Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis 29 tema

QUOTE(wyshnia @ 2009 04 28, 10:28)
tu ta gera mokytoja kas antra diena susitinki, tik vis fotoaparata pamirsti biggrin.gif

Merginos, tai kada jums patogiau ir kur? Rico tai kaimyne, o kitos?  g.gif

as tai ne kaimyne verysad.gif is siaures (wood green'o), tai sudetingai man,o ir MB masinos man gaili duot protest.gif ( bijo kad is naujos sena padarysiu unsure.gif ) neisivaizduoju ar man iseis prisijungti prie jusu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 04 28, 08:34)
Nu kažkaip paskutiniu metu turiu bėdų su ryškumu  g.gif

Kad gal ne beda, tik salygos sioj nuotraukoj tai jauciu nelabai kokios buvo. Koks Exif?

QUOTE(bonda @ 2009 04 28, 08:37)
nu bet nereik ne rasyt -reik mastyt biski logiskai doh.gif

matosi, kad ne pacios geriausios nuotaikos bonda siandien biggrin.gif

QUOTE(ediper @ 2009 04 28, 08:37)
as tai ne kaimyne  verysad.gif is siaures (wood green'o), tai sudetingai man,o ir MB masinos man gaili duot  protest.gif  ( bijo kad is naujos sena padarysiu   unsure.gif ) neisivaizduoju ar man iseis prisijungti prie jusu  unsure.gif

gailikas cool.gif galim juk tada centre planuot - pilna parku ten bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(so-fun @ 2009 04 28, 10:32)

Man geriau savaitgalis  mirksiukas.gif

jei savaitg.tai gal as SB ikalbeciau pabuti vairuotoju/aukle g.gif

QUOTE(olo @ 2009 04 28, 10:34)

aha,mazyte mirksiukas.gif sunku su tais pypliukais,juda kruta,as irgi jau sakiau jei neina 160 islaikymo daryt,ne nebefotkinsiu schmoll.gif veltui kadrus tik skaiciuoja doh.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 04 28, 10:37)
cia i sypsenu tema  4u.gif tik matyta daugumai turbut  blush2.gif
kad rankos butu svarios

nuotaikinga,tik fonui raiskingesniu spalvu noretusi,vis tik papludimys blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 04 28, 08:37)
as tai ne kaimyne  verysad.gif is siaures (wood green'o), tai sudetingai man,o ir MB masinos man gaili duot  protest.gif  ( bijo kad is naujos sena padarysiu   unsure.gif ) neisivaizduoju ar man iseis prisijungti prie jusu  unsure.gif

Tai centre geriausia butu ax.gif
Man labiau patiktu darbo diena ax.gif arba sestadieni jei visom savaitgalis labiau tinka blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rico: 28 balandžio 2009 - 09:47
Ale Bonda, kad pavare hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2009 04 28, 10:33)
kai paaiskinai viska -tai kitaip ir foto ziuris mirksiukas.gif  thumbup.gif  ir apsvietei cia kuriuos nekuriuos blush2.gif  thumbup.gif

tas tai jo... bet cia ryskiai yra negerai, kad papildomai reik suteikt informacija... pati foto turi kalbet uz save... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 28 balandžio 2009 - 09:52
QUOTE(bonda @ 2009 04 28, 08:37)
nu bet nereik ne rasyt -reik mastyt biski logiskai doh.gif jei dienos sviesa -tai fotkini, auto, rankinis ir saulute ar debeselis ...jei dirbtinis apsvietimas -vel auto ir rankinis bei lempute ar florascensine lempa...nu kas cia nesuprantama? g.gif viskas nuo apsvietimo priklauso -gi lauke statydama WB (jei ne rankini) gi neuzsistatysi lemputes doh.gif
o zaibas statosi tik fotkinant su blycu, o me sbe blyco mokomes pagrinde mirksiukas.gif

nu kai tu tik parasei as ir pamasciau mirksiukas.gif O fotkinu be blico smile.gif
Va sita tavo posta tiesiai prie namu darbu tos temos reik jungti, kad kita kart nekiltu nesusipratimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 28, 09:52)
Ale Bonda, kad pavare hihihi.gif
Papildyta:
tas tai jo... bet cia ryskiai yra negerai, kad papildomai reik suteikt informacija... pati foto turi kalbet uz save... unsure.gif

mano vyras kazkad seniai yra ejes foto kursus, tai ka labiausiai prisimena, svarbiausia moket apgint kodel ka ir kaip padarei lotuliukas.gif
Atsakyti
nieko izeist nenorejau ten -siandien diena -tiesiai sviesiai ax.gif 4u.gif

QUOTE(olo @ 2009 04 28, 09:34)

kas ju neturi ax.gif lotuliukas.gif o siaip vaikus fotkint -tai tikrai darbas mirksiukas.gif
o dar tevelis gal neissimiega, tai rankos padreba tongue.gif blush2.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 28, 09:52)

nepergyvenk, tikria ne visi zino bent jau apie tai, ka pasakojai, tad reikia priesistore papasakot biggrin.gif nors..va irgi pradzioj ir as pagalvojau, kodel erdves ten daugiau, kai lyg turetu but atvirksciai... nu bet logiskai pagalvojus -nu tikria taip (kaip tu parodei), o ne kitaip turetu but biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 28, 10:56)

nepergyvenk, tikria ne visi zino bent jau apie tai, ka pasakojai, tad reikia priesistore papasakot biggrin.gif  nors..va irgi  pradzioj ir as pagalvojau, kodel erdves ten daugiau, kai lyg turetu but atvirksciai... nu bet logiskai pagalvojus -nu tikria taip (kaip tu parodei), o ne kitaip turetu but biggrin.gif

na taip... ne visi tokius dalykus zino... ax.gif Aciu Bonda uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 28 balandžio 2009 - 10:07
ateinu su savo buitiakais biggrin.gif

i sypsenos tema:

user posted image

ir is serijos - fotikas visada ant kaklo - maze bare lotuliukas.gif jai uz nugaros sedejo trys dideli diedai juodai apsirenge, gaila, neisejo padaryt kadra, kad uz jos nugarytes jie matytusi doh.gif ir taip ten pleksejau, vyras drausmino, zmones ziurejo doh.gif lotuliukas.gif reiks eit dar kart i ta bara pakartot kadra lotuliukas.gif

jau matau, kad nereikejo sharpint foto isvis sitos doh.gif blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 28 balandžio 2009 - 10:12
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 28, 11:06)
na taip... ne visi tokius dalykus zino... ax.gif  Aciu Bonda uz komentarus 4u.gif

as tai nesu tikra,ar tikrai(nekalbu apie istorines/reportazines foto) nuotrauka turi eiti su paaiskinimu (nebent aut. labai nori,kad ta foto suprastu butent taip ir ne kitaip)... visu skoniams vis vien neitiksi... kazkam jo susikurta ir susieta su siaubo istorija,ta foto (cia butent man blush2.gif ) butent ir duoda sarmo... mano siandienine nuomone,kad yra gera ir ilgaamze ta foto,kurioj kiekvienas kazka ir savaip iziuri/atranda(begant metams,keiciantis busenai)... blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 28, 10:12)

ir is serijos - fotikas visada ant kaklo - maze bare lotuliukas.gif

o as ant rankos is karto pagalvojau, kad ten vyriska koja doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tik, kai parasie, akd bare -nu galvojau negali but kad pa trusam guletu bare doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti