Nikke!!! nu tavo foto ryskumas!!! pas mane zandikaulis vis dar atsidares
tik mazyte smulkmena,pirmoj foto oda melynoka bet cia gal tik man
Zitlali, Linkomanijoj turbut to digital photo buvo keli nr, parsisiunciau, kitur dar paziurek torentu puslapiuose
Oi, atsiprasau- paziurejau- ten popular photography, bet sita irgi kazkur maciau
Oi, atsiprasau- paziurejau- ten popular photography, bet sita irgi kazkur maciau
savaites sypsenos temai
''kai protas palieka''
''kai protas palieka''
QUOTE(bonda @ 2009 04 27, 13:44)
ir fotikas
Duoma linksmas auto
Nikke, nu man pirma labai
Ediper, šypsnis
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 27, 15:00)
Ninin, as kaip visada - su islaikymo prioritetu. As tau ne zmogus-uola A.M, kuris prie 1/4 s nesujuda. Man turi buti butinai bent jau 1/125 s.
zmogus-uola
pas mane irgi labai smarkiai veluoja tas zurnalas vos ne apie menesi,kol ji gaunu puse straipsniu jau buna sudeta i efoto tinklapi ir nelabai randu ka jame skaityti
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 27, 17:23)
Labai geras zurnalas Digital Photo, ji leidzia Anglijoje, jis brangus, bet pamoku liuks ten buna ir daznai buna pridedas CD su ivairiom photoshopo pamokelem.
Digital Photo
O siaip labai daug tu zurnalu leidziamu yra panasiais pavadinimais
Digital Photo
O siaip labai daug tu zurnalu leidziamu yra panasiais pavadinimais
o aciu paziuresiu kaip su prenumerata...
QUOTE(Rico @ 2009 04 27, 17:53)
Zitlali, Linkomanijoj turbut to digital photo buvo keli nr, parsisiunciau, kitur dar paziurek torentu puslapiuose
tprsme el.versija? man kazkaip popieriuje patinka aisku, jei kainuos man 1000 tai jau vargu ar jamsiu
QUOTE(ediper @ 2009 04 27, 17:58)
savaites sypsenos temai
bystra kokia visai gerai kai protas palieka sypsena grazia padaro
QUOTE(Ninin @ 2009 04 27, 15:45)
Gerai, tai gerai. Bet ar 2 ir 3 ND suprato ką daro? :0 Koks tikslas to zoominimo
Cia jau ir man idomu, o koks tikslas?
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 27, 15:11)
man si labiau
QUOTE(ediper @ 2009 04 27, 16:58)
pavadinimas
gal vos vos desines daugiau noretusi, kad visa akyte tilptu
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 27, 18:03)
o aciu paziuresiu kaip su prenumerata...
tprsme el.versija? man kazkaip popieriuje patinka aisku, jei kainuos man 1000 tai jau vargu ar jamsiu
jojo!!
o kai busd tema pyktis/inirsis irgi turesiu kadreli
Papildyta:
QUOTE(wyshnia @ 2009 04 27, 18:05)
Cia jau ir man idomu, o koks tikslas?
na nzn... mano protu turertu matytis,kad kuo labiau zoomini ,tuo labiau isplaukia fonas,o kai tas fonas vienspalvis,to nesimato
Va, ką radau...
http://www.fotofabri...n-TC-DC58C.html
Žiūrėjau apie savo fotoaparatą, kokių priedų, nes šeip labai norėčiau blykstės, arba trikojo.
Reikėjo kainos man... Ir va ką radau prie priedų.
Ar aš teisingai supratau, kad jis padidina diafragmą, tai jeigu aš užstatau 2.8, o jis 2x sumažina, tai tada būtu 1,4?
Bet net neįsivaizduoju kaip jis prisissuktų, ar jau čia dėl reklamos įdėjo prie priedų ir viskas.... ot yra...
o gal vis dėl to galima...
"Modelis PowerShot G9 suderinamas su papildomais objektyvų priedais, įskaitant plačiakampius (0,75x) ir telekeitiklius (0,2x)."
http://www_dovanucen...ot-p-60534.html
http://www.fotofabri...n-TC-DC58C.html
Žiūrėjau apie savo fotoaparatą, kokių priedų, nes šeip labai norėčiau blykstės, arba trikojo.
Reikėjo kainos man... Ir va ką radau prie priedų.
Ar aš teisingai supratau, kad jis padidina diafragmą, tai jeigu aš užstatau 2.8, o jis 2x sumažina, tai tada būtu 1,4?
Bet net neįsivaizduoju kaip jis prisissuktų, ar jau čia dėl reklamos įdėjo prie priedų ir viskas.... ot yra...
o gal vis dėl to galima...
"Modelis PowerShot G9 suderinamas su papildomais objektyvų priedais, įskaitant plačiakampius (0,75x) ir telekeitiklius (0,2x)."
http://www_dovanucen...ot-p-60534.html
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 27, 15:33)
So-fun - sveika prisijungus - sitie ND atlikti gerai
Aciu
QUOTE(Ninin @ 2009 04 27, 15:45)
Gerai, tai gerai. Bet ar 2 ir 3 ND suprato ką daro? :0 Koks tikslas to zoominimo
Nu man kaip ir aisku Cia "zaidziama" ryskumo zona
QUOTE(ediper @ 2009 04 27, 16:11)
na nzn... mano protu turertu matytis,kad kuo labiau zoomini ,tuo labiau isplaukia fonas,o kai tas fonas vienspalvis,to nesimato
supratau, aciu