Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai - anekdotinės situacijos 2

žaidžiu su pusbrolio vaiku (3 m.), jis man pasakoja:
- Nuvažiuosim į kaimą, galėsi pamelžt karvutę ir turėsim pienuko...
po to pasiima šautuvėlį ir atseit šaudo į mane. sakau:
- Tai kaip aš karvę melšiu, jei mane nušausi?
- Tai pirma pamelši, tada nušausiu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jazzcat @ 2009 07 10, 14:04)

jazzcat, 10 Lie 2009 - 14:04, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€šĀ¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā€“āā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀÄ†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€šĀ¬Ä€ĀšĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ :

jazzcat, 10 Lie 2009 - 14:04, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€šĀ¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā€“āā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀÄ†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€šĀ¬Ä€ĀšĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ :

- Tai pirma pamelši, tada nušausiu doh.gif  biggrin.gif

- Tai pirma pamelši, tada nušausiu doh.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Agnė (7 m.) vakar :

(Agnė)- Mama, žinai, lietuvaitės labai gražios - su ilgais tokiais sijonais ir vainikėliais.
(Aš) - Taip jos labai gražios. Tai ir tu esi lietuvaitė. Visi mes lietuviai - ir aš ir tėtis ir tu...
(Agnė)- Ne, tu ir tetis ne lietuviai
(Aš)- lietuviai, nes gyvenam Lietuvoj ir gimėm Lietuvoj
(Agnė)- ne, jūs ne lietuviai. Jūs kaimiečiai. Taip, nes ir tu ir tetis esat iš kaimo.
(Aš)- blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ina: 21 liepos 2009 - 15:37
QUOTE(ina @ 2009 07 21, 15:33)

ina, 21 Lie 2009 - 15:33, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€šĀ¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā€“āā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀÄ†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€šĀ¬Ä€ĀšĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ :

ina, 21 Lie 2009 - 15:33, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€šĀ¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā€“āā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀÄ†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€šĀ¬Ä€ĀšĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ :

Agnė (7 m.) vakar :

(Agnė)- Mama, žinai, lietuvaitės labai gražios - su ilgais tokiais sijonais ir vainikėliais.
(Aš) - Taip jos labai gražios. Tai ir tu esi lietuvaitė. Visi mes lietuviai - ir aš ir tėtis ir tu...
(Aš)-  lietuviai, nes gyvenam Lietuvoj ir gimėm Lietuvoj
(Agnė)- ne, jūs ne lietuviai. Jūs kaimiečiai. Taip, nes ir tu ir tetis esat iš kaimo.
(Aš)-  blink.gif  lotuliukas.gif

Agnė (7 m.) vakar :

(Aš)-  lietuviai, nes gyvenam Lietuvoj ir gimėm Lietuvoj
(Aš)-  blink.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
oi čia geras thumbup.gif
Atsakyti
Vyrui skauda dantenas, kalasi protiniai dantys, vis verkšlena, skundžiasi. Dukra klausinėja:
-Paukšteli mano nekaltas, ir kas gi tave nuskriaudė?
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2009 08 07, 08:54)

Brasa, 07 Rug 2009 - 08:54, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€šĀ¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā€“āā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀÄ†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€šĀ¬Ä€ĀšĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ :

Brasa, 07 Rug 2009 - 08:54, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€šĀ¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā€“āā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀÄ†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€šĀ¬Ä€ĀšĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ :

Vyrui skauda dantenas, kalasi protiniai dantys, vis verkšlena, skundžiasi. Dukra klausinėja:

Oi kokia rupestinga ir jautri dukrele thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
3,5 metukų Karolis užsigavo galvą ir bėga parodyt kūmai, rodo su ranka:
-aijai čia
Kūma klausia:
-kur čia??
Karolis vėl rodo į galvytę ir sako:
-čia
Kūma vis bando išklaust:
-kur čia?
Karolis:
- nu čia, per stogą. doh.gif

Mat vis vaidina, kad yra Cars herojus lenktyninė mašina Žaibas Mqvynas, tai pas jį ne kojos o ratai, užpakaliukas - tai jo bagažinė ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
Mano vyresnėlis (5m) vakarais labai sunkiai užmiega, tenka ilgai kasyti nuagrą. Kelis kartus palikau užmigti be kasymo. Vieną vakarą, užmigo jau jaunėlis, pasakos galo nesulaukęs, pabaigiau skaityi, gesinu š viesą. Vyresnėlis atsidūsta ir pasigirsta preikaištingas: "ačiū, labai ačiū už nugaros nekasymą..."

kitas:
gryžo iš darželio, užsidegęs bakuganais - vienas vaikas grupėj atsinešė, ir jau piktokai prašo važiuoti ir jam jų nupirkti. Aiškinu, kad negalima tip vos tik užsinorėjus lėkti pirkti, be to, per pastarąsias dienas buvo daug "ožių', tai iškeliu sąlygą, kad pirksim, kai gerai elgsis. Atsakymas-"o tada jau nebenorėsiu..."
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2009 08 07, 07:54)

Brasa, 07 Rug 2009 - 07:54, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€šĀ¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā€“āā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀÄ†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€šĀ¬Ä€ĀšĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ :

Brasa, 07 Rug 2009 - 07:54, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€šĀ¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā€“āā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀÄ†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€šĀ¬Ä€ĀšĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ :

ot saunuole mergyte bigsmile.gif , rupestinguole auga thumbup.gif

QUOTE(goreti @ 2009 09 30, 08:23)

goreti, 30 Rgs 2009 - 08:23, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€šĀ¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā€“āā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀÄ†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€šĀ¬Ä€ĀšĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ :

goreti, 30 Rgs 2009 - 08:23, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€šĀ¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā€“āā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀÄ†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€šĀ¬Ä€ĀšĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ :

Mano vyresnėlis (5m) vakarais labai sunkiai užmiega, tenka ilgai kasyti nuagrą. Kelis kartus palikau užmigti be kasymo. Vieną vakarą, užmigo jau jaunėlis, pasakos galo nesulaukęs, pabaigiau skaityi, gesinu š viesą. Vyresnėlis atsidūsta ir pasigirsta preikaištingas: "ačiū, labai ačiū už nugaros nekasymą..."

kitas:
gryžo iš darželio, užsidegęs bakuganais - vienas vaikas grupėj atsinešė, ir jau piktokai prašo važiuoti ir jam jų nupirkti. Aiškinu, kad negalima tip vos tik užsinorėjus lėkti pirkti, be to, per pastarąsias dienas buvo daug "ožių', tai iškeliu sąlygą, kad pirksim, kai gerai elgsis. Atsakymas-"o tada jau nebenorėsiu..."

kitas:

geras thumbup.gif
Atsakyti
Rengia diedukas Emiliją (4 m.) į darželį ir kad būtų jam lengviau pasidėjo batus ant stalo. O mergina ir sako:
- Diedukai,negalima dėt batų ant stalo.
Diedukas atsako:
-Žinau,bet aš senas ir man sunku pasilenkt.
Emilija:
-Nesvarbu,diedukai,kad senas,bet,žinok,tokios taisyklės yra lotuliukas.gif
Atsakyti
Vakare atnesu i kambari savo merginai pieno ir sausiainiu, kai jinai ziuri multikus.
Iseidama pasakau:
-Jei dar ko nors noresi-pasauksi.
Po geru 20 min. girdziu:
-mama!!!
Ateinu, o jinai sako: "noriu ko nors".
Klausiu ko?
Dukra:
- Nezinau, tu pasakyk.
smile.gif
Atsakyti
JUodas humoras rolleyes.gif
Kažkada lankėme kapus, vaikui paaiškinau, kas ir kaip , kad miršta žmonės ir t.t
tai kažkada supyko ant manęs žiūri ir sako:
Neisiu ant tavo kapų
Na, o po kiek laiko sėkmingai susitaikėm tai sako:
gerai jau eisiu ant tavo kapų

Vaikui 6,5 metų.

Atsakyti