Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis 29 tema

Nikke man pirma patinka, fonas graziai isplaukes ir mano akim ziuris, ne per tamsi smile.gif antra per geltona, nors tas antras planas grazus smile.gif o siaip tikriausiai blykstes reikia tokiom salygom fotografuojant ar ne? smile.gif ka ten daugiau prigalvosi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 27 balandžio 2009 - 15:21
labas smile.gif kol prisivijau jus ir prabudo mano vaikis...tad labai trumpai:

QUOTE(Eres @ 2009 04 27, 15:56)
Ar labai maiso tas suolas?

Nepyk, vaziuosim abu
user posted image

man patiko thumbup.gif tik apčios daugiau norėtųsi..ta prasme žolytės, nes vaikai ant pačio kadro krašto atsidūrė...ir dar to dviratuko galėjo daugiau tilpti..o kairės buvo galima šiek tiek nurėžti...bet šiaip kadras geras pagautas wub.gif

dar įstrigo Zitlali vaikiukas thumbup.gif patinka man, kad nėra labai ryšu..taip šviesu ir švelnu wub.gif

ir A.M macro thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 27, 15:11)
Na va, kol suredagavau foto, jus ir sypsenu tema paskelbet.  biggrin.gif Tai tiks i tema.  biggrin.gif

eik tu sau thumbup.gif
nu tik apie kokybe pasakysiu, tiksliau pasedesiu issiziojus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eres @ 2009 04 27, 16:13)
o del ko nori? Zurnalas patinka, ar dovanu nori gaut?

ne, neskaicius, idomu ar idomus, jei verta uzsiprenumeruociau smile.gif o Kelbio abi knygas turiu.. tai ne del to... ir apskritai kokius zurnalus verta prenumeruotis? gal anglu kalba kokie geri yra? m? ka skaitot? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 27 balandžio 2009 - 15:26
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 27, 16:08)
ar zinot toki zurnala, verta prenumeruotis? http://www.efoto.lt/prenumerata

zinom, prenumeruojam, bet kad labai zavetu tai nepasakyciau, o ir veliau gaunu , nei kad pasirodo parduotuvese, o dar be to, glaima laisvai ji pavartyt, tai gali pasirinkt - nori perki, nori nea smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 27, 15:19)
ne, neskaicius, idomu ar idomus, jei verta uzsiprenumeruociau smile.gif o Kelbio abi knygas turiu.. tai ne del to... ir apskritai kokius zurnalus verta prenumeruotis? gal anglu kalba kokie geri yra? m? ka skaitot? smile.gif

man atrodo ju maximose buna, akropoly maciau. Tai paskaityk atejus, zinosi ar verta biggrin.gif Man asmeniskai, tai nelabai patiko ax.gif nors gal as ir nesuprantu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Senokai skaitau jusu tema, padariau namu darbus, noriu jungtis prie jusu ir mokytis smile.gif

1. Skirtingos diafragmos
user posted image

2. Zoominimas
user posted image

3. Fiziskai keiciant atstuma iki daikto
user posted image

4. Pasirinkau skirtingus fokusavimo taskus
user posted image
Atsakyti
Eres Del foto su dviratuku, tai manau kaip ir visos, kad erdves jam daugiau reiktu, bet jau emocija leliaus wub.gif o antroji... as visuomet kabinuosi, kad per daug su kompu perspausta, tai susilaikysiu biggrin.gif

Nikke Man abi jos gelsvos, ebt zinant salygas..smile.gif, man gal antroji labiau patinka, tik per sviesi kazkiek.Pirmojoj ispudis kad kazkaip is apacios lyg fotografuota.. na kaskas man joje kliuna smile.gif g.gif
Atsakyti
epider padariau pagal tavo patarima... varijantas cia:

user posted image

pas mus siandien labai lietinga ir tamsu, nuotrauka daryta be blico del to tokia tampsi, bet jau net ir as pradejau izvelgti kad spalvos pacios naturaliausios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 27, 16:27)
zinom, prenumeruojam, bet kad labai zavetu tai nepasakyciau, o ir veliau gaunu , nei kad pasirodo parduotuvese, o dar be to, glaima laisvai ji pavartyt, tai gali pasirinkt - nori perki, nori nea smile.gif

QUOTE(Eres @ 2009 04 27, 16:32)
man atrodo ju maximose buna, akropoly maciau. Tai paskaityk atejus, zinosi ar verta biggrin.gif  Man asmeniskai, tai nelabai patiko ax.gif  nors gal as ir nesuprantu biggrin.gif

g.gif reiks perzvelgt smile.gif noriu geeeero zurnalo smile.gif reiks anglu kalba ieskotis tada...

QUOTE(so-fun @ 2009 04 27, 16:35)

sveika prisijungus 4u.gif man viskas lyg ir tinka.. truksta db tik wb smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2009 04 27, 15:39)
epider padariau pagal tavo patarima... varijantas cia:

user posted image

pas mus siandien labai lietinga ir tamsu, nuotrauka daryta be blico del to tokia tampsi, bet jau net ir as pradejau izvelgti kad spalvos pacios naturaliausios  biggrin.gif

lyg sakei, kad siena balta, o man cia melyna atrodo g.gif jeigu fota tamsi, padidink iso. pabandyk kita balta daikta, su tuo meskiu sunkiai gaunasi. kazkaip netgi auto wb pas tave labai klysta ax.gif fotografuok arciau lango
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 27, 16:11)
Fotografavau aerouoste pries vidurnakti, apsvietimas pacios suprantat koks, be blico. Pirma foto 1/100Sec., F1.8, ISO 1600, antra - 1/125Sec., F1.8, ISO 1250. Vis tiek buvo per tamsios, teko sviesinti. Laukiu kritisku vertinimu, o gal kas patars kokiu gudrybiu, kaip fotografuoti tokiomis ekstremaliomis salygomis.

nu žinok kaip tokiom sąlygom - tai nuotraukos idealios bigsmile.gif Ryškumas fantastiškas. Abiem gal apačios kiek daug? Antra man patiko labai - nu taip derinasi tai vaikinukas fone thumbup.gif

Atsakyti