QUOTE(drauge1 @ 2009 06 24, 18:21)
Aisku..
Stai mano bandomasis makiazas. Akytes dazytos skirtingai. Ka galetumete patarti?
Matau, kad akys dazytos su skirtingais seseliu spalvom. Kas liecia spalvas, man asmeniskai kaip nuotakos makiazui labiau patinka desiniosios akytes spalvos (cia man per kompa ziurint), kairiosios akies seseliu spalvos gal labiau tiktu siaip vakariniam makiazui. Ir aplamai vestuviniuose makiazuose geriau atrodo silteniu atspalviu makiazas. Jei suknele su sidabro elementais, nepatariu darytis saltu atspalviu makiazo, geriau atrodo neutralus (nei siltas nei saltas) arba saltas spalvas derinti su siltomis. Nuotraukose toks makiazas geriau atrodo
Bet zinoma, mes nezinome kokia suknele vilkesite? Kokios spalvos bus geliu puokste? Gal visai tiktu ir kairioji
Kas liecia pacios makiazo atlikimo technikos, tai kairioji akyte man atrodo graziau, geriau "retusuoti" seseliai. Labai sunku per foto pakomentuoti ir kazka patarti, nes daznai muiliniai fotoaparatai "iskreipia" reaulu vaizda. Bet man is foto atrodo, jog ant visos akies deti perlamutriniai seseliai. Patarciau vestuviniam makiazui perlamutrinius seselius deti tik ant voko judancios dalies iki voko rauksles. Per vestuves patariu Jums klijuotis dirbtines blakstienas, ne tiek prailginancias, bet kiek patankinancias Jusu pacios blakstienas, makiazas atrodys daug graziau.
Jei turetumet didesnio formato foto gal dar ka galeciau pasulyti, is sios foto sunku izvelgti viska...