Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis 29 tema

Nikke!!! nu tavo foto ryskumas!!! wub.gif wub.gif pas mane zandikaulis vis dar atsidares biggrin.gif
tik mazyte smulkmena,pirmoj foto oda melynoka ax.gif bet cia gal tik man mirksiukas.gif
Atsakyti
Zitlali, Linkomanijoj turbut to digital photo buvo keli nr, parsisiunciau, kitur dar paziurek torentu puslapiuose

Oi, atsiprasau- paziurejau- ten popular photography, bet sita irgi kazkur maciau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rico: 27 balandžio 2009 - 17:01
savaites sypsenos temai biggrin.gif
''kai protas palieka'' lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 27 balandžio 2009 - 17:00
QUOTE(bonda @ 2009 04 27, 13:44)
ir fotikas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif

Duoma linksmas auto biggrin.gif
Nikke, nu man pirma labai thumbup.gif
Ediper, šypsnis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 27 balandžio 2009 - 17:14
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 27, 15:00)
Ninin, 4u.gif as kaip visada - su islaikymo prioritetu. As tau ne zmogus-uola A.M, kuris prie 1/4 s nesujuda.  biggrin.gif Man turi buti butinai bent jau 1/125 s.

zmogus-uola biggrin.gif lotuliukas.gif biggrin.gif

pas mane irgi labai smarkiai veluoja tas zurnalas vos ne apie menesi,kol ji gaunu puse straipsniu jau buna sudeta i efoto tinklapi ir nelabai randu ka jame skaityti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 27, 17:23)
Labai geras zurnalas Digital Photo, ji leidzia Anglijoje, jis brangus, bet pamoku liuks ten buna ir daznai buna pridedas CD su ivairiom photoshopo pamokelem.
Digital Photo
O siaip labai daug tu zurnalu leidziamu yra panasiais pavadinimais doh.gif

o aciu bigsmile.gif paziuresiu kaip su prenumerata...

QUOTE(Rico @ 2009 04 27, 17:53)
Zitlali, Linkomanijoj turbut to digital photo buvo keli nr, parsisiunciau, kitur dar paziurek torentu puslapiuose

Oi, atsiprasau- paziurejau- ten popular photography, bet sita irgi kazkur maciau  g.gif

tprsme el.versija? g.gif man kazkaip popieriuje patinka blush2.gif aisku, jei kainuos man 1000 tai jau vargu ar jamsiu doh.gif

QUOTE(ediper @ 2009 04 27, 17:58)
savaites sypsenos temai 

bystra kokia bigsmile.gif visai gerai kai protas palieka biggrin.gif sypsena grazia padaro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 04 27, 15:45)
Gerai, tai gerai. Bet ar 2 ir 3 ND suprato ką daro? :0 Koks tikslas to zoominimo smile.gif

g.gif Cia jau ir man idomu, o koks tikslas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 27, 15:11)

man si labiau rolleyes.gif
QUOTE(ediper @ 2009 04 27, 16:58)
savaites sypsenos temai  biggrin.gif
''kai protas palieka''  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif pavadinimas
gal vos vos desines daugiau noretusi, kad visa akyte tilptu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 27, 18:03)
o aciu  bigsmile.gif paziuresiu kaip su prenumerata...
tprsme el.versija?  g.gif man kazkaip popieriuje patinka  blush2.gif aisku, jei kainuos man 1000 tai jau vargu ar jamsiu doh.gif
bystra kokia  bigsmile.gif visai  gerai kai protas palieka biggrin.gif sypsena grazia padaro biggrin.gif

lotuliukas.gif jojo!! lotuliukas.gif
o kai busd tema pyktis/inirsis irgi turesiu kadreli lotuliukas.gif cool.gif
Papildyta:
QUOTE(wyshnia @ 2009 04 27, 18:05)
g.gif Cia jau ir man idomu, o koks tikslas? g.gif

na nzn... mano protu turertu matytis,kad kuo labiau zoomini ,tuo labiau isplaukia fonas,o kai tas fonas vienspalvis,to nesimato unsure.gif
Atsakyti
Va, ką radau... ax.gif
http://www.fotofabri...n-TC-DC58C.html
Žiūrėjau apie savo fotoaparatą, kokių priedų, nes šeip labai norėčiau blykstės, arba trikojo.
Reikėjo kainos man... Ir va ką radau prie priedų. bigsmile.gif
Ar aš teisingai supratau, kad jis padidina diafragmą, tai jeigu aš užstatau 2.8, o jis 2x sumažina, tai tada būtu 1,4? bigsmile.gif
Bet net neįsivaizduoju kaip jis prisissuktų, ar jau čia dėl reklamos įdėjo prie priedų ir viskas.... g.gif ot yra... doh.gif

o gal vis dėl to galima... doh.gif g.gif
"Modelis „PowerShot G9“ suderinamas su papildomais objektyvų priedais, įskaitant plačiakampius (0,75x) ir telekeitiklius (0,2x)."
http://www_dovanucen...ot-p-60534.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duoma: 27 balandžio 2009 - 17:21
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 27, 15:33)
So-fun - sveika prisijungus - sitie ND atlikti gerai smile.gif 4u.gif

Aciu smile.gif
QUOTE(Ninin @ 2009 04 27, 15:45)
Gerai, tai gerai. Bet ar 2 ir 3 ND suprato ką daro? :0 Koks tikslas to zoominimo smile.gif

Nu man kaip ir aisku rolleyes.gif Cia "zaidziama" ryskumo zona smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 04 27, 16:11)
na nzn... mano protu turertu matytis,kad kuo labiau zoomini ,tuo labiau isplaukia fonas,o kai tas fonas vienspalvis,to nesimato  unsure.gif

doh.gif biggrin.gif supratau, aciu smile.gif
Atsakyti