Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis 29 tema

QUOTE(Duoma @ 2009 04 27, 21:03)
Tai aš tada gerai supratau...  smile.gif  Bet ar apsimoka man taupytis dabar galvoju...  g.gif  Patarkit man, ką.  blush2.gif  Aš labai noriu, kad fonas gražiai išplauktų, nes su fotošopu, aš tokio efekto nepasiekiu... nelabai aš gaudausi tuose židinio nuotoliuose, nors informaciją pirmam puslapy kokius 5 kartus perskaičiau...  doh.gif  Einu dar paskaityt.  biggrin.gif

kažkur girdėjau kad nei viena muilinė neplaus fono taip kaip veidrodis. Ten kažkaip principas veikimo kitaip.
Atsakyti
Duoma: man atrodo, kad tau reikėtų gėriau pinigėlius pataupyti veidrodiniam fotikui. Vistiek su laiku tu ji pirksi !
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 27, 19:48)
matet Armanos darba? 

Ui kaip malonu, kad patinka blush2.gif Nebuvau tikra dėl šio darbelio. Čia savo sesę fotkinau, ir paskui dar pabandžiau uždėti faktūrą. Labai smagu, kad patiko wub.gif

Zitali, o tavo nuotraukytei labai gerai sekasi Kūdroj rolleyes.gif wub.gif Man ji labai labai wub.gif

Wyshnios labai patiko šypsenos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 27 balandžio 2009 - 20:31
Parodysiu,ka daro tas mano turimas priedas.Prasau nesikabineti,nes tik nuejau ir nufotkijau,kad Duoma pamatytu ...
Su
user posted image
Ir be jo niekas nekeista,nereguliuota
user posted image
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 04 27, 21:21)
Duoma: man atrodo, kad tau reikėtų gėriau pinigėlius pataupyti veidrodiniam fotikui. Vistiek su laiku tu ji pirksi !

irgi pritariu drinks_cheers.gif
400 Lt nemaža investicija visvien... O po metų ar ankščiau, vėl norėsi veidrodžio...
Tau tikrai puikiai sekasi ir su šiuo. Vien idėjos kokios!
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 04 27, 21:24)
1.Ui kaip malonu, kad patinka  blush2.gif Nebuvau tikra dėl šio darbelio. Čia savo sesę fotkinau, ir paskui dar pabandžiau uždėti faktūrą. Labai smagu, kad patiko  wub.gif

2.Zitali, o tavo nuotraukytei labai gerai sekasi Kūdroj  rolleyes.gif  wub.gif Man ji labai labai  wub.gif

1. Labai liux thumbup.gif man viskas lb dera ten.. seseri fotogeniska turi, isnaudok biggrin.gif
2. dekui 4u.gif

Inesa man visai idomiai... ax.gif tik cia jau reiktu pamastyt ka su tokiu fotkint, kad atitiktu nuotaika g.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 04 27, 19:26)
Parodysiu,ka daro tas mano turimas priedas.Prasau nesikabineti,nes tik nuejau ir nufotkijau,kad Duoma pamatytu ...

Klausyk, dziovykle ne is TESCO? Pas mus tokia pati. Gal sakau ir tu kazkaur netoliese? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 04 27, 21:31)
Klausyk, dziovykle ne is TESCO? Pas mus tokia pati. Gal sakau ir tu kazkaur netoliese?  g.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif suseke biggrin.gif kaip prajuokino
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 04 27, 20:31)
Klausyk, dziovykle ne is TESCO? Pas mus tokia pati. Gal sakau ir tu kazkaur netoliese?  g.gif  biggrin.gif

Netoliese,netoliese lotuliukas.gif
Atsakyti
Kad dar artimu metu aš tikrai nežadu veidrodinio pirkti... Dar nepribrendau kažkaip. biggrin.gif Nes kai šiandien vienam užsienio forume radau, kokias nuotraukas daro su g7, apšalau. bigsmile.gif Gėris kažkoks. Taip ir galvoju, kad pirmiau reikia šito galimybes išnaudot, o tada veidrodinio imtis... Be to, aš labai mėgstu fotiką tampytis su savim visur. Į visokias ekskursijas, ar šeip ėjimus į miestą. Reikia kompakšiko fotoaparato. O su veidrodiniu, manau man dar per anksti... Maniškis nėra toks blogas, tik reikia išnaudot jo galimybes. biggrin.gif blush2.gif

O fish eye man patinka. bigsmile.gif biggrin.gif O kiek mokėjai už jį? smile.gif
Aš išvis, dabar labai noriu susitapyt ir nusipirkt kažkokį priedą. Tai galvoju arba apie blykstę, arba apie šitus... g.gif Bet su blykste oj kaip sudetinga man bus... Kol išmoksiu kaip naudotis... doh.gif

Nu, InesaS, koks fainuolis. bigsmile.gif Man tai tas fish eye patinka labai... thumbup.gif

olo su Ninin, gal ir teisingai sakot... g.gif Bet mano manymu, veidrodinį pirksiu, kai būsiu studentė. O dabar ir baisu bus vaikščiot su veidrodiniu... Darželyje man pačią pirmą dieną buvo pavogę kažkas tokį kompiuterinį žaidimą, nors aš jį tik pasidėjau ant spintelės, užsivilkau paltą atsisukau - nebėram tai dabar turiu baimę, ir visusr fotiką slėpiu, kad niekas nematytų. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 04 27, 19:32)
Netoliese,netoliese lotuliukas.gif

tongue.gif biggrin.gif Tai musu cia nemazai! Merginos, darom fotomeeta? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Duoma,jetus jei tu ji kaip nors galetum prisitaikyti,as tau ji padovanociau.Einu ziureti koks ten tavo to adapterio skersmuo....
Duoma,nuu prajuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 27 balandžio 2009 - 20:41