Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas - 5-oji tema

QUOTE(Dieter @ 2009 10 14, 17:13)
Pirmos dvi  thumbup.gif Tokio norėčiau. Gražu.
Paskutinėje nelabai kas matosi. Ir man blakstienos kažkaip nelabai kaip atrodo.

Sveikute.
As sita nuotrauka nesiau apsitarti savo makiaza,mes kartu su vizaziste nusprendem kad ji tinka TIK panelems kuriu dideles,arba labai dideles akys,kadangi toks makiazas kai yra apvesta visa akis optiskai labai sumazina akys. 4u.gif Man atrodo, kad panasiai buvo pasidaziusi A.Valentaite per savo vestuves biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2009 10 14, 18:50)
Sveikute.
As sita nuotrauka nesiau apsitarti savo makiaza,mes kartu su vizaziste nusprendem kad ji tinka TIK panelems kuriu dideles,arba labai dideles akys,kadangi toks makiazas kai yra apvesta visa akis optiskai labai sumazina akys. 4u.gif Man atrodo, kad panasiai buvo pasidaziusi A.Valentaite per savo vestuves biggrin.gif

Manau, man puikiai tiktų. g.gif Akys nėra mažos. bigsmile.gif
Jeigu apvesta ploniau, ne taip storai, tai tikrai labai gražiai atrodo. Nieko neperkrauta. Ir A. Valentaitė man buvo labai gražiai padažyta. Bijau suklysti, bet man rodos jai makiažą darė Statkevičius. g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2009 10 14, 19:50)
Sveikute.

tiesa sakant tai ne jus su visaziste nusprendet mirksiukas.gif smile.gif tai jau seniai buvo parasyta kad jodas konturs optiskai sumazina akis
Atsakyti
QUOTE(linulija @ 2009 10 14, 18:29)
tiesa sakant tai ne jus su visaziste nusprendet mirksiukas.gif  smile.gif tai jau seniai buvo  parasyta kad jodas konturs optiskai sumazina akis

As turejau omeny, kad nusprendem kad mano nera tiek dideles akys,kokiu reiketu tokiam makiazui:)
Atsakyti
dar keleta paveiksliuku smile.gif
Papildyta:
4u.gif
Papildyta:
smile.gif
Atsakyti
Žiūriu žiūriu, galvoju galvoju... ir galiausiai pasimetu lotuliukas.gif
Antra man schmoll.gif gal dėl to kad pati mergina man atstumianti atrodo. (Nors su makiažu tai neturi nieko bendra) Tačiau vis dėlto man pirma gražiausiai. Nesimato tų šešėlių. O antroj jie balti rodos g.gif o trečioj rausvi? g.gif Kažkaip akiniai prastai rodo šį kartą.
Atsakyti
QUOTE(Irinka1983 @ 2009 10 14, 16:22)
Aciu smile.gif aga, butent tokio ir norejau smile.gif

Matot ir visai nebaisu tongue.gif Tikrai neapkrauta ir blakst tik paryskino akytes wink.gif
Atsakyti
QUOTE(linulija @ 2009 10 15, 01:11)
dar keleta paveiksliuku smile.gif

Man grazus visi pavyzdeliai bigsmile.gif
Atsakyti
Man irgi gražūs visi pavyzdėliai smile.gif Aš savom vestuvėm jokio makiažo pavyzdžio nesirinkau, nei bandomojo nesidariau, kažkaip pasiklioviau pasirinkta visažiste. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gummy @ 2009 10 17, 01:34)
Man irgi gražūs visi pavyzdėliai  smile.gif Aš savom vestuvėm jokio makiažo pavyzdžio nesirinkau, nei bandomojo nesidariau, kažkaip pasiklioviau pasirinkta visažiste. smile.gif

man tas pats buvo. thumbup.gif kazkaip galvojau auksini daryti man pasiule panasu bet kitoki biggrin.gif patenkinta likau.Man taip atrodo kad paneles kurios daznai dazosi jau zino daugmaz kokia spalva joms tinka,na,man taip atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2009 10 14, 18:50)
mes kartu su vizaziste nusprendem kad ji tinka TIK panelems kuriu dideles,arba labai dideles akys,kadangi toks makiazas kai yra apvesta visa akis optiskai labai sumazina akys.

Ir dar galiu prideti, kadangi pati turiu labai dideles akis. Kam mazinti, kai visi stengiasi padidinti? mastau.gif
Apvedimas irgi savo priduoda, kartais jo tikrai reikia. Iseitis- pravedima pradet ne nuo voku pradzios prie nosies, o tik nuo voko vidurio wink.gif

Mergaites, nei karto taip ir nepakomentavau makiazo po savo vestuviu.
As buvau is tu, kurios norejo kazko lengvo, gaivaus, naturalaus.
Dariausi net 3 bandomuosius ir is kiekvieno iseidavau supratusi, kad as, matyt, nemoku paaiskinti ko norisi... doh.gif

Netiketai atradau "Make up store" Vilniuje (vokieciu g.), kur dirba zymioji visazo meistre Jolanta Paulauskiene.
Kaip tik tom dienom ji atidarinejo visaz. mokykla ir buvo uzsikasusi darbais, todel pasiule salono vyr. visaziste Marina Birsan.
Mergina iskart suprato apie ka kalbu, ko noriu ir per vestuves buvau be galo laiminga, kad mano paieskos neliko bevertes.

Beje, tame salone yra tokia akcija(nezinau ar ji dar tesis kita vasara).
Atejusi bandomojo sumoki 160lt ir uz ta suma issirenki kosmetikos "Make up store" is salono.
Taip gaunasi, kad isigyji profesionalios kosmetikos, o bandomaji bei vestuvinius makiazus "gauni" nemokamai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chile0: 17 spalio 2009 - 08:46
QUOTE(chile0 @ 2009 10 17, 09:43)

Beje, tame salone yra tokia akcija(nezinau ar ji dar tesis kita vasara).
Atejusi bandomojo sumoki 160lt ir uz ta suma issirenki kosmetikos "Make up store" is salono.
Taip gaunasi, kad isigyji profesionalios kosmetikos, o bandomaji bei vestuvinius makiazus "gauni" nemokamai  bigsmile.gif

Rudeni si akcijja buvo pigesne g.gif O siaip - gal ir apsimoka tada g.gif
Nors esu girdejusi ir pora neigiamu atsiliepimu. Viena daze kazkoks ten berniokas, o kita motera, tik nzn ju vardu - sori blush2.gif
Atsakyti