QUOTE(so-fun @ 2009 04 28, 10:01)
Nors ir naujoke, bet dristu prasytis i meetuku kompanija Beje kartais irgi iki TESCO nuvarom
Nu ne rozinis, baltas Varake vel kartosiu
Nu ne rozinis, baltas Varake vel kartosiu
as t.p. prisijungciau,bet kad pas mane zinios ir sugebejimai labai kuklus,tai nzn ar naudos kokios kitiems asmenims bus
zinok as truputi kabinciausi ir prie tavo perdaryto dienos apsvietime ,vis vien auto balciau ir siena kazkaip dar labiau ta isduoda
del dirbtinio,tai tu nelauk vakaro,uzsidenk uzuolaidas,ijunk sviesa ir fotkink
Peperoni, nėščioji man super ir pavadinimas labai labai, nes žinau kaip su ta pilnatim būna
dar labai užstrigo Wysnios šypsena, ten auto??? nes mergina man žiauriai matyta
ir Nikkės orouosto foto, super
dar labai užstrigo Wysnios šypsena, ten auto??? nes mergina man žiauriai matyta
ir Nikkės orouosto foto, super
QUOTE(Rico @ 2009 04 28, 09:52)
O kaip sita to ziedelio karej turbut nereikia ir diafragma gal reikejo privert?
nematau fokuso
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 28, 07:47)
Puke, o kodel tu dar ne Kudroj kas cia per netvarka
neturiu ka rodyt
QUOTE(žmogiukas @ 2009 04 28, 10:08)
Peperoni, nėščioji man super ir pavadinimas labai labai, nes žinau kaip su ta pilnatim būna
Aciu tikiu - paziurejau dabar Tavo liniuote - labai panasaus amziaus ta pilnatis keliom dienom mazesne tik... ot pabirs modeliuku
ediper - eik jau, naudos nebus! Smagu juk susipazint, kartu pafotografuot Rico, InesaS, ka jus?
Aciu uz komentarus mano nuotraukai Labai patiko ta seima fotografuot - tokie fainuoliai, sypsojosi visa laika.... Ten jei ka mama ir sunus jaunesnysis
Aciu uz komentarus mano nuotraukai Labai patiko ta seima fotografuot - tokie fainuoliai, sypsojosi visa laika.... Ten jei ka mama ir sunus jaunesnysis
QUOTE(wyshnia @ 2009 04 28, 10:13)
Ten jei ka mama ir sunus jaunesnysis
net sugrizau atgal paziuret.... gyvenime, ne uz ka nepasakyciau
sakec...................... kaip pavydziu tai mamai jaunatviskumo....
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 28, 07:58)
o foto - znk nelabai... nezinau i ka ziuret - nes neisskiriu pagrindinio objekto... ir man ryskumo lyg truksta...
QUOTE(ediper @ 2009 04 28, 08:10)
nematau fokuso
Reikes nueiti kai vejo nebus, nes ana diena baisiai judejo, be to, aukstoka
As uz meetuka jau siuliau neseniai tik va del laiko kaip bus man tai mokytis ir mokytis
QUOTE(bonda @ 2009 04 28, 08:03)
vat man nesusipratelei paaiskink, kodel dienos sviesoj, tu fotika uzstatai ant lemputes? o ne ant saulutes?
aha geras klausimas, automatiskai negalvojant Geriau butu tike saulute, zaibas , debeseliai ir t.t. Kazkaip namu darbus reiktu pakonkretint, o tai paskaicius dar neatsirenku ko tiksliai reik
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 28, 08:03)
so-fun uzjauciu... as su wb jauc dvi sav kankinaus
aciukas nenuleidziu ranku
QUOTE(ediper @ 2009 04 28, 08:06)
as t.p. prisijungciau,bet kad pas mane zinios ir sugebejimai labai kuklus,tai nzn ar naudos kokios kitiems asmenims bus
oi tai as is vis naujoke, is manes irgi ner ko mokintis, bet gal bendrom jegom su gera mokytoja ( wyshnia ) gal kas pavyktu
aha tikrai reiks pabandyt su uztrauktom uzuolaidom, tik palauksiu kol maze uzmigs
Zmogiuk, ne, ne auto
Rico, del geliu nuotrauku. Suku man jas komentuot, nes pati nemoku fotografuot, bet jei gele, tai norisi matyt forma, tekstura, spalvas... O tavojoj nuotraukoj to nematau Pabandyk paieskot daugiau
Rico, del geliu nuotrauku. Suku man jas komentuot, nes pati nemoku fotografuot, bet jei gele, tai norisi matyt forma, tekstura, spalvas... O tavojoj nuotraukoj to nematau Pabandyk paieskot daugiau
QUOTE(olo @ 2009 04 27, 20:42)
puse bedos, bet ryskumo tai turkumas
QUOTE(Sadi @ 2009 04 27, 22:18)
kjei jau tapybiskai, tai pirma
O anos Sea tulpes -ten fantastik tiesiog Sea, kaip ten darei -isduok paslapti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 27, 22:26)
neisvesit -as jumi greiciau
QUOTE(so-fun @ 2009 04 27, 23:19)
Kai idejau pamaciau, kad labai jau nesimato ka parasiau Tai 1-su zaibuku, 2-custom, 3- auto .
o kodle nustatymas su zaibuku? vel klausimas mano kvailas tu su blycu fotkini?