Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis 29 tema

So-fun, as tai visais rezimais nusifotkinau, paskui ziurejau kur balciausia tongue.gif tai viena is tu nustatymu lengva atrinkti, nes kitos dvi auto ir rankinis ax.gif
Atsakyti
Labai patiko Peperoni nuotrauka wub.gif

O Zitlali taip suintrigavai su ta nuotrauka nestuke.gif kad paziuret turejau prisiregistruot i kudra lotuliukas.gif ot tas cekavnumas doh.gif lotuliukas.gif lo

gal kuri galit pasakyt man logina ir psw nuo jusu mail'o? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 04 28, 08:21)
Rico, del geliu nuotrauku. Suku man jas komentuot, nes pati nemoku fotografuot, bet jei gele, tai norisi matyt forma, tekstura, spalvas... O tavojoj nuotraukoj to nematau 4u.gif Pabandyk paieskot daugiau 4u.gif

Bandau bandau smile.gif ten kastonas, tai judejo ir aukstai, bet bandau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 28, 10:17)

sakec...................... kaip pavydziu tai mamai jaunatviskumo....  blush2.gif

na jau na jau ! jau tamstai jaunatviskumo nereik pavydetmsu dukrytemis(ypac vyresniaja),kaip seses atrodot smile.gif

QUOTE(so-fun @ 2009 04 28, 10:18)

oi tai as is vis naujoke, is manes irgi ner ko mokintis, bet gal bendrom jegom su gera mokytoja ( wyshnia  mirksiukas.gif ) gal kas pavyktu  blush2.gif
aha tikrai reiks pabandyt su uztrauktom uzuolaidom, tik palauksiu kol maze uzmigs  doh.gif

kazin ar visiska naujoke ax.gif kazkaip nelabai tuo tikiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(so-fun @ 2009 04 28, 08:18)
oi tai as is vis naujoke, is manes irgi ner ko mokintis, bet gal bendrom jegom su gera mokytoja ( wyshnia  mirksiukas.gif ) gal kas pavyktu  blush2.gif

tu ta gera mokytoja kas antra diena susitinki, tik vis fotoaparata pamirsti biggrin.gif

Merginos, tai kada jums patogiau ir kur? Rico tai kaimyne, o kitos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 28, 08:22)
o kodle nustatymas su zaibuku? vel klausimas mano kvailas g.gif  g.gif tu su blycu fotkini? g.gif

nu gi vel toks pats atsakymas doh.gif zodziu, kad viska perprast darysiu is naujo, kad visoms itikciau doh.gif

QUOTE(Rico @ 2009 04 28, 08:23)
So-fun, as tai visais rezimais nusifotkinau, paskui ziurejau kur balciausia  tongue.gif tai viena is tu nustatymu lengva atrinkti, nes kitos dvi auto ir rankinis  ax.gif

nu reiks bandyt doh.gif aciuks
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 28, 10:22)

O anos Sea tulpes -ten fantastik tiesiog wub.gif  thumbup.gif Sea, kaip ten darei -isduok paslapti blush2.gif

aha man irgi jos tas svelnus tulpiu laukas vis dar akyse stovi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 04 28, 08:28)
tu ta gera mokytoja kas antra diena susitinki, tik vis fotoaparata pamirsti biggrin.gif

Merginos, tai kada jums patogiau ir kur? Rico tai kaimyne, o kitos?  g.gif

blush2.gif

Man geriau savaitgalis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 28, 07:09)
Apie kadravima jau parasiau, o pilnatis, menulis nuo senoves simbolizuoja nestuma ( jis ir trunka 10 menulio menesiu wink.gif ) seniau, kai visoiu echo nebudavo - nestuma skaiciuodavo nuo pirmos nestumo pilnties iki 9-os...

Be to daugiausia vaiku gimsta per tris pirmas pilnaties dienas... kaip menulis prisirpsta pilnaciai, taip ir moteris gimdymui smile.gif

civilizacija mus kazkaip labai ibaugino tiems gamtos reiskiniams...

kai paaiskinai viska -tai kitaip ir foto ziuris mirksiukas.gif thumbup.gif ir apsvietei cia kuriuos nekuriuos blush2.gif thumbup.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 28, 07:20)

Idomi Jusu nuomone, ka manot apie si darba http://fotokudra.lt/img.php?img=217790  g.gif

man tai cia baisu schmoll.gif doh.gif
QUOTE(Armana @ 2009 04 28, 07:53)

Pavyzdžiui, man labai patiko nėščiosios ši foto
http://fotokudra.lt/...p...ufave&page=

o cia jau puse bedos mirksiukas.gif
QUOTE(Rico @ 2009 04 28, 08:52)

O kaip sita  ax.gif to ziedelio karej turbut nereikia  g.gif ir diafragma gal reikejo privert?  g.gif

o ka cia nori parodyt? g.gif g.gif ryskumo tai nulis/ kur fokusas? g.gif ax.gif

as siandien pikta -is karto perspeju cool.gif lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 28, 10:22)
puse bedos, bet ryskumo tai turkumas ax.gif

Nu kažkaip paskutiniu metu turiu bėdų su ryškumu g.gif
Atsakyti
cia i sypsenu tema 4u.gif tik matyta daugumai turbut blush2.gif
kad rankos butu svarios
user posted image
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 04 28, 09:13)
Labai patiko ta seima fotografuot - tokie fainuoliai, sypsojosi visa laika.... rolleyes.gif Ten jei ka mama ir sunus jaunesnysis biggrin.gif

blink.gif o jo majo..ir dar jaunesnysis blink.gif thumbup.gif wub.gif
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 28, 09:17)

sakec...................... kaip pavydziu tai mamai jaunatviskumo....  blush2.gif

ot senute atsirado tongue.gif

QUOTE(so-fun @ 2009 04 28, 09:18)
aha geras klausimas, automatiskai negalvojant  doh.gif Geriau butu tike saulute, zaibas , debeseliai ir t.t. Kazkaip namu darbus reiktu pakonkretint, o tai paskaicius dar neatsirenku ko tiksliai reik  smile.gif

nu bet nereik ne rasyt -reik mastyt biski logiskai doh.gif jei dienos sviesa -tai fotkini, auto, rankinis ir saulute ar debeselis ...jei dirbtinis apsvietimas -vel auto ir rankinis bei lempute ar florascensine lempa...nu kas cia nesuprantama? g.gif viskas nuo apsvietimo priklauso -gi lauke statydama WB (jei ne rankini) gi neuzsistatysi lemputes doh.gif
o zaibas statosi tik fotkinant su blycu, o me sbe blyco mokomes pagrinde mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 28 balandžio 2009 - 09:38