Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis 29 tema

QUOTE(peppi @ 2009 04 27, 14:30)
jei namų darbų tai aš jau turiu bet ar jūs ten pat dedate actionus ax.gif ?
aš nieko naujo neįdėčiau kaip tik bitelės kažkada siųstus smile.gif

aha ten, yra atskiras albumas action'ams mirksiukas.gif

tiesa, mano objektyvas irgi islenda, kai ant kaklo pasikabinus nesiojuos unsure.gif
Atsakyti
Taip, prie ND yra vieta action'ams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 04 27, 15:30)
jei namų darbų tai aš jau turiu bet ar jūs ten pat dedate actionus ax.gif ?
aš nieko naujo neįdėčiau kaip tik bitelės kažkada siųstus smile.gif

Tai gali įmesti į fotopradziamokslis eta gmail.com... Bet ar tau niekas nedave slaptažodžio? a ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 04 27, 15:37)
Tai gali įmesti į fotopradziamokslis eta gmail.com... Bet ar tau niekas nedave slaptažodžio? a ax.gif

Nuo albumo daviau, o meilo gi tas pats smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 27, 15:41)
Nuo albumo daviau, o meilo gi tas pats smile.gif

Nu va ir man įstrigė, kad tu siuntei smile.gif

Dėl savaitės temos. Sumąsčiau, kad pritariu ŠYPSENOS temai smile.gif Pabandom, ką smile.gif Iššukis ir svetimų šypsenas pagauti smile.gif (ir manau, paprasčiau žiūrėti reikia, o ne plačiąja prasme biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 04 27, 15:44)
Nu va ir man įstrigė, kad tu siuntei smile.gif

Dėl savaitės temos. Sumąsčiau, kad pritariu ŠYPSENOS temai smile.gif Pabandom, ką smile.gif Iššukis ir svetimų šypsenas pagauti smile.gif (ir manau, paprasčiau žiūrėti reikia, o ne plačiąja prasme biggrin.gif )

nu nu, aš tai bijojau vaikus svetimus fotkint blush2.gif
nu bet o tačiau bandom smile.gif
Atsakyti
Ar labai maiso tas suolas?

Nepyk, vaziuosim abu
user posted image

ir ar jau labai per daug PS? Cia tik siaip i savo albuma, ranka nukirtau per daug, o originala istryniau doh.gif
user posted image
Atsakyti
Eres man pirmoj ne suolas o padanga kliuna, noretusi vos daugiau erdves desiniau smile.gif o antra liux, tik vos vos ryskiau noretusi, kontrasto padidint ir gal siek tiek lb nedaug apacios pakirpciau 4u.gif bet cia tik mano nuomone... tu kadruodama atkreipk demesi kur zvilgsnis krypsta ar pvz jei judesys tai i kuria puse ir ten jei kompozicija leidzia siek tiek daugiau erves palikinek 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 27 balandžio 2009 - 15:00
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 27, 14:59)
Eres man pirmoj ne suolas o padanga kliuna, noretusi vos daugiau erdves desiniau smile.gif o antra liux, tik vos vos ryskiau noretusi, kontrasto padidint ir gal siek tiek lb nedaug apacios pakirpciau  4u.gif bet cia tik mano nuomone... tu kadruodama atkreipk demesi kur zvilgsnis krypsta ar pvz jei judesys tai i kuria puse ir ten jei kompozicija leidzia siek tiek daugiau erves palikinek  4u.gif

vat apie ta erdves palikima, nezinojau. Dabar jau zinosiu. Tik ir paciai gaila kad neisejo to dviracio daugiau paimt. Fotografavau is toli, tie abu juda kaip vijurkai, pacios rankos irgi drebalines, lauke jau temo, tai isejo labai nedaug geru. Pradedu galvot kad vel reiks pirkt statyva, turejom gera, tik kai kraustemes per metus 3 kartus, tai kazkuri karta ir dingo, nukraustem lotuliukas.gif
Atsakyti
As neisivaizduoju kaip vaikus su statyvu fotkint blush2.gif bet viskam kitkam tai reikalingas daiktas.. visvien manau prireiks ax.gif

ar zinot toki zurnala, verta prenumeruotis? http://www.efoto.lt/prenumerata
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 27 balandžio 2009 - 15:11
Na va, kol suredagavau foto, jus ir sypsenu tema paskelbet. biggrin.gif Tai tiks i tema. biggrin.gif

Fotografavau aerouoste pries vidurnakti, apsvietimas pacios suprantat koks, be blico. Pirma foto 1/100Sec., F1.8, ISO 1600, antra - 1/125Sec., F1.8, ISO 1250. Vis tiek buvo per tamsios, teko sviesinti. Laukiu kritisku vertinimu, o gal kas patars kokiu gudrybiu, kaip fotografuoti tokiomis ekstremaliomis salygomis.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 27, 15:08)
As neisivaizduoju kaip vaikus su statyvu fotkint  blush2.gif bet viskam kitkam tai reikalingas daiktas.. visvien manau prireiks  ax.gif

ar zinot toki zurnala, verta prenumeruotis? http://www.efoto.lt/prenumerata

nebent miegancius lotuliukas.gif cia apskritai turejau omeny kad vistiek be jo kogero neapseisiu biggrin.gif

o del ko nori? Zurnalas patinka, ar dovanu nori gaut?
Atsakyti