Sveikutes,noriu paklausti ,ar nieko neatsitiks ,nes as kiekvieno laistymo metu ,pomidorus laistau su dilgeliu raugu,
laistau i savaite du kartus
Nu pomidorus apskritai į dešimt dienų kartą užtenka.Kai pas mane apmulčiuota,tai į tris savaites kartą.Manu ,kad jiems porą kartų į savaitę apskritai perdaug.
QUOTE(*GREISI* @ 2009 06 10, 12:27)
Nu pomidorus apskritai į dešimt dienų kartą užtenka.Kai pas mane apmulčiuota,tai į tris savaites kartą.Manu ,kad jiems porą kartų į savaitę apskritai perdaug.
Aciu ,dabar zinosiu
QUOTE(satanele @ 2009 06 10, 11:37)
Sveikutes,noriu paklausti ,ar nieko neatsitiks ,nes as kiekvieno laistymo metu ,pomidorus laistau su dilgeliu raugu,
pomidorus laistyti reikia kas10 dienų,o su dilgelėm 1 kartą per men.,nes jis veikia ne tik kaip trąša,bet ir kaip augimo stimuliatoriu,to pasekmė- tamsiai žali dideli,sodrūs lapai ir mažai žiedų,o vadinas ir mažas derlius
QUOTE(Lewisia @ 2009 06 02, 20:10)
Kalendoriuje skaičiau kad dildelių raugu netinka laistyti svogūnai,pupelės ir žirniai.
Antpilą gaminti mėdinėse statinėse(nenaudoti metalinių indų).
Antpilą gaminti mėdinėse statinėse(nenaudoti metalinių indų).
Labas. Užsiraugiau prieš 10 dienų plastikiniame kubile. Jaučiu, jau galiu pradėti laistyti. O kam dar, be svogūnų ir ankštinių šis raugas netinka? Ar gėlėm (pvz. lauke vazonuose auginamoms) tinktų?
QUOTE(merepopins @ 2009 06 10, 12:54)
Labas. Užsiraugiau prieš 10 dienų plastikiniame kubile. Jaučiu, jau galiu pradėti laistyti. O kam dar, be svogūnų ir ankštinių šis raugas netinka? Ar gėlėm (pvz. lauke vazonuose auginamoms) tinktų?
As tai laisciau ir svogunus ir zirnius- kuo graziasi jie- svogunu laiskai ilgi ilgi ir zali,o zirniai irgi is proto eina
QUOTE(glossi @ 2009 06 10, 13:14)
As tai laisciau ir svogunus ir zirnius- kuo graziasi jie- svogunu laiskai ilgi ilgi ir zali,o zirniai irgi is proto eina
Aš ir laistau praktiškai viską išskyrus rožes.o dar svogūnus barstau pelenais
Nu aš irgi viską.O ką dar tas kalendorius pataria?Nemulčiuokit pomidorų,nes pritrūks azoto
merginos, o kazin, gal kas bandet dilgeliu raugu kambarinius augalus palepinti?
as auginu alijoshius, tai jokiu trashu nenaudoju, bet gal dilgeliu raugas bent koki syki i pusmeti jiems visai patiktu? nes dabar tai vien vandeniu gyvi
as auginu alijoshius, tai jokiu trashu nenaudoju, bet gal dilgeliu raugas bent koki syki i pusmeti jiems visai patiktu? nes dabar tai vien vandeniu gyvi
žinoma, kad tiktų ir kambariniams augalams, tik nelabai įsivaizduoju, kaip tokią smarvę užpylus patys jausitės...
QUOTE(rytorasa @ 2009 06 10, 20:41)
žinoma, kad tiktų ir kambariniams augalams, tik nelabai įsivaizduoju, kaip tokią smarvę užpylus patys jausitės...
aha, smarvė...
šiltnamį pomidorus kai laistė, galvojau kad kažkas orą gadina (keliese ten buvom)
QUOTE(rytorasa @ 2009 06 10, 20:41)
ni taigi balkone pvz paliet pries isvaziuojant savaitgaliui