noriu riškių akių, o lupu lupdažiu nenoriu dažyti, tik lupu blizgi koki tepsiuos su spalvele kokia rausva
As ir ieskau visazistes Kaune!
QUOTE(Ingema @ 2009 07 02, 01:33)
As ir ieskau visazistes Kaune!
Gal bandykit pas Ausra is ''Blic'' salono. Perskaiciau visas imanomas temas cia SM, tai labai daug kas ja giria, mergaites lankesi ne po karta ir nenusivyle Na, bet vaizdiniu rekomendaciju nemaciau, tai idomu kaip paciai seksis... Uzsirasiau pas ja Rugpjucio 22, bet vis tiek jau nebuvo laiko, kurio norejau. Kita pasirinkau, nors ir nelabai patogus. Bet va, paklausa didele
Man ir grazu ryskios akys
Man atrodo, kad cia labiau vakarinis makiazas kazi ar jaunajai labai tinka
Na is tikruju, jaunajai gal ir perdaug bet galima atspalvius ir spalvas sviesesnius rinktis.
man irgi atrodo, kad reiketu sviesesniu atspalviu nors mano nuomone tai irgi turi buti kuo labiau isryskintos akys, taciau neiskrist is konteksto jaunoji turetu buti kaip is pieno plaukusi bent mano nuomone
QUOTE(Itare @ 2009 07 02, 14:48)
man irgi atrodo, kad reiketu sviesesniu atspalviu nors mano nuomone tai irgi turi buti kuo labiau isryskintos akys, taciau neiskrist is konteksto jaunoji turetu buti kaip is pieno plaukusi bent mano nuomone
QUOTE(dorothyle @ 2009 07 01, 22:31)
sveikos mergaitės, gal žinote kas daro gera ir gražu makiaža su gera kosmetika tokia kaip make- up ir pns. man reikia kad atvažiuotų į namus Kaune. butu labai ačiū jei parašytumėt
Man labai graziai daro Jurgita is Sarma style,Gruodzio g.,ji kaip tik dirba su "make up for ever"kosmetika.
labai ačiū už pagalba , bet jau užsirašiau pas Rykute.
Perskaiciau ir sita temute, ir senaja iki galo, bet deja apie Klaipedos grozio salonus komentaru kaip ir nebuvo
Susidariau paminetuju sarasa:
Rutos studija
Viva (Viktorija visaziste)
Ramunes linija (kirpeja Sandra, visaziste Egle)
Vilan
Grozis ir stilius
Aidos studija (visaziste Rita)
Viliuosi, kad gal atsiras galinciu pasidalinti ispudziais apie siuos ir kitus salonus.
Susidariau paminetuju sarasa:
Rutos studija
Viva (Viktorija visaziste)
Ramunes linija (kirpeja Sandra, visaziste Egle)
Vilan
Grozis ir stilius
Aidos studija (visaziste Rita)
Viliuosi, kad gal atsiras galinciu pasidalinti ispudziais apie siuos ir kitus salonus.