Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis 29 tema

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 27, 14:02)

Nu kaip idomiai.. o man atrodo, kad trecia nuotrauka nieko tokio visai... tas zuikis ant kojos kaip blynas ir ta mergina tokia paprasta prie stulpu, be minties stovinti...  ax.gif truksta cinkelio nuotrakoj mano akim.. ziuriu as vis kitaip mastau smile.gif ne prie kompanijos..  doh.gif

as irgi ne visada (tiksliau labai daznai ax.gif ) ne prie kompanijos tongue.gif lotuliukas.gif ir nieko cia nepadarysi rolleyes.gif o ir nereikia daryti mirksiukas.gif

Duoma, be laidu tikrai butu fainai ... auto thumbup.gif linxmuolis tox bigsmile.gif aisku but dar geriau,jei ne ant palanges smile.gif ir uzjauciu del fotiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 04 27, 13:18)
Bet kadangi tik rudenį tepirktas, tai dar garantija yra...  Veš į Vilnių tvarkyt...Tai dabar dar minimum savaitė jo neturėsiu.  verysad.gif liūdna kažkaip.  unsure.gif

Vat ir noriu paklaust... Jeigu tarkim to fotoaparato nebeišeina pataisyt... kas tada?  unsure.gif

jei garantinis nesusitaiso pagal viska, turetu duot kita toki pati aparata mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2009 04 27, 14:20)

epider siena siek tiek rausva, o meskiukas baltas, tik pedutes vos vos geltonos  ax.gif  Ar nebus taip kaip perdarysiu, jog dirbtinis apsvietimas vel pasidarys blogas  g.gif  lotuliukas.gif
sakyk ar perdaryti???

net nepagalvociau,kad rausva blush2.gif pabandyk vien naturalu perdaryt mirksiukas.gif kai fotografuosi balta lapa, ji laikyk toj pat vietoj ,kur ir objektas,kad nepasikeistu apsvietimas ir laikyk vertikaliai mirksiukas.gif na nzn cia patarimai is mano kuklios patirties blush2.gif gal tau ir netiks
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 04 27, 13:09)
peppi, neislenda pats pavertus zemyn g.gif bent jau tikrai nepastebejau tokio dalyko ir neuzkliuvo, nors nesioju ant pilvo zemyn nulenkus (na dabar jau netelpa ant pilvo  lotuliukas.gif )

jis man išlenda kai truputį prizūminu
jei tenka 90 laipsnių kampu žemyn fotkinti - išlenda visas doh.gif
bet dabar gal jau per vėlu aiškintis su Vilbra doh.gif

QUOTE(Zunkelis @ 2009 04 27, 13:20)
pepi man labai grazus tas filtras, kuri naudojai... labai grazios nuotraukeles, gal gali pasakyti kas ten per actionas??? ir is kur parsisiuntei??? ar ten siaip kokios  man dar nezinomos gudrybes  blush2.gif

koks filtras?
actionas tai kažkoks iš lilyblue regis (man atsiuntė bitutė), o jb tai pati pasidarau su Lightroomu pastumdžiusi keletą nustatymų - kontrastą, šešėlius, expoziciją, recovery

jei parodyčiau originalų kadrą tai nustebtum, bet nerodysiu nes ten odos nelygumų yra o mano modelis manau nenorėtų, kad ją rodyčiau tokią negražią smile.gif
Atsakyti
Ediper, Dėkui. 4u.gif
Bonda, o būtinai tokį patį? Aš dar turiu vilties, kad galėtų pasikeist į veidrodinį kokį, aišku primokant... bet jau labai daug reiktų pridėt, dar plius objektyvas... doh.gif Ech, neišeis nieko.
Atsakyti
peppi, aciu, blicas i kakta pasirodo stebuklus daro.

parsisiunciau visa paka actionu, presetu ir kt. yra net jeff ascough actionai, imesiu vakare mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 04 27, 13:33)

Bonda, o būtinai tokį patį? Aš dar turiu vilties, kad galėtų pasikeist į veidrodinį kokį, aišku primokant...  bet jau labai daug reiktų pridėt, dar plius objektyvas...  doh.gif  Ech, neišeis nieko.

duoma, sito nezinau... kai turejau visiska muiline lotuliukas.gif tai firma is kurios pirkau siunte i olympusu atstovybe -tai nzn ar ta pati sutaisyta grazino, ar nauja, bet veikianti biggrin.gif toki pati mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 27, 13:37)
peppi, aciu, blicas i kakta pasirodo stebuklus daro.

parsisiunciau visa paka actionu, presetu ir kt. yra net jeff ascough actionai, imesiu vakare mirksiukas.gif

jei žinočiau kaip ir kur įdėti gal ir aš kažką įdėčiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 04 27, 12:55)
Sansara, o tau laikant objektyvą žemyn anas neišlenda pats? galvoju ar man vienai čia taip doh.gif jis taip elgiasi nuo pačių pradžių doh.gif biškį nervuoja...

į saulės temą įdėsiu kelias foto su modeliu,

ne sansara as, bet man tai islenda maniskis 18-200 doh.gif siaip tai erzina, tai dabar jei nefokinu, tai uzrakinu visuomet

man paskutine fainiausia is arti smile.gif

QUOTE(Duoma @ 2009 04 27, 14:00)
o čia auto toks...  lotuliukas.gif

na bet ir sumastai tu thumbup.gif kaip smagu tau, kad ideju pas tave nors su vezimu vezk wub.gif

p.s. Pentax k10 su visais pricindalais parduotas smile.gif
Atsakyti
Duoma console.gif unsure.gif

siaip - jei jis garantinis, ir jei nepataisomas - turetu buti galimybe vietoj keitimo i toki pat nauja - atgauti pinigus (reiktu, aisku pasidomet savo teisem siuo atveju), arba bandyk deretis, kad primoketum skirtuma... ax.gif

va ziurek: http://www.ecc.lt/zi...-kokybes-prekes

galetum reikalaut atiduot pinigus pagal sita parasyma... ax.gif bet aisku, viskas priklauso nuo pardavejo geranoriskumo... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 27 balandžio 2009 - 13:52
QUOTE(peppi @ 2009 04 27, 14:46)
jei žinočiau kaip ir kur įdėti gal ir aš kažką įdėčiau doh.gif

Koleges, gal duokit ir peppi slaptazodi - ides jums gerybiu smile.gif
Atsakyti
jei namų darbų tai aš jau turiu bet ar jūs ten pat dedate actionus ax.gif ?
aš nieko naujo neįdėčiau kaip tik bitelės kažkada siųstus smile.gif
Atsakyti