Įkraunama...
Įkraunama...

Trąšos, raugai, antpilai

apie grambuolių naikinimą galite pasiskaityti čia :

http://www.pajuriona...id=1575&act=exp

Aš vis galvojau, kas čia per vabalai. Jie pas mus į bliudus ir nuo majonezo kibirėlius, kur po lietvamzdžiais sustatyti, suskridę buvo ir kaparnojosi ir niekaip neišsikaparnojo. Netyčia taip gavosi. Paskui gal juos iš ten kokie paukščiai sulesė. Dabar galvoju reikia bandyti kitus gaudyti.Gal dar ne vėlu. kaip suprantu pateles.
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 06 07, 10:56)
anoks cia juokas doh.gif  as jau raudoti tuoj pradesiu doh.gif
o tuos 4 kurklius parsiveziau eksperimentui- bandysiu truchinti su kiaushinio lukstais - tikrinsiu ar yra koks poveikis, jei bus -tai tada ir darza kiaushiniu lukshtu bombelemis uzhminuosiu  cool.gif

ech, du eme ir numire patys nei is sio nei is to verysad.gif net gaila pasidare...
o va likusieji...
user posted image

kazkaip "susidraugavom" per tas dvi dienas, jau situ ir truchint ranka nebekyla doh.gif bet va paleisti irgi nera kur doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 06 08, 00:28)
ech, du eme ir numire patys nei is sio nei is to  verysad.gif  net gaila pasidare...
o va likusieji...
user posted image

kazkaip "susidraugavom" per tas dvi dienas, jau situ ir truchint ranka nebekyla doh.gif  bet va paleisti irgi nera kur  doh.gif

ot problema radot nera kur paleist doh.gif i kaimynu darza lotuliukas.gif ypac tu su kuriais pykstates.
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 06 08, 07:19)
ot problema radot nera kur paleist doh.gif i kaimynu darza lotuliukas.gif ypac tu su kuriais pykstates.

Zlugo mano eksperimentas doh.gif numire visi kurkliai nei is sio nei is to verysad.gif verysad.gif verysad.gif net nuodu nespejau suruosti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 06 08, 20:09)
Zlugo mano eksperimentas doh.gif  numire visi kurkliai nei is sio nei is to  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  net nuodu nespejau suruosti  doh.gif

nusizude vargseliai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki! pasiteisino mano kovos su kurkliais budas! i urvelius, tiksliau skylutes pyliau siek tiek pigiausio aliejaus ir is laistytuvo vandens- tai tikrai bjaurybes issliauze . 7 pagavau. kita diena apziurejau supurenau ir kazkaip maziau tu skyluciu patapo. kaip tik pamatysiu nauja skyle- taip ir pilsiu aliejuko- nuodai ne tokie efektyvus man pasirode- as nedrisau ju i lysve deti- tik i tarplysvius- gal todel ir nebuvo taip efektyvu- o kiausiniu lukstai irgi nepasiteisino manau- nei vienas neissliauze- nebent ten viduje ir nusigalabindavo.
Atsakyti
QUOTE(dwynuke @ 2009 06 08, 21:54)
Sveiki! pasiteisino mano kovos su kurkliais budas! i urvelius, tiksliau skylutes pyliau siek tiek pigiausio aliejaus ir is laistytuvo vandens- tai tikrai bjaurybes issliauze . 7 pagavau. kita diena apziurejau supurenau ir kazkaip maziau tu skyluciu patapo. kaip tik pamatysiu nauja skyle- taip ir pilsiu aliejuko- nuodai ne tokie efektyvus man pasirode- as nedrisau ju i lysve deti- tik i tarplysvius- gal todel ir nebuvo taip efektyvu- o kiausiniu lukstai irgi nepasiteisino manau- nei vienas neissliauze- nebent ten viduje ir nusigalabindavo.

o tai kiek tu aliejaus i tas skylutes supylei?
vos supylus jie lysti lauk pradejo?

pas mane visas darzas vienos skyles... kazkaip itariu kad as tiek aliejaus neipirksiu..... ar tu po nedaug aliejaus ir tada vandenio? islindo visi kartu ar reikejo sedet ir laukt?
Atsakyti
Zinai aliejaus tik truputuka- puse pvz ar maziau arbatinio saukstelio tiesiai i skylute - o po to vandens negailek is laistytuvo- matysi kad ir per kitas skylutes prades begti- nes jie daug skyliu pridaro- laukti ilgai nereiks- kol papilstysi i vienos lysves skyles jau kitam gale prades ropoti matysi kaip slykstu blink.gif pirkau kazkoki alieju uz 3 litus su centais- tai nera taip brangu kaip chemikalai. parasyk po to kaip sekesi
Atsakyti
QUOTE(dwynuke @ 2009 06 09, 20:34)
Zinai aliejaus tik truputuka- puse pvz ar maziau arbatinio saukstelio tiesiai i skylute - o po to vandens negailek is laistytuvo- matysi kad ir per kitas skylutes prades begti- nes jie daug skyliu pridaro- laukti ilgai nereiks- kol papilstysi i vienos lysves skyles jau kitam gale prades ropoti matysi kaip slykstu blink.gif pirkau kazkoki alieju uz 3 litus su centais- tai nera taip brangu kaip chemikalai. parasyk po to kaip sekesi

drinks_cheers.gif pameginsiu mirksiukas.gif
bet pas mane tu skyluciu per visa darza bus kokie 500 doh.gif na, bet pameginti verta cool.gif
as dar cia kazkur skaiciau, kad nuo silkiniu zuvu kvapo kurkliai ishsikrausto, bet kazkaip bijau prisivilioti visas apylinkiu kates doh.gif
Atsakyti
kokie baisuokliai tie kurkliai blink.gif iki šiol nebuvau tokių mačius nei girdėjus blink.gif o tos jų skylutės didelės? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pulina: 09 birželio 2009 - 21:11
sena moteryte is mano kaimo agurkus augina taip: iskasa grioveli, ten prikrauna sviezio karves kaku, uzdeda zemes ir tada seja, o juos pavaisina jau ugtelejusius tokia arbatele: karves sviezias meslas rauginamas kartu su dilgelemis pora savaiciu tada skiedzia ir laisto, anot jos agurkai auga kaip isproteje
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 06 09, 23:23)
sena moteryte is mano kaimo agurkus augina taip: iskasa grioveli, ten prikrauna sviezio karves kaku, uzdeda zemes ir tada seja, o juos pavaisina jau ugtelejusius tokia arbatele: karves sviezias meslas rauginamas kartu su dilgelemis pora savaiciu tada skiedzia ir laisto, anot jos agurkai auga kaip isproteje

neblogai visai, bet ar nitratų daug tokiu atveju nesikaupia? g.gif man atrodo, truputėlį mažiau visko reiktų mirksiukas.gif na, bet močiutės lieka močiutėmis lotuliukas.gif
Atsakyti