sveiki
man vėl su kompu problemos buvo atrodo viskas baigėsi laimingai. MB įtaria, kad būsiu pati prisidirbus, nes sisteminiam diske vietos beveik nebebuvo (pagrindinė vietos mažintoja esu aš). turbūt todėl ir nuprotėjo kompas. svarbiausia, kad yra dar vienas didelis hard'as prikabintas, o aš juo nesinaudoju nu blond, ką ir bepridursi
pavėluotai sveikinu Sadi ir visas apsipagaliavusias
lamella, momentas gražus, išdegęs betonas nemaišytų, bet nepatinka tas toks apsiblausimas nuotraukos.
Ruste, man paskutinė su berniukais labiausiai patiko
jolitana, aš irgi kabinsiuos prie formato žiūrėjau žiūrėjau, kad kažkas negerai ir nesupratau kas, o kai Zitka pasakė, supratau, kad man vertikalaus kadro norisi. ir dar norėtųsi horizonte ne medžių, bet čia jau nepasirinksi vietos gi geriau ta žmogaus figūra išryškėtų.
rodau ir aš šio savaitgalio nuotraukas. ir laukiu kritikos, aišku
Ruste, ar šį savaitgalį berniukų pirma komunija buvo? turėjai fotografų?
QUOTE(žmogiukas @ 2009 04 26, 21:05)
Ruste, ar šį savaitgalį berniukų pirma komunija buvo? turėjai fotografų?
gegužės 23 d bus
parašysiu paskui dar kartą
QUOTE(jolitana @ 2009 04 26, 19:42)
[/I]gryztu su saule[I]
kaip idomiai saule uzdenge parasparnis
QUOTE(Peledike @ 2009 04 26, 20:56)
man priespaskutine idomi
QUOTE(Rustė @ 2009 04 26, 21:09)
aaa maniau kad balandžio
QUOTE(Peledike @ 2009 04 26, 20:56)
jolitana, aš irgi kabinsiuos prie formato
aciu uz pastebejimus.
reikes pabandyti apkarpyti kitaip, aisku jei ten kas nors gausis, ziauriai letas kompas mano, tai tiesiog neturiu kantrybes dirbti su PS...
man labai trecia patiko, tokia tikra nuotaika, pasijutau lyg buciau salia, tame purve, kaip smagu o kur cia taip pramogaujate?
Dėkui už kritiką
Dedu į saulės temą (manau, kad tinka ) Daugiau nebedėsiu nuotraukų kol veidrodžio neįsigysiu, nes su savo muilu jau nesusišneku
Peledike, man paskutinė
Zitlali, nu man labai viskas gražu, gal tik akių ryškesnių čiut čiut
Dedu į saulės temą (manau, kad tinka ) Daugiau nebedėsiu nuotraukų kol veidrodžio neįsigysiu, nes su savo muilu jau nesusišneku
Peledike, man paskutinė
Zitlali, nu man labai viskas gražu, gal tik akių ryškesnių čiut čiut
Peledike, priešpaskutinė patiko, Zitlali, smagi nuotrauka.
miškais ateina ruduo...
miškais ateina ruduo...
Lamella sita man patinka del saules ir del to reikalo ant geles, voratinklio tikriausiai... norisi isiziureti i nuotrauka.. lyg saules spindulys tik tai vienai gelytei sviestu...
dekui pabandysiu paryskinti
Zmogiuk, turetu buti 'miskais ateina vyrai ' man koju ju truksta... ir noretusi kampo kokio nors siek tiek kitokio... gal labiau pritupus, kad butum, is apacios labiau nufotografavus o sviesa grazi miske... manau kitaip ziuretusi jei butum ta pacia vieta be zmoniu nufotografavus ir gal akcentavus tik ta krentancia sviesa pro medzius... bet cia tik gal...
dekui pabandysiu paryskinti
Zmogiuk, turetu buti 'miskais ateina vyrai ' man koju ju truksta... ir noretusi kampo kokio nors siek tiek kitokio... gal labiau pritupus, kad butum, is apacios labiau nufotografavus o sviesa grazi miske... manau kitaip ziuretusi jei butum ta pacia vieta be zmoniu nufotografavus ir gal akcentavus tik ta krentancia sviesa pro medzius... bet cia tik gal...
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 26, 21:13)
Kritikai
begalinis akiu tyrumas, kuris neatitraukia demesio, norisi ziureti ir ziureti. truputi uzkliuna ju nevienodas apsvietimas.
QUOTE(jolitana @ 2009 04 26, 21:31)
begalinis akiu tyrumas, kuris neatitraukia demesio, norisi ziureti ir ziureti. truputi uzkliuna ju nevienodas apsvietimas.
Aciu einu taisyt