Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis 29 tema

O čia pavėlavus į saulės temą.
blush2.gif Mane asmeniškai erzina tas stulpas...

user posted image

Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 27, 12:30)
Gal ir saulė kalta, bet daugiausiai matyt  fotografas (čia aš apie save)  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ir fotikas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Niekaip nespėju su jumis, kai oras atšilo sunku ir prie PC prisėsti blush2.gif , tik fotkinu viską iš eilės tongue.gif o taisyti nuotraukų nelabai yra kada blush2.gif

Iš čia įdėtų nuotraukų labiausiai įstrigo Zitali berniukas ir jo be galo ryškios akys wub.gif
Patiko Lamellos seniau įdėtas musiukas, labai ryškus bigsmile.gif

Duoma, saulytės spinduliai labai gražiai išėjo rolleyes.gif
Atsakyti
ačiū armana. 4u.gif
o čia auto toks... lotuliukas.gif
Žinau kad kokybės praktiškai nulis, bet čia tik taip, nuotaikai pakelt. biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
aciu 4u.gif

Duoma man patinka bigsmile.gif ispudingai debesys atrodo... ir auto gerulis bigsmile.gif idomus

Nu kaip idomiai.. o man atrodo, kad trecia nuotrauka nieko tokio visai... tas zuikis ant kojos kaip blynas ir ta mergina tokia paprasta prie stulpu, be minties stovinti... ax.gif truksta cinkelio nuotrakoj mano akim.. ziuriu as vis kitaip mastau smile.gif ne prie kompanijos.. doh.gif

Del temos supratau 4u.gif bet minciu kazkaip neturiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 27 balandžio 2009 - 13:03
QUOTE(peppi @ 2009 04 27, 11:55)
o čia dar šiaip ne į saulės temą smile.gif
user posted image

user posted image

rolleyes.gif kokios nuostabios ir modeliukas labai grazus 4u.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 04 27, 12:36)
Valetta,  žėručiai tikrai faini  wub.gif bet smilgai aštrumo trūksta (o tą aštrumą Tu moki išgauti  mirksiukas.gif )

aciu 4u.gif
Duoma thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 27 balandžio 2009 - 13:12
QUOTE(Duoma @ 2009 04 27, 13:00)
ačiū armana.  4u.gif
o čia auto toks...  lotuliukas.gif

geras thumbup.gif bet ir ideju pas tave bigsmile.gif saunuole
Atsakyti
peppi, neislenda pats pavertus zemyn g.gif bent jau tikrai nepastebejau tokio dalyko ir neuzkliuvo, nors nesioju ant pilvo zemyn nulenkus (na dabar jau netelpa ant pilvo lotuliukas.gif )
Atsakyti
ačiū visoms drinks_cheers.gif
o man taip patiko ta išdegusi kakta biggrin.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 27, 12:21)
gal gali pasakyti kokiais nustatymais fotografuota pirma, nes saule pakankamai ryski, o grubiu seseliu kaip ir nera  g.gif

kaliau su blicu į kaktą biggrin.gif lygiai kaip ir toje su elektros stulpais nes saulė tiesiai priešais mane buvo mirksiukas.gif blicas tai tas, kuris įmontuotas fotike smile.gif
tikslūs pirmosios foto nustatymai:
Tv(Shutter Speed) - 1/200Sec.
Av(Aperture Value) - F4.5
ISO Speed - 100
Flash - On
White Balance - Daylight

QUOTE(Sadi @ 2009 04 27, 12:40)
Įdomiai visai skaitau diskusijas apie objektyvus  thumbup.gif Pati tai net supratimo neturiu kokio norėsiu ir kuo tas vargšas kitinis blogas smile.gif Žiemą tai aišku tamsus jis, bet dabar kai saulės pakanka - liuks  thumbup.gif

Gražus modelis  mirksiukas.gif

Jei apie objektyvus tai aš vietoje kitinio ėmiau 50mm 1,8, man patiko jo minkštumas be to su fiksuotu židiniu greičiau perpranti tuos visus išlaikymo ir diafragmos raizgalynus biggrin.gif tada jau perėjau į zūminį lygį biggrin.gif

aha, modelis pasitaikė kaip reta fotogeniškas ax.gif
Atsakyti
Peppi, man 3,5 liuks,ypac 3 foto tie saules zuikuciai priduoda cinkelio nuotraukai

Duoma-saules nuotraukoj butu viskas gerai jei ne tie elektros stulpai,beje kaip tavo fotikas,atsigavo?
Atsakyti
Ačiū labai visiems. 4u.gif
A.M, nesusitvarkė. verysad.gif Bet kadangi tik rudenį tepirktas, tai dar garantija yra... Veš į Vilnių tvarkyt...Tai dabar dar minimum savaitė jo neturėsiu. verysad.gif liūdna kažkaip. unsure.gif

Vat ir noriu paklaust... Jeigu tarkim to fotoaparato nebeišeina pataisyt... kas tada? unsure.gif
Atsakyti
Mergaites, sveikos,

pepi man labai grazus tas filtras, kuri naudojai... labai grazios nuotraukeles, gal gali pasakyti kas ten per actionas??? ir is kur parsisiuntei??? ar ten siaip kokios man dar nezinomos gudrybes blush2.gif

epider siena siek tiek rausva, o meskiukas baltas, tik pedutes vos vos geltonos ax.gif Ar nebus taip kaip perdarysiu, jog dirbtinis apsvietimas vel pasidarys blogas g.gif lotuliukas.gif
sakyk ar perdaryti???

Atsakyti