties budas irgi savotiskas egzaminas ? g.gif  blush2.gif
jauciu ir vel i pievas nusisnekejau  lotuliukas.gif

nenusisnekejai, bent as tai tau pritariu drinks_cheers.gif nebent parasyt, kad daryt ne baltam/nelygios spalvos fone ar kazkas pan biggrin.gif

raige raige mum dave tas uzduotis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 28 balandžio 2009 - 10:59
QUOTE(wyshnia @ 2009 04 28, 11:54)

wub.gif jau apie ryskuma nieko nebesakysiu wub.gif labai rakursas wub.gif (toks neatsibodes rolleyes.gif ) ir zvilgsnis wub.gif toks kalbinantis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 28 balandžio 2009 - 11:00
Wyshnia man patinka 4u.gif tik mano manymu gal spalvota graziau ziuretusi, jei akys kokios melynos, tuomet labai ryskiai akcentuotusi... o j/b gal siek tiek kadruociau, nes labai daug fono, ir petukai ir sone kairiam... g.gif bet cia tik pamastymas mano garsus smile.gif nes j/b nuotraukoje nera labai jau super ryskios akutes, kad jas paklaidinti tokioje erdveje... g.gif gal... nzn smile.gif arba dar galvoju, kad pasviesinciau ir pakontrastinciau tik akis ... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 28 balandžio 2009 - 11:15
QUOTE(bonda @ 2009 04 28, 10:50)
jei nefokusavo, gal per arti prikisai? g.gif  jei nefokusuoja- tai ner ko ir fotkint..dar macro ax.gif reik nusistatyt to0ki atstuma, akd fokusuotu mirksiukas.gif

kalbant apie ta varianta, kad vien roze didele daryt per visa nuotrauka, tai itariu kad nefokusavo del baltos spalvos, nei is toli, nei is arti, nei su makro, taip kaip su baltu lapu, arba jei kur uzkabindavo zalios spalvos, tai ten ir pabegdavo fokusas smile.gif O jei daryt mazesne ir poto apkarpyt, tai apie tai nepagalvojau g.gif Bet kogero nei tai nebutu padeje, nes vis bego fokusas. As pastebejau kad jis daznai pabega ir daznai prie tu paciu fonu. Labai megsta viena mano sofa ypac lotuliukas.gif
Atsakyti
Tie ND tikrai nebuvo konkretizuoti del to, kad pacioms susivokt, kame ten kampas su tais ryskumo gyliais ir diafragmom.... ax.gif todel ir nebuvo pamineta kokaim fone ir ka daryt... bet panasu, kad kai mes non stopu apie tai snekejom - tai ir suvokem... o dabar naujokeliams zyyymiai sunkiau .... ax.gif
Atsakyti
Aciu labai visoms uz nuomone. Tikrai labai labai idomu skaityti.Peperoni, 50'tukas cia 1.4. Su f/2.8 sioje nuotraukoje. Bonda akim nieko nedariau - toks jau jis pas mus nuo gimimo smile.gif Zitlali, as kazkaip uz sia butent nespalvota, kad margas fonas neblaskytu, na bet veliau pabandysiu ir spalvota parodyt. 4u.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 28, 10:07)
Tie ND tikrai nebuvo konkretizuoti del to, kad pacioms susivokt, kame ten kampas su tais ryskumo gyliais ir diafragmom.... ax.gif todel ir nebuvo pamineta kokaim fone ir ka daryt... bet panasu, kad kai mes non stopu apie tai snekejom - tai ir suvokem... o dabar naujokeliams zyyymiai sunkiau .... ax.gif

Del to as sutinku - nereikia rasyti - 1. tas ir tas, 2. tas ir tas... Bet as sakykim nuo pat pradziu jusu klausiau, koks tu uzduociu tikslas - nes nezinant, kaip jos gime, tik pirma gana aiski atrodo. Visos kitos tai g.gif unsure.gif
Atsakyti