Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai - anekdotinės situacijos 2

3,5 metuku sunenas lipa man ant koju istiestu.taikosi ant keliu atsisesti.
AS: atsargiai matai koks pas mane didelis pilviukas,ten mazas leliukas auga.
SUNENAS: o kaip tu ji istrauksi??? biggrin.gif
galvoju ka cia dabar atsakyti, tai jo mama nepasimete ir atsake: puk padarys, ir islys vaikelis. thumbup.gif
Atsakyti
Uzsirasinet reikia tokius perliukus
Atsakyti
vakar su mergina dainuojam dainele TUPI ZVIRBLIS KAMINE.Ji kartoja paskui mane:tupi ZLIBIS kamine doh.gif ir dar sedi mergina prie savo spintutes su zaislais ir kazka ten krpastosi.as klausiu,ka ten darai ji atsako nieko spintele lauzau biggrin.gif
Atsakyti
mano sunus jau didelis, bet vis dar buna perlu.
Tetis gamina valgi. Sunus virtuveje trinasi ir sako:
-Teti, mano akys uzuodzia svogunus bigsmile.gif

Vaikis sako komplimenta teciui:
-Teti, tavo akys kaip zvaigzdes, sypsena kaip sale ir tu ne mulkis, o tetis darbininkas blink.gif doh.gif

brolis zaidzia su sese (6 men.) ir bando iduoti zaisliuka i ranka:
-Imk i letenele..oi ne letenele, i rankenele biggrin.gif
Atsakyti
Mano mažoji kurį laiką nuėjus į vonią kažką daro. Tylu.
-Rugile, ką darai?
-Žaisliuką plaunu.
-O kodėl vanduo nebėga?
-Tai galiu atsukt. lotuliukas.gif
Papildyta:
Pamato dvi vienuoles einat ir rėkia visa gerkle.
-Mama, mama žiūrėk, karalienė su karalėnu eina!!!
Atsakyti
manoji-4 m Išviriau spalvotų makaronų mišrainei,o manoji-mama,mama makaronai velykiniai. biggrin.gif
Atsakyti
oj maniškis seniau sako aš noriu broliukų biggrin.gif tėtis klausia kiek? sako 30 biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ir kad po metų jau būtų kokie 6 biggrin.gif , sakau iš kur jų mums gaut, o jis taip atsisuka į mane ir sako, tai kaip aš atsiradau - jug pagimdei tai pagimdyk ir broliukus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
mano snekute 6 metu.
pamate baloje bendzino demę: mama žiūrėk, vaivorykštė nukrito biggrin.gif
Atsakyti
MANAJAI 3METUKAI IR 3 MEN. SNEKA VISKA SAKINIAIS PRIMASTO TOKIU DALYKU, KAD NET MAN KOKTU... tongue.gif .. SAKO EISIU I DARZELI... SAKAU O KA VEIKSI? SAKO - DIRBSIU PINIGELIUS, KAD TAU ZAISLIUKU NUPIRKCIAU.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(snieguoliuke_123 @ 2010 02 17, 16:21)
oj maniškis seniau sako aš noriu broliukų biggrin.gif  tėtis klausia kiek? sako 30 biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  ir kad po metų jau būtų kokie 6 biggrin.gif , sakau iš kur jų mums gaut, o jis taip atsisuka į mane ir sako, tai kaip aš atsiradau - jug pagimdei tai pagimdyk ir broliukus biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

maniskis irgi buvo sumastes, kad jam 20 draugu pagimdyciau doh.gif bet laimei kai pamate per national Geography filma apie dvyniu gyvenima iki gimimo ir ten buvo momentas apie gimdyma, tai paklause:
-mama, o tai skauda, kai gimdo vaikiukus?
Sakau:
-Skauda, bet taip turi buti.
Tada jis sako:
-Mama, atsiprasau, kad tau skaudejo, kai as gimiau..nereikia man 20 draugu uzteks brolio ir 2 sesiu biggrin.gif
Atsakyti
Rugile (4m.) sako:
- Kaip aš norėčiau paglostyti karvelį...
- Kokį dar karvelį?- klausiu.
- Nu tą, karvės vaiką blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dela27 @ 2010 02 19, 11:03)
Rugile (4m.) sako:
- Kaip aš norėčiau paglostyti karvelį...
- Kokį dar karvelį?- klausiu.
- Nu tą, karvės vaiką  blink.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti