Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis 29 tema

QUOTE(ediper @ 2009 04 28, 11:13)
as tai nesu tikra,ar tikrai(nekalbu apie istorines/reportazines foto) nuotrauka turi eiti su paaiskinimu (nebent aut. labai nori,kad ta foto suprastu butent taip ir ne kitaip)... visu skoniams vis vien neitiksi... kazkam jo susikurta ir susieta su siaubo istorija,ta foto (cia butent man blush2.gif ) butent ir duoda sarmo... mano siandienine nuomone,kad yra gera ir ilgaamze ta foto,kurioj kiekvienas kazka ir savaip iziuri/atranda(begant metams,keiciantis busenai)...  blush2.gif  blush2.gif

drinks_cheers.gif

Puke, man primoj kiek per intensyvus tas actionas, o antroj tai joo - kazkas vel negerai su sharpu... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 28 balandžio 2009 - 10:17
Prasau nuomones smile.gif cia butu ritmo temai biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 28, 10:16)
o as ant rankos is karto pagalvojau, kad ten vyriska koja doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tik, kai parasie, akd bare -nu galvojau negali but kad pa trusam guletu bare doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

pavarai lotuliukas.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 28, 10:16)
Puke, man primoj kiek per intensyvus tas actionas, o antroj tai joo - kazkas vel negerai su sharpu...  g.gif

ai, reikejo nesharpint isvis, ryski ji ten pakankamai doh.gif originala issisaugojus, taisysiu cool.gif

Eres, man nerysku ir fokusas ar ne ant sakeles auksciau ziedo?
Atsakyti
QUOTE(Eres @ 2009 04 28, 10:21)
Prasau nuomones smile.gif  cia butu ritmo temai  biggrin.gif

nu kad nerysku visai ax.gif
Atsakyti
Aha - Erres - ritmas butu labai geras, jei nebutu taip nerysku...
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 28, 10:23)
Eres, man nerysku ir fokusas ar ne ant sakeles auksciau ziedo?

vat ta ir norejau suzinot,bet as ta fokusa dar kitur matau, kur tokie du maziukai is po ziedo islinde lapiukai kazkokie g.gif nesuprantu kaip taip gali but doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eres @ 2009 04 28, 10:25)
O Zitlali taip suintrigavai su ta nuotrauka nestuke.gif  kad paziuret turejau prisiregistruot i kudra 

hihihi.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 04 28, 10:37)
cia i sypsenu tema 

lotuliukas.gif gera foto

QUOTE(Pukė @ 2009 04 28, 11:12)

antra per astri, pirma per rausva 4u.gif o momentai faini 4u.gif

QUOTE(Eres @ 2009 04 28, 11:21)
Prasau nuomones smile.gif

nerysku ax.gif jei taip stambiu planu roze pajamus butum bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 28, 09:43)
Zitlali, tarp dienos geriausių

kita karta su tiesioginem nuorodom prasom ax.gif - nes visai nesigaudau toj jusu Kudroj kur kas prie ko doh.gif - o paziuret tai visada idomu gi smile.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 04 28, 11:12)
ateinu su savo buitiakais biggrin.gif

hmmmmm mastau.gif
Puke, na kas tau siandien - visai netokios fotkes kaip kad priklausytu is taves unsure.gif pirmoj per daug rausvumo jau prikrauta, o antroj - taip, persarpinta smile.gif

prasom pertaisyt rolleyes.gif

QUOTE(Eres @ 2009 04 28, 11:30)
.........nesuprantu kaip taip gali but

o tu negali savo fotike aktyvuot, kad perziuros langelyje rodytu kur buvo fokusas -iskarto tuomet matytum wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 28, 10:46)

nerysku  ax.gif jei taip stambiu planu roze pajamus butum  bigsmile.gif

tada butu is vis nerysku, nefokusavo nikaip man i ta roze lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eres @ 2009 04 28, 11:48)

rankiniu fokusuok tadum ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 28, 10:48)

o tu negali savo fotike aktyvuot, kad perziuros langelyje rodytu kur buvo fokusas -iskarto tuomet matytum wink.gif

reiks dar paskaityt instrukcija, bet kiek zinau kad ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Eres @ 2009 04 28, 10:48)

jei nefokusavo, gal per arti prikisai? g.gif jei nefokusuoja- tai ner ko ir fotkint..dar macro ax.gif reik nusistatyt to0ki atstuma, akd fokusuotu mirksiukas.gif
Atsakyti