Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis 29 tema

Peperoni liux thumbup.gif man labai grazu wub.gif tik irgi noretusi priesingai erdve paskirstyti, kaireje mazai, o i desine placiai smile.gif ir pavadinimas toks man gresmingas.. pilnaties, kaip kazko tamsaus ir baugaus, o cia nestuke unsure.gif bet cia jau pagal kiekvieno fantazija tikriausiai, tik man iskart asociacijos tokios kilo baugios, tamsios, o dar nestuke siluetas toks..tai tarsi kazko baisaus ji lauktu unsure.gif

Sadi man pirmoje siek tiek ryskumo truksta, bet man ji wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 28 balandžio 2009 - 07:06
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 28, 08:05)
Peperoni liux  thumbup.gif man labai grazu  wub.gif tik irgi noretusi priesingai erdve paskirstyti, kaireje mazai, o i desine placiai smile.gif ir pavadinimas toks man gresmingas.. pilnaties, kaip kazko tamsaus ir baugaus, o cia nestuke  unsure.gif bet cia jau pagal kiekvieno fantazija tikriausiai, tik man iskart asociacijos tokios kilo baugios, o dar nestuke siluetas toks..tai tarsi kazko baisaus ji lauktu  unsure.gif

Sadi man pirmoje siek tiek ryskumo truksta, bet man ji  wub.gif

Apie kadravima jau parasiau, o pilnatis, menulis nuo senoves simbolizuoja nestuma ( jis ir trunka 10 menulio menesiu wink.gif ) seniau, kai visoiu echo nebudavo - nestuma skaiciuodavo nuo pirmos nestumo pilnties iki 9-os...

Be to daugiausia vaiku gimsta per tris pirmas pilnaties dienas... kaip menulis prisirpsta pilnaciai, taip ir moteris gimdymui smile.gif

civilizacija mus kazkaip labai ibaugino tiems gamtos reiskiniams...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 28 balandžio 2009 - 07:16
QUOTE(Sadi @ 2009 04 27, 23:18)
Peperoni - gerai  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif toks Sansaros stiliaus smile.gif

geresnis nei Sansaros stilius lotuliukas.gif sansara juodam periode uzstrigusi lotuliukas.gif si foto daug geresne ir sviesesne savo prasme. suzavejo wub.gif ir paprasta kaip 2x2 ir tuo paciu idomi ir isimintina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 28 balandžio 2009 - 07:16
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 28, 08:09)
Apie kadravima jau parasiau, o pilnatis, menulis nuo senoves simbolizuoja nestuma ( jis ir trunka 10 menulio menesiu wink.gif )  Be to daugiausia vaiku gimsta per tris pirmas pilnaties dienas... kaip menulis prisirpsta pilnaciai, taip ir moteris gimdymui smile.gif

civilizacija mus kazkaip labai ibaugino tiems gamtos reiskiniams...

Aaaa.. tiksliai! matai kaip.. biggrin.gif rimtai gi, geras... tada jo, super bigsmile.gif man iskart asociacijos baugios, siaubeku per daug prisiziejau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 28, 08:04)
is esmes erdvej komponuot galejau taip, kaip norejau - t.y. stumdyt ta nestuka ar i viena puse ar i kita...  ax.gif

bet vat toks kadravimas man smbolizuoja jau nueita kelia, t.y. visa, kas buvo ilgu ir sunku jau lieka uznugary.... dar siek tiek ir  sitas istorijos etapas baigsis - bus kita istorija ir kita nuotrauka  smile.gif

wub.gif labai grazu.. kaip paaiskini visai kitokia foto iskart smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 28 balandžio 2009 - 07:19
QUOTE(Sansara @ 2009 04 28, 08:15)
geresnis nei Sansaros stilius  lotuliukas.gif sansara juodam periode uzstrigusi  lotuliukas.gif si foto daug geresne ir sviesesne savo prasme. suzavejo  wub.gif ir paprasta kaip 2x2 ir tuo paciu idomi ir isimintina.

Aciu Sansara wub.gif

Aciu Zitlali 4u.gif eisiu ka nors parasyt foto aprasyme, nes panasu, kad as cia per daug iklimpau i tuos simbolius... blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 28, 07:04)
is esmes erdvej komponuot galejau taip, kaip norejau - t.y. stumdyt ta nestuka ar i viena puse ar i kita...  ax.gif

bet vat toks kadravimas man smbolizuoja jau nueita kelia, t.y. visa, kas buvo ilgu ir sunku jau lieka uznugary.... dar siek tiek ir  sitas istorijos etapas baigsis - bus kita istorija ir kita nuotrauka  smile.gif

Tada gerai, tikrai gera simbolika, ir į nuotraukytę dabar pradėjau kitaip žiūrėti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 04 28, 08:19)
Tada gerai, tikrai gera simbolika, ir į nuotraukytę dabar pradėjau kitaip žiūrėti rolleyes.gif

drinks_cheers.gif

Dar pasiziurejau kudroj i didesne foto sita, man ji kaip paveikslas, tarsi piesta anglim, siluetas toks isplaukes vietomis, na grynai kaip angli kai patrini smile.gif

Idomi Jusu nuomone, ka manot apie si darba http://fotokudra.lt/img.php?img=217790 g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 28 balandžio 2009 - 07:30
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 28, 07:20)
drinks_cheers.gif

Dar pasiziurejau kudroj i didesne foto sita, man ji kaip paveikslas, tarsi piesta anglim, siluetas toks isplaukes vietomis, na grynai kaip angli kai patrini  smile.gif

Idomi Jusu nuomone, ka manot apie si darba http://fotokudra.lt/img.php?img=217790  g.gif

man nerodo, reik registruotis doh.gif
Atsakyti
Puke, o kodel tu dar ne Kudroj blink.gif kas cia per netvarka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 28, 07:20)
Idomi Jusu nuomone, ka manot apie si darba http://fotokudra.lt/img.php?img=217790  g.gif

Man nepatiko, nes labai nesubtiliai patodytas nėštumas, reikėtų palikti kažkokios paslapties

Pavyzdžiui, man labai patiko nėščiosios ši foto
http://fotokudra.lt/...p...ufave&page=
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 28 balandžio 2009 - 08:07
Zitlali - nu man tai tokios nea.... ax.gif norisi tos moteriskos paslapties, kazkokio jausmo... o cia pyks pokst ir pilvas per visa ekrana... unsure.gif

Armana, nerodo nuorodos... g.gif
Papildyta:
va cia visai kitas reikalas del paslapties.... wub.gif kartoju Armanos nuoroda.... ax.gif http://fotokudra.lt/...p...=ufave

nors dabar pagalvojau, kad as kazi ar fotografuociau taip... g.gif (na nebent uzsiimciau komercija - tada jau turi derintis su modelio pageidavimais ax.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 28 balandžio 2009 - 08:11
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 27, 21:43)
belaukiant pilnaties...
user posted image

gražu smile.gif
Atsakyti