Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai - anekdotinės situacijos 2

Parasysiu ir as savo keleta naujausiu musu seimos topu smile.gif

Gelmis kažko užpyko ant mamos. Trinasi piktas tame pačiame kambaryje, kur mama žindo mažąjį Jorį, ir, kiek pabuvęs, sako:
- Mama, aš pabezdėjau... Dabar tavo pienas surūgs.

Gelmis ruošiasi Rudenėlio šventei darželyje. Jis bus petruška (petruška todėl, kad tokie yra dainos, pagal kurią jie vaidins, žodžiai). Nuvažiavom pas senelius. Senelis ir klausia:
- Tai kuo, Gelmuti, būsi užaugęs. Kosmonautu, lakūnu??
- Neeeeeeeeee. Petruška!

Gelmis skundžiasi, kad serga.
- Oi, oi, man skauda kaklytę. Ji treška ir storėja.
- O kur ta tavo kaklytė?
- Visur...

Gelmis giriasi, kad jam senelis davė šimtą litų. Žinom, kad fantazuoja, todėl, norėdami paerzinti, sakom, kad nei mamai, nei tėčiui senelis šimto litų nedavė. Gelmis pagalvojo ir atšovė:
- Man pasisekė.

Gelmis kalbasi su drauge apie žaislus. Ji sako, kad turi berniukiškų “barbių”. Gelmis nustemba:
- Ką, su pimpaliukais? laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Atsakyti
Na ir prisijuokiau megalol.gif
Dabar keletą juokelių iš saviškių.
Martynas (2m.2mėn.) Broliukas pimąsias dienas namie. Martynas brolio nepalieka nei minutei, vis trinasi, kalbina. Aš kažko trumpam nubėgau į virtuvę ir girdžiu, jau mažasis verkia. Ateinu ir matau, kad panosis raudonas, o čiulptukas ant žemės. Kalausiu Martyno kas nutiko. Jis sako, kad nieko nedarė. Sakau "o kodėl jo panosis toks raudonas?'
Martynas nutaisęs nekaltą veidelį sako, "ai, toks jau gimė"
Martynas (3 metai)
Pasisiūlė pasekti man pasaką apie tris paršiukus.Seka: "Gyveno kartą trys paršiukai. Nusprenė eiti laimės ieškoti. Išėjo ir rado."
Martynas (4 m.8 mėn.)
Martynas verda meškiukui vaistus. Man aiškina ko dėjo virdamas :
"Dėjau krakmolo, cukraus ir jūrų produktų, na tų kuriuose daug tų...na, ne vitaminų, bet tų...(čia pamiršta kaip vadinasi ir manęs paklausia)
Aš sakau, kad daug mikroelementų.
"Jo, daug mikroelementų, bet ne batareikų"
Simonas (2m.7mėn.)
Rodo į skrendančią musę. Po to musė nutūpia. Simas ir sako,-" nebeskenda, batelijos baigės."
Martynas (4 m. 7mėn.)
Vakare glaustosi prie manęs ir ima taip keistai liesti mano krūtis. Aš jam sakau, kad moterims negalima taip liesti krūtų. Tėtis prisideda prie paaiškinimų, sako, kad taip negalima ir kad tai nepadoru.Sako, kad ir tau nepatiktų jei kas liestų tavo pimpaliką, kai užaugsi, tai labiau suprasi. O Martynas išdidžiai atsako:
-"O aš tai kai užaugsiu, tai jei moterys lys prie manęs, tai ir aš prie jų lysiu"
Atsakyti
- Mamyte, kai bus tavo gimtadienis, aš tave nusivesiu į juvelyrinių dirbinių parduotuvę ir leisiu tau išsirinkti auskariukus, kokie tau labiausiai patiks, - sako mano mergučė.
- Ačiū, mažute, - džiaugiuosi aš tokiu plačiu jos mostu. - O kas už juos mokės?
- Tai galėsi tu, jei jau taip nori... - visai ramiai atsako mergučė.
Atsakyti
NA manoji tai irgi snekute, visko neatsiminsi.
spalio menesi laukiam konserto prie kulturos namu manoji:
- Mama ziurek kokie krumai ant medzio uzaugo(labai daug saku buvo medyje)
ant gertimo soliuko sedi vyras ir ruko:
- (Gabriele tebeziuri i medzius) Mama iskur krumuose dumai pradejo augti, nieko nesuprantu........

Pasmus sveciuose kuminai, kuminas uzlipo ant slepeciu GAbriele atsisuko ir rimtu veidu, pirstu grumodama sako
- Tu ka debilas, durnas?.... Nesupranti kad lipti ant tapkiu negalima as negalesiu vaikscioti ir parvirsiu.

Ir eibe tokiu pamokslu is jos puses sulauki, musu namu vadovas
Atsakyti
mano Ugne (3 m) apie Seni salti
atsikelia ryte
- mama as tik penkias dovanas gavau , tegu tas senis saltis eina i parduotuve ir nusiperka dar...

Atsakyti
Mantas (3m) prisiklause pasaku ir kita diena girdim toki "padumojima":
-Nezinau kaip cia reiks gyventi...? Kai suvalgysiu savo teti ir is kailiuko pasisiusiu pirstines, tada jau teks badu mirti... blink.gif
Atsakyti
Dainius (5 m.) ziuri su tetuku zinias, cia kaip tik pries atsalima, ir atbega pas mane dziugaudamas: YES YES YES.
Kas nutiko? klausiu - "Dede per televizoriu sakė, kad ziema bus" - dziaugiasi vaikas.
- O tau nepasigirdo? - juokaudama klausiu.
- Pasigirdo. - rimciausiai atsake biggrin.gif biggrin.gif , mol tikrai girdėjo biggrin.gif
Atsakyti
Penkiametė mergučė sukarščiavo. Guli tokia nelaiminga ir klausia:
- Mamyte, kas man yra, kad taip bloga?
- Manau, kad kažkoks uždegimas...
- Na, kodėl mūsų namuose taip viskas užsidega?.. - klausia mergučė, kurios tėtis ką tik sirgo plaučių uždegimu.
Atsakyti
Pakeitėme mašiną. Klausiame dukrytės (5 m.)
- Kuri tau labiau patinka, ar ta buvusioji ar dabartinė.
- Dabartinė
- Kodėl
- Kėdžių daugiau
- Kodėl? Juk abiejose yra po penkias
-Neaa. Dabartinėje yra penkios kėdės, o senoje buvo dvi kėdės ir viena sofa smile.gif
Atsakyti
Valentino sumąstymai, kai buvo penkerių.

Aš kviečiu:
- Nežiūrėt pro atdara langą, ateik! Iškrist gali.
- Maam, ar aš nors sykį iškritau?
blink.gif

Miegojo prispaudęs ranką, o atsibudęs šaukia:
- Mam, ateik greitai, pažiūrėk, kas man atsitiko, kad ranką taip badančiai skauda.
smile.gif
Atsakyti
Mūsų šeimoje kalbama ir lietuviškai, ir rusiškai. Linas taip pat neblogai kalba rusiškai, tik kartais supainioja žodžius. Vakar šaukia man:
-Žiūrėk, mama, "molis"skrenda blink.gif
Pasirodo, kandis biggrin.gif
Atsakyti
gustas (18 men) ka tik pradejo shneketi. dabar vaikshto ir viska komentuoja: "seubas, seubas... cia seubas seubas..."
Atsakyti