Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai - anekdotinės situacijos 2

QUOTE (Letta @ 2004 07 13, 11:03)
O fantazijos pas vaikus neribotos. Mes neslepiam nuo vaiko, iš kur jis atsirado, bet jam priimtinesnė jo sugalvota istorija. Jis nukrito iš mėnulio į gražų žiedą, kuris išsiskleidė ir mes jį ten radom. Todėl jis yra labai stebuklingas.

Jo, o maniske (beveik 4 m.) sukurusi irgi grazia istorija apie tai. Vaikutis ilenda i pilva per bamba, gyvena mamos pilve ir auga, o paskui galimi 2 variantai - ar pagimdai ar per bamba islenda. Be to, kad jam nuobodu nebutu, pilve yra kavines ir parduotuves smile.gif smile.gif smile.gif

Beje, maniske tvirtina, kad pas ja pilve irgi gyvena vaikiukas
Atsakyti
QUOTE (Atlantida @ 2004 09 29, 09:57)

Beje, maniske tvirtina, kad pas ja pilve irgi gyvena vaikiukas

Ir maniske vis zyzia, kad nori broliuko. Tai sakau, kad broliukas kad nors, jei tu busi labai gera uzaugs mano pilvely ir islys. Tai, ta sako: aha, as buvau gera, tai dabar pas tave pilvely auga broliukas,o pas mane sesute. Paklausiau, o kodel dar ir pas tave sesute? Sako, ai tavo pilvelis permazas, kad tilptu du vaikai, tai sesute uzsimane mano pilvuke uzaugti tongue.gif tongue.gif tongue.gif
O geriausia, kad ji ir nuejus i dazeli aukletojoms pasake, kad mamytes pilve broliukas auga, tai atvarau as jos pasiimt is darzo, o aukletojos kad puole mane sveikint, o as stoviu kaip durne ir nieko nesuprantu g.gif kol dasilo doh.gif
Atsakyti
Mano dukryte zaisdama vis "spaudzia" sultis is avieciu, serbentu, "raudonuju uogu" ir duoda man gerti. As vis "isgeriu" jas, padekoju. O ji:
-Gera tu mano mamyte... kad geri daug skysciu! smile.gif
Atsakyti
vasara, karshta, todel nammie trinames pusplikiai. guliu ant lovos, o gustas (1 m) susidomejes krapshtineja mano bamba.
benas (3 m): brolis pas tave pilve gyveno. bet dabar per bamba ilyst negali. didelis jau uzhaugo.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

giedra rudens ryta rodau benui menuli:
ash: benai, zhiurek, menulis diena shviechia!
benas: o kodel jis ne toje puseje?

pastabumas tu vaiku! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

benas (3.4 m) zhiuri pro langa, koks lauke oras, ir pareishkia:
- ruku! (ty, rukas rolleyes.gif )
Atsakyti
5 m. Kornelija:
- Mamyte, mane šiandien auklėtoja barė.
- Kodėl?
- Kad aš per pietų miegelį kalbėjau ir prikėliau Luką.
- O kodėl tu kalbėjai, kai reikėjo miegoti?
- Tai kad aš kalbėjimo veiklos turėjau, o ne miegojimo...
Atsakyti
trimetinuko naujadarai, nors jis moka ištarti šiuos žodžius, tačiau kažkodėl susigalvoju kitokius, mums irgi šie naujai sugalvoti žodžiai patiko, kad net patys nepajuntam, kad pasakom:

megašonas-fotoaparatas;
nugušuoti-nufotografuoti;
teveziū-televizorius
kokola-kokakola
Giminas-gediminas
Atsakyti
Linas kažką pradeda pasakoti:
-Senai, labai senai, senų senovėje, kai dar nebuvo kompiuterių...
Atsakyti
gustas (1.3 m.) guli ant grindu, su teptuku pats sau kutena paduka ir sako: "ku-ti ku-ti ku-ti"

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Duodu nulupta obuoli ir sakau- "nors paragauk koks skanus"
o ji (3.3 m) atsikanda ir sako - " skanus, bet aciu" , ir tokia intonacija thumbup.gif
Atsakyti
Mazius (1,4 m.) kazkur uzsilipes vos nenukrito.
- Kur tavo galva? - klausiu.
- Cia, - rodo maziukas i galvele.
- O protelio ar turi?
- Neaa...

Simona, gavusi nauja skanesta:
- As niekada tokio nevalgiau - nei kai buvau maza, nei kai sena...
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na va, skaiciau skaiciau ir taip pat nusprendziau prisijungti smile.gif

Mano Luka, kai dar dvieju metuku buvo klausia manes:
-Nesviecia saulute? ne?
-Ne nesviecia - atsakau (mat jau vakaras buvo)
o jis man ir sako:
-Tu isjungei? biggrin.gif

Duodu saldaini ir sakau:
-Imk, suvalgyk greitai ir paslepk popieriuka kad tetis nematytu.
Ieina tetis. Luka vynioja saldaini ir sako:
-Teti, nematyk manes smile.gif

Kalbames su Luka 3m. Jis pasakoja man apie traukinuka, kuri jam nupirko tetis. Sako:
-Kaminas ruksta, o dumu nera. biggrin.gif

Atsakyti
Prisizadejau sunui iskept sausainiu. Ir pamirsau paimti is darbo sviestinio popieriaus. Vakare kaltai pasiaiskinau, atsiprasiau. Kita diena jis sako "mama, vaziuojam pas tave i darba to popierinio sviesto paimt"
Atsakyti