QUOTE(Rykute @ 2009 10 06, 22:23)
As uz blakstienas, jos kainos dideles nesudaro, bet atrodo nerealiai, ypac jei norima neryskaus makiazo
Bet jei nenorite tai jusu pasirinkimas.
Del veido odos reikejo susirupinti pries menesi maziausiai (visada reiketu ja rupintis) ir jei ji problematiska, kad atrodytu lygesne ir sveikesne reikia pamaskuoti ir deti makiazo pagrindo daugiau, aisku ir tuomet yra saikas
Bet jei nenorite tai jusu pasirinkimas.
Del veido odos reikejo susirupinti pries menesi maziausiai (visada reiketu ja rupintis) ir jei ji problematiska, kad atrodytu lygesne ir sveikesne reikia pamaskuoti ir deti makiazo pagrindo daugiau, aisku ir tuomet yra saikas
Reikalas visai ne kainoje, makiazui pas mane senai atideta suma, o esme tame, kad nesuprantu, kam man tos dirbtines blakstienos, jeigu mano pacios ir ilgos ir juodos. Del veido valymo - oda nera problemiska, nei viena mano draugiu nesivale veido pries vestuves, nei klijavo tuos dirbtinius sudus, ir atrode puikiai. As suprasciau dar del patarimo deti blakstienas tai merginai kuri ju neturi - bet jei as jas turiu-nesuprantu.. As nenoriu atrodyti kaip kokia isdazyta fifa per savo vestuves, nenoriu, kad makiazas pridetu man 10 metu..