Peperoni liux man labai grazu tik irgi noretusi priesingai erdve paskirstyti, kaireje mazai, o i desine placiai ir pavadinimas toks man gresmingas.. pilnaties, kaip kazko tamsaus ir baugaus, o cia nestuke bet cia jau pagal kiekvieno fantazija tikriausiai, tik man iskart asociacijos tokios kilo baugios, tamsios, o dar nestuke siluetas toks..tai tarsi kazko baisaus ji lauktu
Sadi man pirmoje siek tiek ryskumo truksta, bet man ji
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 28, 08:05)
Peperoni liux man labai grazu tik irgi noretusi priesingai erdve paskirstyti, kaireje mazai, o i desine placiai ir pavadinimas toks man gresmingas.. pilnaties, kaip kazko tamsaus ir baugaus, o cia nestuke bet cia jau pagal kiekvieno fantazija tikriausiai, tik man iskart asociacijos tokios kilo baugios, o dar nestuke siluetas toks..tai tarsi kazko baisaus ji lauktu
Apie kadravima jau parasiau, o pilnatis, menulis nuo senoves simbolizuoja nestuma ( jis ir trunka 10 menulio menesiu ) seniau, kai visoiu echo nebudavo - nestuma skaiciuodavo nuo pirmos nestumo pilnties iki 9-os...
Be to daugiausia vaiku gimsta per tris pirmas pilnaties dienas... kaip menulis prisirpsta pilnaciai, taip ir moteris gimdymui
civilizacija mus kazkaip labai ibaugino tiems gamtos reiskiniams...
QUOTE(Sadi @ 2009 04 27, 23:18)
Peperoni - gerai toks Sansaros stiliaus
geresnis nei Sansaros stilius sansara juodam periode uzstrigusi si foto daug geresne ir sviesesne savo prasme. suzavejo ir paprasta kaip 2x2 ir tuo paciu idomi ir isimintina.
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 28, 08:09)
Apie kadravima jau parasiau, o pilnatis, menulis nuo senoves simbolizuoja nestuma ( jis ir trunka 10 menulio menesiu ) Be to daugiausia vaiku gimsta per tris pirmas pilnaties dienas... kaip menulis prisirpsta pilnaciai, taip ir moteris gimdymui
Aaaa.. tiksliai! matai kaip.. rimtai gi, geras... tada jo, super man iskart asociacijos baugios, siaubeku per daug prisiziejau
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 28, 08:04)
is esmes erdvej komponuot galejau taip, kaip norejau - t.y. stumdyt ta nestuka ar i viena puse ar i kita...
bet vat toks kadravimas man smbolizuoja jau nueita kelia, t.y. visa, kas buvo ilgu ir sunku jau lieka uznugary.... dar siek tiek ir sitas istorijos etapas baigsis - bus kita istorija ir kita nuotrauka
bet vat toks kadravimas man smbolizuoja jau nueita kelia, t.y. visa, kas buvo ilgu ir sunku jau lieka uznugary.... dar siek tiek ir sitas istorijos etapas baigsis - bus kita istorija ir kita nuotrauka
labai grazu.. kaip paaiskini visai kitokia foto iskart
QUOTE(Sansara @ 2009 04 28, 08:15)
geresnis nei Sansaros stilius sansara juodam periode uzstrigusi si foto daug geresne ir sviesesne savo prasme. suzavejo ir paprasta kaip 2x2 ir tuo paciu idomi ir isimintina.
Aciu Sansara
Aciu Zitlali eisiu ka nors parasyt foto aprasyme, nes panasu, kad as cia per daug iklimpau i tuos simbolius...
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 28, 07:04)
is esmes erdvej komponuot galejau taip, kaip norejau - t.y. stumdyt ta nestuka ar i viena puse ar i kita...
Tada gerai, tikrai gera simbolika, ir į nuotraukytę dabar pradėjau kitaip žiūrėti
QUOTE(Armana @ 2009 04 28, 08:19)
Tada gerai, tikrai gera simbolika, ir į nuotraukytę dabar pradėjau kitaip žiūrėti
Dar pasiziurejau kudroj i didesne foto sita, man ji kaip paveikslas, tarsi piesta anglim, siluetas toks isplaukes vietomis, na grynai kaip angli kai patrini
Idomi Jusu nuomone, ka manot apie si darba http://fotokudra.lt/img.php?img=217790
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 28, 07:20)
Dar pasiziurejau kudroj i didesne foto sita, man ji kaip paveikslas, tarsi piesta anglim, siluetas toks isplaukes vietomis, na grynai kaip angli kai patrini
Idomi Jusu nuomone, ka manot apie si darba http://fotokudra.lt/img.php?img=217790
man nerodo, reik registruotis
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 28, 07:20)
Man nepatiko, nes labai nesubtiliai patodytas nėštumas, reikėtų palikti kažkokios paslapties
Pavyzdžiui, man labai patiko nėščiosios ši foto
http://fotokudra.lt/...p...ufave&page=
Zitlali - nu man tai tokios nea.... norisi tos moteriskos paslapties, kazkokio jausmo... o cia pyks pokst ir pilvas per visa ekrana...
Armana, nerodo nuorodos...
Papildyta:
va cia visai kitas reikalas del paslapties.... kartoju Armanos nuoroda.... http://fotokudra.lt/...p...=ufave
nors dabar pagalvojau, kad as kazi ar fotografuociau taip... (na nebent uzsiimciau komercija - tada jau turi derintis su modelio pageidavimais )
Armana, nerodo nuorodos...
Papildyta:
va cia visai kitas reikalas del paslapties.... kartoju Armanos nuoroda.... http://fotokudra.lt/...p...=ufave
nors dabar pagalvojau, kad as kazi ar fotografuociau taip... (na nebent uzsiimciau komercija - tada jau turi derintis su modelio pageidavimais )