QUOTE(aiwulee @ 2009 09 12, 16:58)
Sveikos,turiu toki kvaila klausimeli ar darant makiaza butina dazyti apatines blakstienas? ar visos buvusios nuotakos dazetes/jums padaze? problema ta kad vasara dariausi makiaza pas viena visaziste,ir ji man primaliavojo apatines blakstienas,jos tokios tada pasidaro ilgos ir retos,makiazas buvo praktiskai sugadintas,man mano akys atrode baisiai tik kai nusivaliau jas tapau panasi i save ruosiuosi savo vestuvems,bijau kad vel taip nebutu tiesiog ar pagal kokius makiazo principus yra reikalinga dazyti apatines blakstienas?
Dažniausiai jos yra dažomos, bet yra išimčių, pvz. tokių kaip Jus - Jums tiesiog nepatinka ir negražu - reiškia galima nedažyti. Juk kliento noras - įstatymas Tiesiog pasakykite, kad jų niekada nedažote ir Jums taip gražiau, nemanau, kad meistrė turėtų prieštarauti
O jeigu jau taip norite, kad apatinis vokas būtų nors kiek padažytas, bet ne tušu, galima akies kampučius tiesiog patamsinti juodais šešėliais, tokiu būdu yra labiau pabrėžiama akies forma, bet tai nebūtina, kaip ir visa kita. Juk makiažas, tai kūryba