labas kol prisivijau jus ir prabudo mano vaikis...tad labai trumpai:
man patiko tik apčios daugiau norėtųsi..ta prasme žolytės, nes vaikai ant pačio kadro krašto atsidūrė...ir dar to dviratuko galėjo daugiau tilpti..o kairės buvo galima šiek tiek nurėžti...bet šiaip kadras geras pagautas
dar įstrigo Zitlali vaikiukas patinka man, kad nėra labai ryšu..taip šviesu ir švelnu
ir A.M macro
QUOTE(Eres @ 2009 04 27, 15:56)
man patiko tik apčios daugiau norėtųsi..ta prasme žolytės, nes vaikai ant pačio kadro krašto atsidūrė...ir dar to dviratuko galėjo daugiau tilpti..o kairės buvo galima šiek tiek nurėžti...bet šiaip kadras geras pagautas
dar įstrigo Zitlali vaikiukas patinka man, kad nėra labai ryšu..taip šviesu ir švelnu
ir A.M macro
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 27, 15:11)
Na va, kol suredagavau foto, jus ir sypsenu tema paskelbet. Tai tiks i tema.
eik tu sau
nu tik apie kokybe pasakysiu, tiksliau pasedesiu issiziojus
QUOTE(Eres @ 2009 04 27, 16:13)
o del ko nori? Zurnalas patinka, ar dovanu nori gaut?
ne, neskaicius, idomu ar idomus, jei verta uzsiprenumeruociau o Kelbio abi knygas turiu.. tai ne del to... ir apskritai kokius zurnalus verta prenumeruotis? gal anglu kalba kokie geri yra? m? ka skaitot?
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 27, 16:08)
zinom, prenumeruojam, bet kad labai zavetu tai nepasakyciau, o ir veliau gaunu , nei kad pasirodo parduotuvese, o dar be to, glaima laisvai ji pavartyt, tai gali pasirinkt - nori perki, nori nea
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 27, 15:19)
ne, neskaicius, idomu ar idomus, jei verta uzsiprenumeruociau o Kelbio abi knygas turiu.. tai ne del to... ir apskritai kokius zurnalus verta prenumeruotis? gal anglu kalba kokie geri yra? m? ka skaitot?
man atrodo ju maximose buna, akropoly maciau. Tai paskaityk atejus, zinosi ar verta Man asmeniskai, tai nelabai patiko nors gal as ir nesuprantu
Sveikos
Senokai skaitau jusu tema, padariau namu darbus, noriu jungtis prie jusu ir mokytis
1. Skirtingos diafragmos
2. Zoominimas
3. Fiziskai keiciant atstuma iki daikto
4. Pasirinkau skirtingus fokusavimo taskus
Senokai skaitau jusu tema, padariau namu darbus, noriu jungtis prie jusu ir mokytis
1. Skirtingos diafragmos
2. Zoominimas
3. Fiziskai keiciant atstuma iki daikto
4. Pasirinkau skirtingus fokusavimo taskus
Eres Del foto su dviratuku, tai manau kaip ir visos, kad erdves jam daugiau reiktu, bet jau emocija leliaus o antroji... as visuomet kabinuosi, kad per daug su kompu perspausta, tai susilaikysiu
Nikke Man abi jos gelsvos, ebt zinant salygas.., man gal antroji labiau patinka, tik per sviesi kazkiek.Pirmojoj ispudis kad kazkaip is apacios lyg fotografuota.. na kaskas man joje kliuna
Nikke Man abi jos gelsvos, ebt zinant salygas.., man gal antroji labiau patinka, tik per sviesi kazkiek.Pirmojoj ispudis kad kazkaip is apacios lyg fotografuota.. na kaskas man joje kliuna
epider padariau pagal tavo patarima... varijantas cia:
pas mus siandien labai lietinga ir tamsu, nuotrauka daryta be blico del to tokia tampsi, bet jau net ir as pradejau izvelgti kad spalvos pacios naturaliausios
pas mus siandien labai lietinga ir tamsu, nuotrauka daryta be blico del to tokia tampsi, bet jau net ir as pradejau izvelgti kad spalvos pacios naturaliausios
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 27, 16:27)
zinom, prenumeruojam, bet kad labai zavetu tai nepasakyciau, o ir veliau gaunu , nei kad pasirodo parduotuvese, o dar be to, glaima laisvai ji pavartyt, tai gali pasirinkt - nori perki, nori nea
QUOTE(Eres @ 2009 04 27, 16:32)
man atrodo ju maximose buna, akropoly maciau. Tai paskaityk atejus, zinosi ar verta Man asmeniskai, tai nelabai patiko nors gal as ir nesuprantu
reiks perzvelgt noriu geeeero zurnalo reiks anglu kalba ieskotis tada...
QUOTE(so-fun @ 2009 04 27, 16:35)
Sveikos
sveika prisijungus man viskas lyg ir tinka.. truksta db tik wb
QUOTE(Zunkelis @ 2009 04 27, 15:39)
epider padariau pagal tavo patarima... varijantas cia:
lyg sakei, kad siena balta, o man cia melyna atrodo jeigu fota tamsi, padidink iso. pabandyk kita balta daikta, su tuo meskiu sunkiai gaunasi. kazkaip netgi auto wb pas tave labai klysta fotografuok arciau lango
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 27, 16:11)
Fotografavau aerouoste pries vidurnakti, apsvietimas pacios suprantat koks, be blico. Pirma foto 1/100Sec., F1.8, ISO 1600, antra - 1/125Sec., F1.8, ISO 1250. Vis tiek buvo per tamsios, teko sviesinti. Laukiu kritisku vertinimu, o gal kas patars kokiu gudrybiu, kaip fotografuoti tokiomis ekstremaliomis salygomis.
nu žinok kaip tokiom sąlygom - tai nuotraukos idealios Ryškumas fantastiškas. Abiem gal apačios kiek daug? Antra man patiko labai - nu taip derinasi tai vaikinukas fone