Įkraunama...
Įkraunama...

Trąšos, raugai, antpilai

QUOTE(satanele @ 2009 06 12, 11:42)
Bet pupos tai nevijokliai schmoll.gif

blink.gif blink.gif blink.gif jooo? negi ax.gif gėda man doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dwynuke @ 2009 06 08, 21:54)
Sveiki! pasiteisino mano kovos su kurkliais budas! i urvelius, tiksliau skylutes pyliau siek tiek pigiausio aliejaus ir is laistytuvo vandens- tai tikrai bjaurybes issliauze . 7 pagavau. kita diena apziurejau supurenau ir kazkaip maziau tu skyluciu patapo. kaip tik pamatysiu nauja skyle- taip ir pilsiu aliejuko- nuodai ne tokie efektyvus man pasirode- as nedrisau ju i lysve deti- tik i tarplysvius- gal todel ir nebuvo taip efektyvu- o kiausiniu lukstai irgi nepasiteisino manau- nei vienas neissliauze- nebent ten viduje ir nusigalabindavo.

antrus metus situo metodu tas bjaurybes gaudau- veikia, ir islinde po keliu min. kojas pakrato, bet reikia ziuret kad butu svieziai prasiejes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 06 11, 23:14)
sermuknio uogu ? bigsmile.gif

tinka lapai,ziedai,pacios sakeles, o uogu juk dar nera biggrin.gif bet manau kad ir jos tinka... tiesiog nueini prie sermuksnio ir prisilauzai saku, paskui sukaisioji i urvus, taip i zeme kur kurmis karalauja ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Ziuriu labai geru patarimu pas jus galima rasti.
Norejau paklasuti gal zinot, ar pomidoru lapu "raugas" tinka nuo kopustiniu baltuku? Atrodo seniau kazkur buvau skaicius, bet dabar nerandu ir suabejojau ar tikrai kopustus laisciau doh.gif

Atsakyti
Pasidariau ir aš to dilgėlių raugo ax.gif , palaisčiau šiltnamy agurkus, pomidorus unsure.gif , kelioms dienoms praėjo apetitas daržovių laukimui doh.gif unsure.gif
Agurkus jau valgom - daugiau tos smarvės nepilsiu schmoll.gif , kokia ji gera bebūtų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 21 birželio 2009 - 11:03
QUOTE(lauritalux @ 2009 06 21, 11:33)
Sveikutes,
Ziuriu labai geru patarimu pas jus galima rasti.
Norejau paklasuti gal zinot, ar pomidoru lapu "raugas" tinka nuo kopustiniu baltuku? Atrodo seniau kazkur buvau skaicius, bet dabar nerandu ir suabejojau ar tikrai kopustus laisciau doh.gif

atsiverskit 3 puslapi 36 zinute, ten rasit apie tai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2009 06 21, 12:02)
Pasidariau ir aš to dilgėlių raugo ax.gif , palaisčiau šiltnamy agurkus, pomidorus unsure.gif , kelioms dienoms praėjo apetitas daržovių laukimui doh.gif  unsure.gif
Agurkus jau valgom - daugiau tos smarvės nepilsiu schmoll.gif , kokia ji gera bebūtų...

Pabandykit Kurdiumovo arbatėlę (2psl). Aš va tik ką savo daržiuką paliejau,tikrai daug mažiau dvokia nei vien dilgėlės. Gal dėl tų mielių... g.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 06 21, 12:19)
atsiverskit 3 puslapi 36 zinute, ten rasit apie tai smile.gif

Dekui, eisiu dabar nupurksti lotuliukas.gif

Manp braskiu lapus pradejo grauzti mazos zalios kirmelytes, o po to jos auga, doh.gif gal zinot ka daryt, gal kas is naturaliu priemoniu padetu be chemijos?

Zinau, kad sodinant rozes, reikia po ju saknimis ikasti banano zieve, geriau auga thumbup.gif
Atsakyti
Gal žinot kuom purkšti svogūnus, laiškų galiukai geltonuoja? g.gif g.gif
Atsakyti
O as galiu tik pasidziaugti su dilgeliu raugu ,nes mano pomidorai atsigavo akimirksniu,dekui uz tema blaksiena5 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aderaa @ 2009 06 22, 14:09)
Gal žinot kuom purkšti svogūnus, laiškų galiukai geltonuoja? g.gif  g.gif

kazkurioj temoj skaiciau kad mergaites laisto pelenu sarmu
Papildyta:
QUOTE(satanele @ 2009 06 22, 18:55)
O as galiu tik pasidziaugti su dilgeliu raugu ,nes mano pomidorai atsigavo akimirksniu,dekui uz tema blaksiena5 4u.gif

nera uz ka smile.gif svarbu kad yra is sios temos naudos...
Atsakyti
Laisciau pelenu sarmu,bet ziuriu toliau geltonuoja,reikes sukalio permanganatu g.gif
Atsakyti