So-fun, as tai visais rezimais nusifotkinau, paskui ziurejau kur balciausia tai viena is tu nustatymu lengva atrinkti, nes kitos dvi auto ir rankinis
QUOTE(wyshnia @ 2009 04 28, 08:21)
Rico, del geliu nuotrauku. Suku man jas komentuot, nes pati nemoku fotografuot, bet jei gele, tai norisi matyt forma, tekstura, spalvas... O tavojoj nuotraukoj to nematau Pabandyk paieskot daugiau
Bandau bandau ten kastonas, tai judejo ir aukstai, bet bandau
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 28, 10:17)
na jau na jau ! jau tamstai jaunatviskumo nereik pavydetmsu dukrytemis(ypac vyresniaja),kaip seses atrodot
QUOTE(so-fun @ 2009 04 28, 10:18)
oi tai as is vis naujoke, is manes irgi ner ko mokintis, bet gal bendrom jegom su gera mokytoja ( wyshnia ) gal kas pavyktu
aha tikrai reiks pabandyt su uztrauktom uzuolaidom, tik palauksiu kol maze uzmigs
kazin ar visiska naujoke kazkaip nelabai tuo tikiu
QUOTE(so-fun @ 2009 04 28, 08:18)
oi tai as is vis naujoke, is manes irgi ner ko mokintis, bet gal bendrom jegom su gera mokytoja ( wyshnia ) gal kas pavyktu
tu ta gera mokytoja kas antra diena susitinki, tik vis fotoaparata pamirsti
Merginos, tai kada jums patogiau ir kur? Rico tai kaimyne, o kitos?
QUOTE(bonda @ 2009 04 28, 08:22)
o kodle nustatymas su zaibuku? vel klausimas mano kvailas tu su blycu fotkini?
nu gi vel toks pats atsakymas zodziu, kad viska perprast darysiu is naujo, kad visoms itikciau
QUOTE(Rico @ 2009 04 28, 08:23)
So-fun, as tai visais rezimais nusifotkinau, paskui ziurejau kur balciausia tai viena is tu nustatymu lengva atrinkti, nes kitos dvi auto ir rankinis
nu reiks bandyt aciuks
QUOTE(bonda @ 2009 04 28, 10:22)
O anos Sea tulpes -ten fantastik tiesiog Sea, kaip ten darei -isduok paslapti
aha man irgi jos tas svelnus tulpiu laukas vis dar akyse stovi
QUOTE(wyshnia @ 2009 04 28, 08:28)
tu ta gera mokytoja kas antra diena susitinki, tik vis fotoaparata pamirsti
Man geriau savaitgalis
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 28, 07:09)
Apie kadravima jau parasiau, o pilnatis, menulis nuo senoves simbolizuoja nestuma ( jis ir trunka 10 menulio menesiu ) seniau, kai visoiu echo nebudavo - nestuma skaiciuodavo nuo pirmos nestumo pilnties iki 9-os...
Be to daugiausia vaiku gimsta per tris pirmas pilnaties dienas... kaip menulis prisirpsta pilnaciai, taip ir moteris gimdymui
civilizacija mus kazkaip labai ibaugino tiems gamtos reiskiniams...
Be to daugiausia vaiku gimsta per tris pirmas pilnaties dienas... kaip menulis prisirpsta pilnaciai, taip ir moteris gimdymui
civilizacija mus kazkaip labai ibaugino tiems gamtos reiskiniams...
kai paaiskinai viska -tai kitaip ir foto ziuris ir apsvietei cia kuriuos nekuriuos
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 28, 07:20)
man tai cia baisu
QUOTE(Armana @ 2009 04 28, 07:53)
o cia jau puse bedos
QUOTE(Rico @ 2009 04 28, 08:52)
o ka cia nori parodyt? ryskumo tai nulis/ kur fokusas?
as siandien pikta -is karto perspeju
QUOTE(bonda @ 2009 04 28, 10:22)
puse bedos, bet ryskumo tai turkumas
Nu kažkaip paskutiniu metu turiu bėdų su ryškumu
QUOTE(wyshnia @ 2009 04 28, 09:13)
Labai patiko ta seima fotografuot - tokie fainuoliai, sypsojosi visa laika.... Ten jei ka mama ir sunus jaunesnysis
o jo majo..ir dar jaunesnysis
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 28, 09:17)
ot senute atsirado
QUOTE(so-fun @ 2009 04 28, 09:18)
aha geras klausimas, automatiskai negalvojant Geriau butu tike saulute, zaibas , debeseliai ir t.t. Kazkaip namu darbus reiktu pakonkretint, o tai paskaicius dar neatsirenku ko tiksliai reik
nu bet nereik ne rasyt -reik mastyt biski logiskai jei dienos sviesa -tai fotkini, auto, rankinis ir saulute ar debeselis ...jei dirbtinis apsvietimas -vel auto ir rankinis bei lempute ar florascensine lempa...nu kas cia nesuprantama? viskas nuo apsvietimo priklauso -gi lauke statydama WB (jei ne rankini) gi neuzsistatysi lemputes
o zaibas statosi tik fotkinant su blycu, o me sbe blyco mokomes pagrinde