Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis 29 tema

sveiki 4u.gif
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 28, 07:04)
bet vat toks kadravimas man smbolizuoja jau nueita kelia, t.y. visa, kas buvo ilgu ir sunku jau lieka uznugary.... dar siek tiek ir  sitas istorijos etapas baigsis - bus kita istorija ir kita nuotrauka  smile.gif

gera iterpretacija ir foto puiki rolleyes.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 28, 07:20)
Idomi Jusu nuomone, ka manot apie si darba http://fotokudra.lt/img.php?img=217790  g.gif

man ten ziauriai galva nukirsta doh.gif ir siaip nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
Sayonara (as jusu su Sansara nikus kazkaip maisau nuolat... blush2.gif doh.gif ), Valetta - aciu Jums 4u.gif

sypsenas man neiseina fotkint... unsure.gif maniskes pasieke toki amziu, kad arba vaiposi doh.gif , arba nesisypso biggrin.gif o svetimus fotkint - dar kazkaip neperzengiau savo barjeru... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 28 balandžio 2009 - 08:36
Peperoni, nu man labai tokios patinka ir erdvės visai nesinori dešnėj wub.gif
Sadi, pirma graži smile.gif

Laba ryta smile.gif

Zitlali, tarp dienos geriausių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 28 balandžio 2009 - 08:46
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 28, 08:35)
1.Valetta - aciu Jums 4u.gif

sypsenas man neiseina fotkint...  unsure.gif  maniskes pasieke toki amziu, kad arba vaiposi doh.gif , arba nesisypso biggrin.gif o svetimus fotkint - dar kazkaip neperzengiau savo barjeru...  blush2.gif

1.is kur cia Jums blink.gif lotuliukas.gif

su sypsenom, man irgi nesiseka, maniskis labai rimtas visose foto doh.gif o svetimu nefotkinu irgi blush2.gif

Ziltali, tavo foto tarp dienos geriausiu thumbup.gif

Sadi, tulpes spalvotos patiko, ir ryskumo netruksta tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 27, 15:11)

Fotografavau aerouoste pries vidurnakti, apsvietimas pacios suprantat koks, be blico. Pirma foto 1/100Sec., F1.8, ISO 1600, antra - 1/125Sec., F1.8, ISO 1250. Vis tiek buvo per tamsios, teko sviesinti. Laukiu kritisku vertinimu, o gal kas patars kokiu gudrybiu, kaip fotografuoti tokiomis ekstremaliomis salygomis.

kaip foto man antra fainesne -na kadravimai bla bla bla mirksiukas.gif bet kokybiskai pirma... nor sva su tom istorijom -tai itairu ziuretiojas su fanatzija visose prisikurs, o tokia kaip as -su beveik ne viena tongue.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif
kazko citatos dingo g.gif
peperoni nestuke.gif super thumbup.gif paaiskinimu nereikejo ax.gif

O man irgi reikia Kudroj registruotis blush2.gif nerodo ax.gif

O kaip sita ax.gif to ziedelio karej turbut nereikia g.gif ir diafragma gal reikejo privert? g.gif
user posted image
Atsakyti

Duoma
, as pamirsau -man tavo auto per veidrodeli idjea superine thumbup.gif
QUOTE(Ninin @ 2009 04 27, 16:03)
Žiūriu, lyg tu viena šiuo režimu fotkini smile.gif

as jau sita ir pamegau biggrin.gif lotuliukas.gif ypac savo panele fotkinant mirksiukas.gif tik dabar kai lauke super sviesu -tai vel prie diafragmos griztu, nes vis tiek islaikyma parneka labai gera biggrin.gif -spejanti torpeda uzfiksuot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 04 28, 08:53)
Man nepatiko, nes labai nesubtiliai patodytas nėštumas, reikėtų palikti kažkokios paslapties
Pavyzdžiui, man labai patiko nėščiosios ši foto
http://fotokudra.lt/...p...ufave&page=

na va as ir taip manau, bet ten kaip pakomentavo, kad ta paslaptis, subtilumas, estetika yra kicas, o vulgarumas ir pan yra menas, tai galvoju nu gal man visai jau pyp g.gif
aha labai faina nuotrauka bigsmile.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 04 28, 09:25)
man ten ziauriai galva nukirsta  doh.gif ir siaip nepatinka  schmoll.gif

aha.. g.gif

QUOTE(lamella @ 2009 04 28, 09:43)

Zitlali, tarp dienos geriausių 4u.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 04 28, 09:47)
Ziltali, tavo foto tarp dienos geriausiu

blush-anim-cl.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 04 28, 09:47)
1.is kur cia Jums  blink.gif  lotuliukas.gif

Na, dekavojau Tau ir Sayonarai biggrin.gif todel naudojau daugiskaita biggrin.gif

Rico- aciu 4u.gif
o foto - znk nelabai... unsure.gif nezinau i ka ziuret - nes neisskiriu pagrindinio objekto... g.gif ir man ryskumo lyg truksta... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 28, 09:56)
...tai galvoju nu gal man visai jau pyp  g.gif

nu znk dar ne pyp... lotuliukas.gif nors as apie save irgi daznai taip pagalvoju, kai paskaitau FK komentarus hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 28 balandžio 2009 - 09:02
QUOTE(wyshnia @ 2009 04 27, 19:31)
Klausyk, dziovykle ne is TESCO? Pas mus tokia pati. Gal sakau ir tu kazkaur netoliese?  g.gif  biggrin.gif

QUOTE(wyshnia @ 2009 04 27, 19:39)
tongue.gif  biggrin.gif Tai musu cia nemazai! Merginos, darom fotomeeta? g.gif  bigsmile.gif

Nors ir naujoke, bet dristu prasytis i meetuku kompanija blush2.gif Beje kartais irgi iki TESCO nuvarom biggrin.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 04 27, 22:46)
So-fun, mano akimis neblogai,o tas suniukas tikrai toks rozinis? nebaltas?

Nu ne rozinis, baltas doh.gif Varake vel kartosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 04 27, 21:42)
Į šypsenėlių tėmą

Po maudynių

Tas šešėlis po smakru biski akį traukia, bet taip jau yra !

grazi sypsenele wub.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 27, 22:43)

as atsinesu visai nerysku darba...  blush2.gif  ax.gif

belaukiant pilnaties...

thumbup.gif -inis ,erdves atzvilgiu man irgi super, patinka tokia kalbanti erdve bigsmile.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 04 27, 23:18)

Aš irgi neryškumus fotkinau smile.gif Kažkas rodė pavasarį tapybiškai, man taip įstrigo  bigsmile.gif ir Sea tulpės neryškios patiko bais smile.gif Mano ieškojimai smile.gif

man pirmojo foto patinka,bet norisi dar didesnio(kaip piestinio)isplaukimo rolleyes.gif lydausi del tokiu foto,bet kaip jas padaro neisivaizduoju lotuliukas.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 28, 08:20)

Idomi Jusu nuomone, ka manot apie si darba

man per tiesmukai pateikta schmoll.gif tokia jauciu net ir as sugebeciau nufotografuot rolleyes.gif
Atsakyti

vyshnia, man ten tos naturalios emocijos -super -patys geriausi tokie kadrai thumbup.gif thumbup.gif viso kito ne nematau thumbup.gif

Duoma, o pas tave prie fotiko nebuvo tokiu uzsukamu nemazu plastmasiu tongue.gif lotuliukas.gif gerai susakiau lotuliukas.gif ne spas mane tai yra ir zinau, kad ju pagalba tvirtintus visokie tai filtrai ir t.t. mirksiukas.gif

QUOTE(so-fun @ 2009 04 27, 19:39)
Bandau vel  ax.gif

wb dienos sviesoj

vat man nesusipratelei paaiskink, kodel dienos sviesoj, tu fotika uzstatai ant lemputes? g.gif o ne ant saulutes? g.gif
Atsakyti