Dalinamės įspūdžiais toliau
Galiu pasakyti, kad savaitgalį mačiau Aušros iš salono BLIC (Kaunas) darbą - nuotaka atrodė tikrai pasakiškai
sveikos mergaites ,turiu didele beda,mano akiu vokai yra uzkrite,ir kai dariausi bandomaji makiaza,man ju visaziste,nesugebejo profesionaliai retusuoti kazkaip pradzioj,nekreipiau demesio,bet db kiek,ziuriu foto,vis labiau,nusiviliu,darbu,laiko nera,kur bandytis,ir ieskoti,juolab esu ne LT ir Rykutei siunciau foto,kad pasakytu savo nuomone,ir ji patvirtino,mano abejones,galkas turit kokiu foto pavyzdziu,tokiems makiazams bandysiu nestis i salona....
Na, tai tikrai vargelis... Nes jei nuo voko nenukreipt demesio atrodysit tiesiog ludna... Meginsiu padet. Ypac reikia atkreipt demesi i tamsesniu spalvu isdestyma ir vieta.
stai siuo pavyzduku noriu parodyt iki kurios vietos ir kokiu principu turi but patamsinamas vokas. Turit atkreipt demesi butent i pilka seseli:
paprastesnis paaiskinimas, kd seseliai turetu matytis kai akyte atmerkta. Taip optiskai akis atrodo didesne. Stai aktore Demi puikus pvz:
stai puikiai matosi tamsinimo vietos (vidinio kampo tamsint nebutina, tiesiog dedu ivairesniu pvz):
stai cia virsutinio voko kampas tiesiog "uzkrites" ant akies, bt kaip puikiai tai paslepta:
o cia sviesesniu spalvu pagalba:
stai siuo pavyzduku noriu parodyt iki kurios vietos ir kokiu principu turi but patamsinamas vokas. Turit atkreipt demesi butent i pilka seseli:
paprastesnis paaiskinimas, kd seseliai turetu matytis kai akyte atmerkta. Taip optiskai akis atrodo didesne. Stai aktore Demi puikus pvz:
stai puikiai matosi tamsinimo vietos (vidinio kampo tamsint nebutina, tiesiog dedu ivairesniu pvz):
stai cia virsutinio voko kampas tiesiog "uzkrites" ant akies, bt kaip puikiai tai paslepta:
o cia sviesesniu spalvu pagalba:
norinčios issiskirti:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(saulute85 @ 2009 04 29, 10:32)
Maniškis mane tokią pamatęs tikrai norėtų ne tuoktis, o išsiskirti
QUOTE(saulute85 @ 2009 04 29, 10:32)
norinčios issiskirti:
Kazkaip abejoju ar atsirastu mergina norinti su tokiu makiazu tuoktis
QUOTE(ViShy @ 2009 04 29, 11:21)
Kazkaip abejoju ar atsirastu mergina norinti su tokiu makiazu tuoktis
manau, kad šiais laikais dar ne tokių pamatyti galima manau jau geriau su išskiriančiu makiažu eiti bet ne su vestuvine suknele, kurios viršutinė dalis dengia tik spenelius..
QUOTE(Renatulyte @ 2009 04 29, 09:16)
Na, tai tikrai vargelis... Nes jei nuo voko nenukreipt demesio atrodysit tiesiog ludna... Meginsiu padet. Ypac reikia atkreipt demesi i tamsesniu spalvu isdestyma ir vieta.
mmm,sitas su violetine spalva,nuostabus,tokio labai noreciau
aciu tau uz pavyzdelius,atsiprintinsiu ir nesiuos i salona,kazin ar neisizeis,kai pradesiu mokyti o,tj ka daryt tada ,,ir kodel jus visos Vilniuje
o gal kartais turit reikalu musu kaime ot butu gerai
[attachmentid=176040][attachmentid=176039][attachmentid=176038][attachmentid=176037][attachmentid=176036]bandau ikelti savo bandymus siandieninius :Dna,pasakykit,ar bent panasiai i ta puse,kur kalbejom,tema,kaip uzmaskuoti uzkritusius vokus,ta prasme ,ar suprastu makiaziste ko as noriu
Tau geriau pavyko nei tavo visazistei
Palei antakio linija reiketu su matiniu sviesiu seseliu tepti.
Dar pasibandyke, nes akytes nevienodai padazytos, bet cia sekanti karta jau zinodama pasikoreguoosi
O siaip jei ji nesupras ir visvien padarys ne to ko nori tai puikiai manau susitvarkysi ir pati
Palei antakio linija reiketu su matiniu sviesiu seseliu tepti.
Dar pasibandyke, nes akytes nevienodai padazytos, bet cia sekanti karta jau zinodama pasikoreguoosi
O siaip jei ji nesupras ir visvien padarys ne to ko nori tai puikiai manau susitvarkysi ir pati