pas mus prie upės yra labai daug garšvos. Gal kas panaudojate ją ir antpiluose, raugaluose?
Eisiu mokintis dilgeles rauti-ar skinti Idomu,is kur miescionai ju gauna....Tenka is toliau,matyt,parsitysti Gal dar ka sugundysiu,kaip ir mane suprotino cia moteros
QUOTE(amarrile @ 2011 05 09, 21:45)
Eisiu mokintis dilgeles rauti-ar skinti Idomu,is kur miescionai ju gauna....Tenka is toliau,matyt,parsitysti Gal dar ka sugundysiu,kaip ir mane suprotino cia moteros
Aš sekatoriumi karpau į kibirą
per ziema rinkau kiausiniu lukstu.bet dabar pasimeciau,nes niesugalvoju kaip ir kur juos panaudot
kam tinka kiausiniu lukstu raugas?
QUOTE(dzigitas @ 2011 05 11, 14:46)
per ziema rinkau kiausiniu lukstu.bet dabar pasimeciau,nes niesugalvoju kaip ir kur juos panaudot
Skaičiau, kad kiaušinių lukštus reikia deginti, o tuos pelenus išbarstyti ant dirvos. Šiemet taip ir padariau
O prieš porą metų gėlyne perkasiau su žemėm , tai supuvo tik po 3 metų
QUOTE(stewie @ 2011 05 11, 16:17)
Skaičiau, kad kiaušinių lukštus reikia deginti, o tuos pelenus išbarstyti ant dirvos. Šiemet taip ir padariau
deginti gal jau per velu,nes jau puse darzo susodinta
kiausiniu lukstus metu i kibira ir kartu su dilgelem rugsta,paskui laistau...dar galima malt su mesmale ir naudot kaip kalcio saltini...kazkadda net vistoms dejau i edala
prisimokiau as cia pas jus, tai siandien irgi dilgeliu raugo pasidariau dabar lauksiu kol surugs.. be to, kaip zinoti, kad jau tinkamas naudoti?
QUOTE(tatosyte @ 2011 05 11, 19:27)
prisimokiau as cia pas jus, tai siandien irgi dilgeliu raugo pasidariau dabar lauksiu kol surugs.. be to, kaip zinoti, kad jau tinkamas naudoti?
is kvapo
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 05 11, 20:41)
is kvapo
o tai paliejus po to nesmirdes visas kiemas?