Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis 29 tema

so-fun uzjauciu... as su wb jauc dvi sav kankinaus biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(so-fun @ 2009 04 28, 10:01)
Nors ir naujoke, bet dristu prasytis i meetuku kompanija  blush2.gif Beje kartais irgi iki TESCO nuvarom  biggrin.gif
Nu ne rozinis, baltas  doh.gif Varake vel kartosiu  ax.gif

as t.p. prisijungciau,bet kad pas mane zinios ir sugebejimai labai kuklus,tai nzn ar naudos kokios kitiems asmenims bus blush2.gif

zinok as truputi kabinciausi ir prie tavo perdaryto dienos apsvietime ,vis vien auto balciau ir siena kazkaip dar labiau ta isduoda ax.gif

del dirbtinio,tai tu nelauk vakaro,uzsidenk uzuolaidas,ijunk sviesa ir fotkink mirksiukas.gif
Atsakyti
Peperoni, nėščioji man super ir pavadinimas labai labai, nes žinau kaip su ta pilnatim būna biggrin.gif

dar labai užstrigo Wysnios šypsena, ten auto??? nes mergina man žiauriai matyta g.gif

ir Nikkės orouosto foto, super 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 04 28, 09:52)

O kaip sita  ax.gif to ziedelio karej turbut nereikia  g.gif ir diafragma gal reikejo privert?  g.gif

nematau fokuso blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 28, 07:47)
Puke, o kodel tu dar ne Kudroj  blink.gif kas cia per netvarka  g.gif

neturiu ka rodyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 04 28, 10:08)
Peperoni, nėščioji man super ir pavadinimas labai labai, nes žinau kaip su ta pilnatim būna  biggrin.gif

Aciu 4u.gif tikiu - paziurejau dabar Tavo liniuote - labai panasaus amziaus ta pilnatis bigsmile.gif keliom dienom mazesne tik... ax.gif ot pabirs modeliuku wub.gif
Atsakyti
ediper - eik jau, naudos nebus! Smagu juk susipazint, kartu pafotografuot drinks_cheers.gif Rico, InesaS, ka jus?

Aciu uz komentarus mano nuotraukai 4u.gif Labai patiko ta seima fotografuot - tokie fainuoliai, sypsojosi visa laika.... rolleyes.gif Ten jei ka mama ir sunus jaunesnysis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 04 28, 10:13)
Ten jei ka mama ir sunus jaunesnysis biggrin.gif

net sugrizau atgal paziuret.... blink.gif doh.gif gyvenime, ne uz ka nepasakyciau blink.gif doh.gif

sakec...................... kaip pavydziu tai mamai jaunatviskumo.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 28, 07:58)
o foto - znk nelabai...  unsure.gif  nezinau i ka ziuret - nes neisskiriu pagrindinio objekto... g.gif  ir man ryskumo lyg truksta... g.gif

QUOTE(ediper @ 2009 04 28, 08:10)
nematau fokuso  blush2.gif

Reikes nueiti kai vejo nebus, nes ana diena baisiai judejo, be to, aukstoka ax.gif

As uz meetuka 4u.gif clap.gif jau siuliau neseniai blush2.gif tik va del laiko kaip bus ax.gif man tai mokytis ir mokytis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 28, 08:03)
vat man nesusipratelei paaiskink, kodel dienos sviesoj, tu fotika uzstatai ant lemputes? g.gif  o ne ant saulutes? g.gif

aha geras klausimas, automatiskai negalvojant doh.gif Geriau butu tike saulute, zaibas , debeseliai ir t.t. Kazkaip namu darbus reiktu pakonkretint, o tai paskaicius dar neatsirenku ko tiksliai reik smile.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 28, 08:03)
so-fun uzjauciu... as su wb jauc dvi sav kankinaus biggrin.gif  4u.gif

aciukas smile.gif nenuleidziu ranku mirksiukas.gif

QUOTE(ediper @ 2009 04 28, 08:06)
as t.p. prisijungciau,bet kad pas mane zinios ir sugebejimai labai kuklus,tai nzn ar naudos kokios kitiems asmenims bus  blush2.gif
del dirbtinio,tai tu nelauk vakaro,uzsidenk uzuolaidas,ijunk sviesa ir fotkink  mirksiukas.gif

oi tai as is vis naujoke, is manes irgi ner ko mokintis, bet gal bendrom jegom su gera mokytoja ( wyshnia mirksiukas.gif ) gal kas pavyktu blush2.gif
aha tikrai reiks pabandyt su uztrauktom uzuolaidom, tik palauksiu kol maze uzmigs doh.gif
Atsakyti
Zmogiuk, ne, ne auto smile.gif

Rico, del geliu nuotrauku. Suku man jas komentuot, nes pati nemoku fotografuot, bet jei gele, tai norisi matyt forma, tekstura, spalvas... O tavojoj nuotraukoj to nematau 4u.gif Pabandyk paieskot daugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 04 27, 20:42)

Po maudynių

puse bedos, bet ryskumo tai turkumas ax.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 04 27, 22:18)

Aš irgi neryškumus fotkinau smile.gif Kažkas rodė pavasarį tapybiškai, man taip įstrigo  bigsmile.gif

kjei jau tapybiskai, tai pirma mirksiukas.gif

O anos Sea tulpes -ten fantastik tiesiog wub.gif thumbup.gif Sea, kaip ten darei -isduok paslapti blush2.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 27, 22:26)

Bonda isvesim is kantrybes hihihi.gif  tongue.gif

neisvesit -as jumi greiciau tongue.gif

QUOTE(so-fun @ 2009 04 27, 23:19)

Kai idejau pamaciau, kad labai jau nesimato ka parasiau  doh.gif Tai 1-su zaibuku, 2-custom, 3- auto .

o kodle nustatymas su zaibuku? vel klausimas mano kvailas g.gif g.gif tu su blycu fotkini? g.gif
Atsakyti