Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo sienos (bambos) išvarža

Sveiki 4u.gif noreciau pasikonsultuoti. Man desineje puseje gerokai virs bambos, viduje guzas. apciuopiu ji jei paspaudau, labai ryskiai apciuopiamas ryte, nevalgius. paspaudus skauda. Isoreje nesimato.
Buvau pas gastro siuncia pas chirurga, bet jei cia pilvo isvarza tai ar neturetu issokt i virsu?pagal jusu cia aprasymus tai suprantu butent sitaip g.gif
Atsakyti
Bandau iškelti temą į viršų, nes pati laukiu pilvo išvaržos operacijos ir labai bijau. Jau kad randas bus, tai įsivaizduoju doh.gif nes darys atvirą operaciją, ne laparoskopinę, bet turiu vilties, kad intensyvaus sporto dėka tą randą galėčiau kaip nors "sutvarkyti" į geresnę pusę. blush2.gif

Kas jau operavotės, papasakokit, ar sunku pirmom savaitėm judėti? Aš po operacijos planuoju tik savaitę namie pabūt, o po to į darbą, bet gal per didelė optimistė aš, gal labai skauda ilgiau? g.gif darbas mano ne fizinis, bet sėdėt juk irgi nepatogu turbūt? g.gif

Ir po operacijos po kiek laiko galima pradėt aktyviai sportuot?

Kalbėsiu su savo gydytoju apie tai plačiau operacijos dieną, bet gal kas anksčiau savo patirtimi pasidalins, nes, bijau, kad tądien viską pamiršiu iš to streso blush2.gif
Atsakyti
Man pries gerus 2 metus dare pilvo sienos isvarza. Po gimdymo buvo laaabai raumenys prasiskyre. Turiu ilga, vertikalu randa per pilva, be bambos smile.gif
Atsakyti