Noreciau paklausti, ar sitos nuotakos nuotraukoje oda is tikruju buvo tokia be defektu (be spuogeliu, demeliu) ar Jus taip gerai su pudra uzmaskavote, nes is tikruju nuotraukoje oda atrodo labai svari, grazi? Man tai siek tiek problema su oda: buvau pas dvi makiazistes daryti bandomojo makiazo, tai nei viena man neuzmaskavo iki galo spuogeliu, rausvu demeliu, likusiu po spuogeliu (nors akis antroji graziai padaze) - as suprantu, kad jei yra iskiles spuogelis, tai jo konturas ir po maskavimo matysis, bet as tikejaus, kad spuogelio, demeles pacia rausva spalva tai pavyks visiskai uzmaskuoti. Pas mane yra gana nemazai mazu rausvu demeliu, likusiu po spuogeliu, bet tos demeles nedideles ir nera baisiai ryskios ir apskritai odos struktura gana gera, nera labai problematiska (taip man manoji kosmetologe sake). Jau keli menesiai kaip vartoju kontraceptines tabletes ir vitaminus odai bei vaiksciojau kelis menesius daryti veido valyma, tai spuogeliu is esmes nebekyla, bet dar liko demeliu po spuogeliu. Tai va tu demeliu 2 makiazistems iki galo nepavyko uzmaskuoti, sako, kad rausva spalva sunku uzmaskuot, o kai idegsiu pries vestuves, tos demeles maziau matysis (kai dare bandomuosius makiazas, tai buvau visai nesideginusi ir pabalusi po veido valymu). Tai net ir nezinau, ar man bandyti pas trecia makiaziste eiti dartyti bandomaji makiaza ir tiketis, kad gal jai pavyks uzmaskuoti pilnai, ar is tikruju negalima man pilnai uzmaskuoti ir pasilikti prie antrosios makiazistes...
Spuogeliu iskilimai, reljefas matysis, o rausvuma tikrai galima nuimti. Tik reikia siek tiek padirbeti...