QUOTE(agnulia @ 2009 10 14, 18:50)
mes kartu su vizaziste nusprendem kad ji tinka TIK panelems kuriu dideles,arba labai dideles akys,kadangi toks makiazas kai yra apvesta visa akis optiskai labai sumazina akys.
Ir dar galiu prideti, kadangi pati turiu labai dideles akis. Kam mazinti, kai visi stengiasi padidinti?
Apvedimas irgi savo priduoda, kartais jo tikrai reikia. Iseitis- pravedima pradet ne nuo voku pradzios prie nosies, o tik nuo voko vidurio
Mergaites, nei karto taip ir nepakomentavau makiazo po savo vestuviu.
As buvau is tu, kurios norejo kazko lengvo, gaivaus, naturalaus.
Dariausi net 3 bandomuosius ir is kiekvieno iseidavau supratusi, kad as, matyt, nemoku paaiskinti ko norisi...
Netiketai atradau "Make up store" Vilniuje (vokieciu g.), kur dirba zymioji visazo meistre Jolanta Paulauskiene.
Kaip tik tom dienom ji atidarinejo visaz. mokykla ir buvo uzsikasusi darbais, todel pasiule salono vyr. visaziste
Marina Birsan.
Mergina iskart suprato apie ka kalbu, ko noriu ir per vestuves buvau be galo laiminga, kad mano paieskos neliko bevertes.
Beje, tame salone yra tokia akcija(nezinau ar ji dar tesis kita vasara).
Atejusi bandomojo sumoki 160lt ir uz ta suma issirenki kosmetikos "Make up store" is salono.
Taip gaunasi, kad isigyji profesionalios kosmetikos, o bandomaji bei vestuvinius makiazus "gauni" nemokamai