Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis 29 tema

QUOTE(Duoma @ 2009 04 27, 20:12)
O tada, jeigu pasididina židinio nuotolis, tada diafragma mažiau atsiveria ir tada fonas labiau išplaukia?  g.gif

Va čia radau, kaip viskas atrodo, ir kaip užsideda. Bet atrodo, kad jis toks didelis...

http://www.bangkoksi...CanonG9/G9D.htm

Jei gerai galvoju, tai diafragmos atsivėrimui neturi įtakos. Pvz. turi stiklą 18-70 f/3.5-5,
fotkindama 70mm židinio nuotoliu mažiausia diafragma bus f/5 ir bus fonas kažkiek išplaukęs. Dabar uždedam telekeitiklis 2,0x ir ta patį objektyvą. Dabar turim jau 36-140 stikla. Ir prie 140 turėsim labiau išplaukusi foną nei prie 70mm.

Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 04 27, 18:37)
Cia is seniau i sypsenos tema smile.gif

oj kokia smagi nuotrauka thumbup.gif wub.gif ir pavydėtinai ryški. Atrodo kad užskirečiau nuo Bondos ryškumo liga lotuliukas.gif

QUOTE(olo @ 2009 04 27, 20:40)
Jei gerai galvoju, tai diafragmos atsivėrimui neturi įtakos. Pvz. turi stiklą 18-70 f/3.5-5,
fotkindama 70mm židinio nuotoliu mažiausia diafragma bus f/5 ir bus fonas kažkiek išplaukęs. Dabar uždedam telekeitiklis 2,0x ir ta patį objektyvą. Dabar turim jau 36-140 stikla. Ir prie 140 turėsim labiau išplaukusi foną nei prie 70mm.

ir aš taip suprantu. Viskas, reikia man makro pribumbaso doh.gif veža mane makro gėlės wub.gif
Atsakyti
matet Armanos darba? blush2.gif noriu parodyt.. man jis lb patiko , tik nesakykit jai kad taip spioniju biggrin.gif http://fotokudra.lt/...4&nav=aut&page=
Atsakyti
So-fun thumbup.gif

Biškiukas (nes nedaug ir nedidelė/neryški/nepagrindinė šypsena ta gavos) į šypsenų temą wink.gif
user posted image
O kokie visi nesišypsantys smile.gif galvojau, na gal ką pagausiu wink.gif ir šnypštas, tik vaikas, ir tai savo biggrin.gif

Ir sužavėta tokio tipo nuotraukos, šiandien pabandžiau ir aš smile.gif :
user posted image
Gal nelabai ir kokybiškai blush2.gif bet juoko dozė buvo gera wink.gif ypač mums, tėvams, nes reikėjo suspėti sustatyti ir nufotkinti, nes mažius šokinėjo pirmyn atgal doh.gif Kitą sykį reikės visiems linksmų batų lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 27, 20:48)
matet Armanos darba?  blush2.gif noriu parodyt..  man jis lb patiko , tik nesakykit jai kad taip spioniju biggrin.gif http://fotokudra.lt/...4&nav=aut&page=

bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ach, po tokių foto rankos nusileidžia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 27 balandžio 2009 - 20:02
QUOTE(Ninin @ 2009 04 27, 20:54)
Biškiukas (nes nedaug ir nedidelė/neryški/nepagrindinė šypsena ta gavos) į šypsenų temą wink.gif

Antra man patinka !

Atsakyti
Ninin man pirma patinka biggrin.gif kaip smagiai juokias thumbup.gif o kur baciukai man irgi smagi, tik gal spalvas kokias zaismingesnes pabandyciau padaryti... ir pabandykit dar gal plikas pedutes visu nufotkint, zavu turetu but wub.gif
Atsakyti
Tai aš tada gerai supratau... smile.gif Bet ar apsimoka man taupytis dabar galvoju... g.gif Patarkit man, ką. blush2.gif Aš labai noriu, kad fonas gražiai išplauktų, nes su fotošopu, aš tokio efekto nepasiekiu... nelabai aš gaudausi tuose židinio nuotoliuose, nors informaciją pirmam puslapy kokius 5 kartus perskaičiau... doh.gif Einu dar paskaityt. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 04 27, 21:03)
Tai aš tada gerai supratau...  smile.gif  Bet ar apsimoka man taupytis dabar galvoju...  g.gif  Patarkit man, ką.  blush2.gif  Aš labai noriu, kad fonas gražiai išplauktų, nes su fotošopu, aš tokio efekto nepasiekiu... nelabai aš gaudausi tuose židinio nuotoliuose, nors informaciją pirmam puslapy kokius 5 kartus perskaičiau...  doh.gif  Einu dar paskaityt.  biggrin.gif

O kiek kainuos? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 27 balandžio 2009 - 20:09
Lietuvoje žiūrėjau tarkimtelekeitiklis apie 400 lt. blink.gif Bet kaip sake eres, reikia ebay pasižiūrėt, kokia kaina tada būtų dar su adapteriu... : ) Ta dabar tikslinuosi: jeigu aš noriu išplaukto fono, man reikia telekeitiklio, ane? g.gif biggrin.gif jaučiu, atsibodau aš jums su savo nesąmonėm.
Atsakyti
Duoma,pas mane metosi kazkur tas tipo placiakampis,nu nezinau zinok ka ir pasakyti nu man tai s....paskutinis.
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 04 27, 21:12)
Duoma,pas mane metosi kazkur tas tipo placiakampis,nu nezinau zinok ka ir pasakyti nu man tai s....paskutinis.

eik eik, kodel g.gif as norejau placiakampi isigyt kazkada g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 27, 20:13)
eik eik, kodel  g.gif as norejau placiakampi isigyt kazkada  g.gif

Tai cia tik toks priedas muilinem.Gal as nemoku naudotis,nezinau doh.gif
Man jis kaip zuvies akis gaunasi,nu kazkas panasaus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 27 balandžio 2009 - 20:18