Buna tamsas gymio paneliu, kurios turi ryskius juodus antakius, juodas blakstienas, tamsesne oda, tai joms dazytis daug nereikia, lupu blizgiukas ir pirmyn
tai zinoma!!! pvz. as Na gal sau nesu jau tokia grazi be makiazo (tiksliau nepatinku, ar nepratus...), Bet va vyras busimas sako - kad Jam as labai grazi be jokiu makiazu
Dariau si makiaza, konkursui "1950 - uju makiazas". Tipiskas to laikotarpio makiazas... bet biski ji pakeitus, galetu buti variantas teminems vestuvems... Foto megejiskos, neprofesionalios... Buvo uzlepti ir is naujo nupiesti antakiai, nes tais laikais moterys "nesiodavo" aukstai iskeltus antakius...
Sveikos! Carolina, o Jus vilniuje dirbate? Pasiziurejau jusu tinklalapi ir man labai patiko... kokios kainos vestuvinio makiazo? mazdaug? Gal galima i AZ? ir ar atvykstate i namus?
Sveikos!
Carolina, o Jus vilniuje dirbate? Pasiziurejau jusu tinklalapi ir man labai patiko... kokios kainos vestuvinio makiazo? mazdaug? Gal galima i AZ? ir ar atvykstate i namus?
Taip, esu is Vilniaus. Malonu, kad patiko mano darbai - cia tik maza dalis ir tikrai ne geriausi - fotografai retai kada duoda foto. Reikia ilgai ir nuobodziai prasyti.
Gal galetumet man paskambinti? Atsiusiu savo nr. i AZ.
Paskutinės foto Man labai gražu. O dar geriau, kad man tinka. Tiek idėjų jau turiu. Viskam. Tačiau kai jau ateis tas laikas, kaži kaip reiks išsirinkt.. Kad būtent tą, o ne kitą...
[quote=Dieter,2009 10 27, 14:23]
Paskutinės foto
Man labai gražu. O dar geriau, kad man tinka. Tiek idėjų jau turiu. Viskam. Tačiau kai jau ateis tas laikas, kaži kaip reiks išsirinkt.. Kad būtent tą, o ne kitą...
Matyt čia didžiausia bėda
Nors dėl makiažo maždaug jau žinau. Kuo natūraliau, tačiau akis paryškint. Turiu didelius veizolus, tai apvestos gražiai atrodo ir jų nelabai jau jų mažina.
as manau, kad makiaza kaip ir visa kita reikia moketi suderinti su visais kitais dalykais, pvz sukuosena, suknele... ir panasiai yra tokiu pavyzdeliu kurios uzsideda tortine suknele ir "pamirsta" pasidazyt... cia tai variantas